Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1187
6.3.20 14:50

@Megden kolik jsi měla tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
6.3.20 15:28

Holky, my uz jsme 40+3 a male se porad nechce :zed: uz to zacina byt na palici, doufam, ze se brzo rozhodne, ale nenadelame nic, oni sami nejlepe vedi, kdy maji jit ven :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.3.20 15:35

@Megden zatím si dopegit nebrala? Uvidíš, zabere, já beru od 35 tt 1-0-1, určitě i s vyšším tlakem můžeš rodit přirozeně. Já měla vysoký vždy a rodila přirozeně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
6.3.20 17:08

@Rikiki
První 145/115 to sestra skoro zbelala..
Pak 140/105
A po monitoru asi za půl hodiny 140/95

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
6.3.20 17:11

@Lola001
Ještě nebrala, no naštěstí nemám zatím ani otoky a bílkoviny v moči taky nebyli. To by bylo super rodit normálně. Taky jsi po něm tak ospalá? Já teda včera bez léků prospala skoro celý den, ale dnes jak jsem si vzala ten první do 20minut jsem myslela že usnu ve stoje, tak nevím jestli to může být tím, píší že to může být a taky ovlivňuje řízení a rozhodování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.3.20 17:43

Tak holky Vám co se to blíží držím palce ať už je to brzy za vámi a co s nejmenší bolestí 🌹

Já momentálně každý den se zabavím nějakyma cinnostma abych nemyslela na porod a co mě čeká.. zatím to funguje uvidíme až mi dojdou úkoly 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.3.20 17:50

@Megden pokud se nedostaneš, do nějakého akutního stavu, tak budeš moci rodit normálně. Já měla taky dost vysoký tlak a po dopegitu se to drží okolo 130/90 takže fajn, vyletí to jen když mám víc pohybu nebo si zapomenu vzít prášek. Ospalá po něm asi nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
6.3.20 19:15

@Megden já jej beru celé těhotenství a brala jsem ho i když jsme se o miminko snažili a žádné nežádoucí účinky jsem neměla, ale na každého může působit jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
6.3.20 19:40

Mám to úplně, ale jakože úplně stejně.
Kazdy den čekám a nic se neděje :zed:

@Megden píše:
Dnes bych prospala celý den, je to jakýsi náročný, když chodím tak mě břicho táhne dolů a chodím jak kačena, přitom hlavičku dole nemáme. A otočit se z boku na bok hrůza..
No už se mi změnilo
to: hlavně tam zůstaň..
na : už bys mohl vylést.. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
6.3.20 19:43

@Adela.92 Ahojky, a můžu se jen zeptat, zda tě v porodnici nenutili na vyvolání hned po termínu? Kolik ti dali času do vyvolání? Mám z toho celkem hrůzu, že mě do vyvolání budou nutit, I když nebude zdravotní důvod. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
6.3.20 19:58

@Lady_M ahoj, u nas se vyvolava v 41+3, aby mimco bylo nejdele v tom 42 na svete. Akorat ja jsem vic hlidana, mela jsem lehce bilkovinu v moci, mam vysoky tlak, otoky a picham Clexan na redeni krve, takze jdu na posledni ko v pondeli, to bych byla 41 a v tu stredu sla na vyvolani 😒 ja porad doufam, ze se to rozjede samo, z toho vyvolavani mam hruzu. Ty jsi jaky tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
6.3.20 20:31

@Lady_M
A kolik ti ještě zbývá do konce? Já bych se byvala zabavila práci nebo procházky ale už to není v mých fyzických schopnostech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
6.3.20 20:32

Holky dík za uklidnění, tak snad nás nechají rodit normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
6.3.20 20:56

Děkuji za info, já jsem dnes 39+1, takže do pátku času dost, ale doktor mě trochu strašil, že prý u nás vyvolávají skoro ihned po termínu v porodnici. Což on je proti tomu, ale na poslední kontrolu jdu k němu ve středu a pak už mě předává do porodnice. Prý můžu kdyby něco vyvolání odmítnout, pokud bude zdravotně vše ok, ale mám se připravit, že mě budou hodně do toho tlačit. Tak uvidíme. Třeba to do týdne stihnu :think: :mrgreen:

@Adela.92
@Adela.92 píše:
@Lady_M ahoj, u nas se vyvolava v 41+3, aby mimco bylo nejdele v tom 42 na svete. Akorat ja jsem vic hlidana, mela jsem lehce bilkovinu v moci, mam vysoky tlak, otoky a picham Clexan na redeni krve, takze jdu na posledni ko v pondeli, to bych byla 41 a v tu stredu sla na vyvolani 😒 ja porad doufam, ze se to rozjede samo, z toho vyvolavani mam hruzu. Ty jsi jaky tt?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
6.3.20 21:48

@Lady_M jo tak, tak uvidis, treba se to rozebehne samo, jeste mate cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí