Poradna duly
Jana Čurdová
@jirulkaa diky ![]()
O porodní vložce před tedy též slyším poprvé. Za mě fakt ne te vody je pokud vim dost a ničemu by nezabránila a podle me asi poznáme ze to bude plodovka ![]()
K holení..holim se pravidelně (i nohy ty budou taky dost na očích
)…je za me lepší si to posefovat sama ![]()
Jinak cim dal častěji tvrdnutí bricha no ted uz treba každý den ci obden hlavne k večeru.. nevim no ale vždycky se tak nejak natesim ze uz bych to mohla mit třeba zasebou
![]()
@Rikiki
Vložku dopředu nosit nebudu, ale nám říkala PA že si ji máme dát jak praskne voda protože pak odtéká až do porodu a právě se zkouší jestli toje voda, o i natu vložku kapnou roztok a ten se zbarví.
U nás je holení na domluvě, já se tak nějak udržuju, abych tam nebyla jak Judina od Tarzana
ale bobr a chlupatý nohy je myslím to poslední čeho si budou všímat a nejdu na rande ale na porod ne? Jen vím že to holení je vhodné kvůli tomu šití, že ty chlupy tam nezasahují a je víc čisté okolí, ale asi to pak víc svědí jak to roste mezi stehy.
Holky, a tou vlozkou to teda slysim poprve.😂
Jsem rada, ze jsem nebyla na predporodnim kurzu, asi bych si klepala na celo.
Tu vlozku tedy rozhodne nosit nebudu. Co jineho by z nas teklo, kdyz ne plodovka?😂
Take se tedka chci holit pravidelne. I nohy, sice vim, ze jdu k porodu, ale citim se lepe a je to proste pro muj lepsi pocit. Kazda to ma jinak.😊
@Megden jo taky to tak udělám, že jak bude odtékat, tak si ji dám.
Mimochodem, co ty? Nemáš už termín? Miminku se u tebe asi moc líbí. ![]()
Třeba já vložku nosím snad celé těhotenství, minimálně od vánoc každý den i noc..
mám celé těhotenství výtok, a docela dost, takže tak..
Ale klasickou ne porodní.. ![]()
A holím se taky tak nějak průběžně, vždycky si říkám, že kdyby mě u toho holení někdo viděl, umře na smích..
(ale musím říct, že co jsem těhotná, tak mi ty chlupy nějak nerostou, na nohách nemám snad nic.. ty jsem holila naposledy snad někdy v říjnu, nebo kdy..
a v rozkroku a podpaží, jako, takový to strniště, ale formou strniště to vydrží taky extrémně dlouho než to poporoste
![]()
@pantomima
Tak to ti zavidim! Me to roste jako blazen, hrozny.😂
Shodim to a za tyden jsem jak opice z pralesa.😂
Mě teda chlupy taky nerostou a jak si pamatuji, tak mi nikdy nerostly chlupy ani v průběhu kojení.
Holky, dcera má v sobotu plavecké závody. To budu 38+4. Je to sice jen na dopoledne ale hodinu a půl v autě… Jeli by jste nebo už radši ne?
@Lola001 hodina a půl v autě by mě už zabila
ale samozřejmě záleží na Tobě, jak se cítíš
Ahojte, no já se právě taky snažím holit průběžně, takže spoléhám na to, že snad Pak nebude vadit pár denní porost
. Ty dlouhé chloupky chápu. Ty pak asi problém jsou. Ale takhle pár dnů je snad v pohodě. Už až je to za námi
.
@Rikiki
Ještě dva týdny, ale v pátek kontrola a pak se budu objednávat do porodnice a tam se budeme domlouvat asi na císaře podle polohy a možností,
takže počítám že příští týden by to mohlo být.
Je fakt že mě tlačí někdy hlavou tak, jako by hledal cestu ven, tak mu říkám že mu pošlu kompas, protože to se musí napřed otočit, že tadyma nevyleze. ![]()
@Megden
ahaa, měla jsem pocit, že už máš termín. Já jdu na kontrolu dneska, tak jsem zvědavá jestli se to někam posunulo, břicho bolí, ale nic se neděje. ![]()
Ahojte holky malá vypadá že je ok ale já měla tachikardii srdeční tep 140 poslali mě k obvodní ta mi natočila EKG a vypadá že to tak hrozné není nicméně říkala že v těhotenství je to normální
@pantomima píše:
@Megden ty by si chtěla raději CS nebo klasickej porod?
Klasickej porod samozřejmě ale uvidíme na doporučení lékařů až to bude aktuální, riskovat nebudu. Tak nějak jsem smířená že to bude CS, čekáme kluka a jsem prvorodicka a jestli bude po manželovi tak bude velký, jinak teda žádné proti nemáme..