Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1187
29.2.20 08:31

Chtěla jsem napsat, že jsem zvědavá, jestli si něčí miminko vybere dnešní datum 29.2. :lol: a teď si nejsem uplně jistá jestli to nebude to moje. :mrgreen: Začal mi takový divný tlak v celém břiše a bolest mi jde do zad (jakoby do středu zad) motá se mi z toho hlava a je mi trochu na zvracení když ta bolest přijde. Myslíte, že už by to mohlo být ono?
No nezbyde mi nic jiného než čekat, co z toho bude. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.2.20 09:56

@Rikiki taky čekám jestli se nekomu poštěstí :lol:… Tak se drz a kdyžtak napiš ;) v tehle tydnech tehu uz to samo může být příznak ale to ti nikdo nerekne, cekacaka no ale držím palečky kdyžtak :kytka:

Kolik jste s vahou zeny? :think: Ja se vazim kazdy tyden nekde jsem to cetla.. a měla jsem nejdřív 8 kilo do 7 měsíce a pak jsem do minulého týdne byla na 10kg delsi dobu a dnes o 2,5 kg mene.. já prostě v tehu zhubla :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
29.2.20 10:25

Já mám 15 kg :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
29.2.20 10:33

@Elliissaa já se vážím jen před kontrolou tekuté v pondělí se budu vážit ale myslím že mám nahoře max do 10 kg ale nevím jestli to nebude ještě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.2.20 12:48

@Elliissaa já mam nahoře 11kg, ale teď už se to nějak tak zarazilo tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.2.20 16:55

@Lola001 @lovean @Mouse001 to jste jeste ok. Sestra a dost známých nabraly pres 20kg :zed:

@Mouse001 jinak me se do dlouho seklo na 8 jak jsem psala výše.. teď všude čtu ze bych mela probírat znatelně na vaze ze mimco dost roste a já zjistím ze mam mene :roll: je fakt ze jim malo ale do me se toho prostě hodně nevejde a pobli*** se nechci :lol:

Jinak máte nekdo změřenou panev? Vite ty míry, které udávají ze jste třeba moc malá ci ještě v normě? :think:

Těším se uz v PO na kontrolu až uvidíme Julinku zase a reknou nam nove info jako kolik vazime atd. :srdce: tahle kontrola mi přišla jak po roce vubec mi to neutíká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
29.2.20 17:38

@Elliissaa taky jdu v pondělí na kontrolu taky jsem zvědavá co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
29.2.20 17:40

Ja mam zatim nahore 6kg, tak jsem rada.
Cekala jsem uprimne, ze priberu treba 20kg.😂

3 tydny cca mi ta vaha stala a ted prave 1kg nahore.

A jak se mate?😊

Ja byla vcera na kontrole a vse pri starem. Ozvy malicke v poradku a dole se nic nedeje, stale mam napsano “hlavicka nad vchodem.”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
29.2.20 18:02

Váhu vám závidím, já jsem +20kg :roll: :? Většinu jsem nabrala za poslední 3 měsíce a to jím více méně stejně jako před těhotenstvím kdy mi váha stála nebo jsem i něco zhubla. Přijde mi, že bych přibrala i kdybych nejedla vůbec nic. :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.2.20 20:11

@Rikiki
Taky mám přes 20kg, neboj to zhubneme, naše Mimi je velikostne podle tabulek při posledním měření, nemáme žádné komplikace ani cukrovku a všechny testy ok a přibírala jsem pořád rovnoměrně a vůbec neblila takže doktor to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
29.2.20 21:15

@Megden taky nemám cukrovku a všechny testy jsou ok, váhový odhad máme cca 3400g, což je taky v normě a taky jsem ani jednou nezvracela. Takže si taky říkám, že s tím stejně teď nic neudělám, něco nechám v porodnici a zbytek půjde dolů postupně po porodu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.3.20 01:53

@lovean tak at je vse ok :palec:

@jirulkaa tak to máme podobné :palec:.. jinak jsem se taky bala ze priberu tak 20kg :lol: a jsem fakt rada ze ne je to o starost mene v hlavě pak po porodu :D… Ty uz jsi nějak 38 něco vit.. tak tebe to asi brzy ceka ;)… Kolik teď váží mimco? :think:

@Rikiki to je blbé ale po porodu bude pobyhu dost na shazování :pankac: ale jedna známá taky říkala ze ji prijde at sni co chce jako ze ji normálne ze furt přibírala no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.3.20 07:27

@Elliissaa
Uz 39tt jedu.
Nevim, kolik vazi. V porodnici mi delaji jenom ozvy a vysetruji me, ultrazvuk mi nedelaji.😊
Takze bude prekvaaapko, kolik bude mala vazit az u porodu.❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.3.20 10:02

@jirulkaa tak vis dokonce :lol: aha, chápu tak uvidis. Tak at to jde jako pomasle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
1.3.20 12:28

@Rikiki
No jasný, žádný stress. Holt někdo to tak má že nabere víc a když je vše ok tak to neresme. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí