Poradna duly
Jana Čurdová
Chtěla jsem napsat, že jsem zvědavá, jestli si něčí miminko vybere dnešní datum 29.2.
a teď si nejsem uplně jistá jestli to nebude to moje.
Začal mi takový divný tlak v celém břiše a bolest mi jde do zad (jakoby do středu zad) motá se mi z toho hlava a je mi trochu na zvracení když ta bolest přijde. Myslíte, že už by to mohlo být ono?
No nezbyde mi nic jiného než čekat, co z toho bude.
![]()
@Rikiki taky čekám jestli se nekomu poštěstí
… Tak se drz a kdyžtak napiš
v tehle tydnech tehu uz to samo může být příznak ale to ti nikdo nerekne, cekacaka no ale držím palečky kdyžtak ![]()
Kolik jste s vahou zeny?
Ja se vazim kazdy tyden nekde jsem to cetla.. a měla jsem nejdřív 8 kilo do 7 měsíce a pak jsem do minulého týdne byla na 10kg delsi dobu a dnes o 2,5 kg mene.. já prostě v tehu zhubla
![]()
@Elliissaa já se vážím jen před kontrolou tekuté v pondělí se budu vážit ale myslím že mám nahoře max do 10 kg ale nevím jestli to nebude ještě víc
@Elliissaa já mam nahoře 11kg, ale teď už se to nějak tak zarazilo tak uvidíme…
@Lola001 @lovean @Mouse001 to jste jeste ok. Sestra a dost známých nabraly pres 20kg ![]()
@Mouse001 jinak me se do dlouho seklo na 8 jak jsem psala výše.. teď všude čtu ze bych mela probírat znatelně na vaze ze mimco dost roste a já zjistím ze mam mene
je fakt ze jim malo ale do me se toho prostě hodně nevejde a pobli*** se nechci ![]()
Jinak máte nekdo změřenou panev? Vite ty míry, které udávají ze jste třeba moc malá ci ještě v normě? ![]()
Těším se uz v PO na kontrolu až uvidíme Julinku zase a reknou nam nove info jako kolik vazime atd.
tahle kontrola mi přišla jak po roce vubec mi to neutíká ![]()
@Elliissaa taky jdu v pondělí na kontrolu taky jsem zvědavá co a jak
Ja mam zatim nahore 6kg, tak jsem rada.
Cekala jsem uprimne, ze priberu treba 20kg.😂
3 tydny cca mi ta vaha stala a ted prave 1kg nahore.
A jak se mate?😊
Ja byla vcera na kontrole a vse pri starem. Ozvy malicke v poradku a dole se nic nedeje, stale mam napsano “hlavicka nad vchodem.”
Váhu vám závidím, já jsem +20kg
Většinu jsem nabrala za poslední 3 měsíce a to jím více méně stejně jako před těhotenstvím kdy mi váha stála nebo jsem i něco zhubla. Přijde mi, že bych přibrala i kdybych nejedla vůbec nic.
![]()
@Rikiki
Taky mám přes 20kg, neboj to zhubneme, naše Mimi je velikostne podle tabulek při posledním měření, nemáme žádné komplikace ani cukrovku a všechny testy ok a přibírala jsem pořád rovnoměrně a vůbec neblila takže doktor to neřeší.
@Megden taky nemám cukrovku a všechny testy jsou ok, váhový odhad máme cca 3400g, což je taky v normě a taky jsem ani jednou nezvracela. Takže si taky říkám, že s tím stejně teď nic neudělám, něco nechám v porodnici a zbytek půjde dolů postupně po porodu. ![]()
@lovean tak at je vse ok ![]()
@jirulkaa tak to máme podobné
.. jinak jsem se taky bala ze priberu tak 20kg
a jsem fakt rada ze ne je to o starost mene v hlavě pak po porodu
… Ty uz jsi nějak 38 něco vit.. tak tebe to asi brzy ceka
… Kolik teď váží mimco? ![]()
@Rikiki to je blbé ale po porodu bude pobyhu dost na shazování
ale jedna známá taky říkala ze ji prijde at sni co chce jako ze ji normálne ze furt přibírala no ![]()
@Elliissaa
Uz 39tt jedu.
Nevim, kolik vazi. V porodnici mi delaji jenom ozvy a vysetruji me, ultrazvuk mi nedelaji.😊
Takze bude prekvaaapko, kolik bude mala vazit az u porodu.❤️️
@jirulkaa tak vis dokonce
aha, chápu tak uvidis. Tak at to jde jako pomasle ![]()
@Rikiki
No jasný, žádný stress. Holt někdo to tak má že nabere víc a když je vše ok tak to neresme. ![]()