Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
7.3.20 23:07
@Týnka 96 píše:
My to máme zasebou :) Viktorie 7.3 v 1:48 a váhou 2860cm a 47cm :)

Gratuluji ke krásné holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.3.20 23:17

@lovean tak ty poslíčci jsou nepříjemný ale je to náročné když se jakoby nic neděje ale neboj brzy bude mimčo venku 🌹.. musime toho hodně vytrpět ale my to dáme. Tak super ze ti odcházi to je další info o blížícím se porodu sice vim ze to záleží na rodičce ale třeba to máš za pár 😊.. ja se těším na nějaké nové info v úterý.. 🤞 🎉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
7.3.20 23:40

@Týnka 96 gratuluju! :srdce: jsou to Zlaticka  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
7.3.20 23:44

@Luc78 gratuluju! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
8.3.20 05:05

@Týnka 96
Moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
8.3.20 05:08

@Lola001
Vidíš a já jdu do porodnice poprvé teď 5 dní před porodem, jinak jsem doteď byla u mýho doktora a nic se nechystá.
Naco Ti berou krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
8.3.20 05:10

@Luc78
Paráda, moc gratuluji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
8.3.20 05:21
@Lola001 píše:
Nevím jestli se to tu už neprobíralo ale… Jak se díváte na koronavirus, máte strach? Já si u 4 týdenního miminka už zažila vážný zápal plic, nekonečné dny na JIPce.. tak mě to nějak poslední dny nenechává chladnou.. :roll:

No podle dostupných info, děti do 9let jsou vpodstate vklidu, riziko minimální na komplikace a nakažlivosti taky. U nakažených těhotných se ještě neobjevilo že by mimčo při porodu bylo nakaženo nebo poškozené.
Je to chřipka a zveličuje se to, ale obecně se o mimčo mamky bojí že, a i rýma je u něj blbsi než u dospělých, takže se bát budu ale s rozumem. Jsou těhotný co zvažují ambulantní porod a boji se že v porodnici jim mimčo persónal nakazí-to je už panika..
Návštěvy jsou zase zakázané a já pak doma taky pár týdnů odložim, než se zažijeme a babičky přestanou kašlat.
Máme nakoupeno abysme nestresovali sháněním mouky a rýže a nechodili mezi bacily, a mohli být v klidu doma a chodit jen ven.
Existuje mobil fotky a videa, tak si ještě chvíli počkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
8.3.20 06:01

@Elliissaa rodila jsem přesně na termín nestihli jsme to o necelé dvě hodinky jináč by byla 6.3 a porod jsem měla nádhernej 😊 praskla mi voda v 10dopoledne ale neotevírala jsem se tak mi po 12h dali čípek na dozrání hrdla a od té doby to trvalo s velkýma bolestra 4:48min 😊 malá byla venku tak rychle že než stihla prijt doktorka a všichni tak jsem ji měla na bříšku 😊 jsem bez nástrojů jen povrchová malička poranění, sítí nejde ani vidět 😊 Takže na to že jsem prvorodicka porod fakt super 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
8.3.20 07:49

@Týnka 96 taky jsem měla hezkej porod na prvorodicku a KP 😊 4 hodiny i s hodinovou cestou do Prahy od prasknutí vody 😊. Nic nemohlo být lepší, tak se toho nebojte holky a hodně štěstí! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
8.3.20 08:03

Pěkně se nám ty porody rozjíždí,
zítra je super úplněk-slyseli jste o vlivu na rozjíždění porodu, že ráda praská voda a miminka chtějí ven?
Zmínili se i PA na kurzu, že to je samozřejmě blbost, ale fakt je že kolem úplňku myvaji víc práce.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
8.3.20 08:55

@Megden hmmm, tak že by konečně? :lol: Zítra budu mít 3 dny do termínu a první kontrolu v porodnici :think: tak by mi mohli při kontrole říct, že začínám rodit a rovnou si mě tam nechat, ať už to mám za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.3.20 08:58

Holky, ja bych uz chtela tento tyden rodit!😂
Nechci prenaset. Mam 5 dni do terminu, tak jsem velice zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
8.3.20 09:56

@jirulkaa musíš ji pohrozit :D mě hrozili vyvoláním a když už jsem byla odeslána nahoru na příjem ze mi to vyvolají tak mi praskla voda 😂 😂 já ale musela rodit na termín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
8.3.20 11:08

@jirulkaa
Soucítím s tebou, mám termín v pátek a taky se nic neděje :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí