Poradna duly
Jana Čurdová
Holky zkoušely jste některá takové ty babské rady jak vyvolat porod? Už bych to ráda měla za sebou, mám skoro každý den silné bolesti už asi 14 dní a přestává mě to bavit.
![]()
@Rikiki celý týden gruntuju, sexuju, dávám si teplé vany
jedinej výsledek je, že jsem ještě unavenější… Takže… když prcek není připravený, tak ho babskými radami nevyženeš.
V pátek 13.
mám poradnu, pokud se toho dožiju 2v1 tak si řeknu o hamiltona
( jo teď jsem hrdinka
)
@Lola001 já do teď chodila ke své doktorce a ta mi každou kontrolu tvrdila, jak už porodím, že je vše nachystáno atd. No evidentně na to má mimčo jiný názor. Teď půjdu poprvé do porodnice na kontrolu, tak jsem zvědavá co mi řeknou tam. Jsem 39+2 a jak říkáš, zkoušela jsem úklid, denně chodím do schodů a teplou vanu i sprchu také zkouším a nic. ![]()
Nevím jestli se to tu už neprobíralo ale… Jak se díváte na koronavirus, máte strach? Já si u 4 týdenního miminka už zažila vážný zápal plic, nekonečné dny na JIPce.. tak mě to nějak poslední dny nenechává chladnou.. ![]()
@Lola001 myslím si, že by novináři měli přestat šířit takovou paniku. Tolik lidí zemře na obyčejnou chřipku, rakovinu apod. a o tom se nemluví a teď se bude šířit panika kvůli koronaviru. ![]()
Ahojik holky, 6.3. vykoukl na svět ve 20:58 hodin náš milovaný Mareček s váhou 3.980 g. Šla jsem na kontrolu do porodnice a už si mě tam nechali. Ve 12 hodin jsem dostala čtvrtku tablety na vyvolání porodu, protože jsem rodička nad 40 let. Do šesti jsem měla slabé kontrakce po pěti minutách, ale vůbec jsem se neotvirala, byla jsem furt jen na 3. Od sedmi ty kontrakce byly silnější a jak praskla v 8 hodin voda, do hodiny byl na světě. Přítel ani nestihl dojet. ![]()
@Týnka 96 velká gratulace🎀 💕 v kolikátém TT jsi dnes porodila? A jaky jsi měla porod, jestli se můžu zeptat?😊 🌹