Poradna duly
Jana Čurdová
@Týnka 96 píše:
My to máme zasebouViktorie 7.3 v 1:48 a váhou 2860cm a 47cm
Gratuluji ke krásné holčičce ![]()
@lovean tak ty poslíčci jsou nepříjemný ale je to náročné když se jakoby nic neděje ale neboj brzy bude mimčo venku 🌹.. musime toho hodně vytrpět ale my to dáme. Tak super ze ti odcházi to je další info o blížícím se porodu sice vim ze to záleží na rodičce ale třeba to máš za pár 😊.. ja se těším na nějaké nové info v úterý.. 🤞 🎉
@Lola001
Vidíš a já jdu do porodnice poprvé teď 5 dní před porodem, jinak jsem doteď byla u mýho doktora a nic se nechystá.
Naco Ti berou krev?
@Lola001 píše:
Nevím jestli se to tu už neprobíralo ale… Jak se díváte na koronavirus, máte strach? Já si u 4 týdenního miminka už zažila vážný zápal plic, nekonečné dny na JIPce.. tak mě to nějak poslední dny nenechává chladnou..
No podle dostupných info, děti do 9let jsou vpodstate vklidu, riziko minimální na komplikace a nakažlivosti taky. U nakažených těhotných se ještě neobjevilo že by mimčo při porodu bylo nakaženo nebo poškozené.
Je to chřipka a zveličuje se to, ale obecně se o mimčo mamky bojí že, a i rýma je u něj blbsi než u dospělých, takže se bát budu ale s rozumem. Jsou těhotný co zvažují ambulantní porod a boji se že v porodnici jim mimčo persónal nakazí-to je už panika..
Návštěvy jsou zase zakázané a já pak doma taky pár týdnů odložim, než se zažijeme a babičky přestanou kašlat.
Máme nakoupeno abysme nestresovali sháněním mouky a rýže a nechodili mezi bacily, a mohli být v klidu doma a chodit jen ven.
Existuje mobil fotky a videa, tak si ještě chvíli počkají.
@Elliissaa rodila jsem přesně na termín nestihli jsme to o necelé dvě hodinky jináč by byla 6.3 a porod jsem měla nádhernej 😊 praskla mi voda v 10dopoledne ale neotevírala jsem se tak mi po 12h dali čípek na dozrání hrdla a od té doby to trvalo s velkýma bolestra 4:48min 😊 malá byla venku tak rychle že než stihla prijt doktorka a všichni tak jsem ji měla na bříšku 😊 jsem bez nástrojů jen povrchová malička poranění, sítí nejde ani vidět 😊 Takže na to že jsem prvorodicka porod fakt super 😊
@Týnka 96 taky jsem měla hezkej porod na prvorodicku a KP 😊 4 hodiny i s hodinovou cestou do Prahy od prasknutí vody 😊. Nic nemohlo být lepší, tak se toho nebojte holky a hodně štěstí! ![]()
Pěkně se nám ty porody rozjíždí,
zítra je super úplněk-slyseli jste o vlivu na rozjíždění porodu, že ráda praská voda a miminka chtějí ven?
Zmínili se i PA na kurzu, že to je samozřejmě blbost, ale fakt je že kolem úplňku myvaji víc práce.. ![]()
@Megden hmmm, tak že by konečně?
Zítra budu mít 3 dny do termínu a první kontrolu v porodnici
tak by mi mohli při kontrole říct, že začínám rodit a rovnou si mě tam nechat, ať už to mám za sebou ![]()
Holky, ja bych uz chtela tento tyden rodit!😂
Nechci prenaset. Mam 5 dni do terminu, tak jsem velice zvedava.
@jirulkaa musíš ji pohrozit
mě hrozili vyvoláním a když už jsem byla odeslána nahoru na příjem ze mi to vyvolají tak mi praskla voda 😂 😂 já ale musela rodit na termín ![]()
@jirulkaa
Soucítím s tebou, mám termín v pátek a taky se nic neděje
.