Poradna duly
Jana Čurdová
@Lola001 nevím ty strie jsou hrozný ale to už mám i předchozího teda hlavně z předchozích tehu
@lovean bohužel, to prostě k mateřství patří. Hele já třeba nemám ani strii a to jsem po 4. těhotná a vždy jsem nabrala poměrně dost kg. Ale zase mám obrovské křečoví žíly na levé noze. Teď když by ses podívala na moji nohu od kolene dolů tak ji mám v podstatě celou modrou
až se dám po porodu dohromady budu si to muset nechat odoperovat. ![]()
Jo a nezkoušela si na strie Bioil?
Ahoj holky, taky posila dnesni pupik..
strii jsem se strasne bala, na stehnech je ma uz roky, tak jsem mazala jak diva a tezko rict jestli to pomohlo nebo geny a nastesti brisko zatim pekne a to mam +12kg
@Megden no my mame termin dnes, ale nevypada to, ze by uz se ji chtelo ven ![]()
I kdyz teda poslicky mam vzdy celou noc sileny a rano jako kdyz utne, ted se k tomu pridala i nevolnost, tak uvidime co z toho bude ![]()
Tak dnešní.. 38+2 a +12kg..taky jsem se bála strií, ale nakonec v pohodě.. Třeba na tom má nějakou zásluhu Bi-oil.. Ale už dlouho mam břicho pěkně spadlý, tak uvidíme jak dlouho malá ještě vydrží..
Jako ty strie nějak neřeším kvůli sobě ale tak jako někomu moc ukazovat svoje břicho mi přijde blbé ale tak já to mám asi trochu i dědičné moje mamka je má taky ma nás 4 děti tak člověk kvůli dětem ledasco vydrží
@jirulkaa to ano, nemůžu mít pořád štěstí na milý dr.🤣 Ale jedna zkusenost stačila 🙊
Jinak ja jsem 36+5 a strie malinko mam ale cekala jsem to horší 😃
Všichni mi říkají ze mám břicho na tt malé tak posuďte sami 😝
@Elliissaa no máš malé bříško já když sedím nebo ležím tak mi přijde že nemám vůbec nic nebo v bundě kolik jsi přibrala?
@lovean tak asi mam no🙈
9 kg mam na vrch☝️️ted to jde zase nahoru ☹️️.. doufám ze konecné bude max. 10-12kg🙊
@Elliissaa tak to máme přibližně stejně já taky doufám že už nějak moc nepriberu u kluků jsem to pak celé nechala v porodnici
@Megden no uvidime, zatim jsme porad doma na gauci, tak uz tomu moc nedavam. Uvidime co rekne zitra rano doktor na kontrole ![]()