Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
8.3.20 13:03

@Lady_M
Muj ma pondeli a utery denni, tak jedine vecer by to mohlo zacit.😅 Ale uz ji fakt chci mit u sebe, neskutecne se na ni tesim.
Kezby nam dali vedet, kdy to prijde, vid?😂 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.3.20 13:04

@Týnka 96
Tybrdo, tak to je mazec!😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.3.20 13:04

Ja si kolikrat rikam, zda to prasknuti vody poznam.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
8.3.20 13:24

@jirulkaa tak to mi věř že to poznáš 😂 😂 teče to tolik že to nejde nepoznat :D taky jsem rodila poprvé a bála jsem se že to nepoznám a pak když se to stalo jsem věděla hned 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
8.3.20 15:29

@jirulkaa @Týnka 96 ne každému když praskne, vyteče potopa.. ;) kamarádka tekla po douškách.. taky nevěděla že to je plodovka, naštěstí ji začaly kontrakce pár hodin po prasknutí.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
8.3.20 15:41

@pantomima z toho mám strach no, taky jsem slyšela od kamarádky, že ji voda odcházela víceméně po kapkách 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
8.3.20 15:43

@jirulkaa
Já hlavně nechci ještě třeba 10 dní přenášet :?, každý den si říkám, tak dnes, dnes by to šlo :mrgreen:. A nic… Niiiiic… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
8.3.20 16:22

@Luc78 jj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
8.3.20 16:27

Holky, mě u syna praskla voda na pravidelné kontrole v porodnici když mi natáčely ozvy. Vytopila jsem jim ordinaci, teklo to hrozně.. a ta bezmoc že to nezastavíte :mrgreen: Neměla jsem u sebe nic na převlečení a ani věci do porodnice :zed: a za 2 hoďky byl Jáchym na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
8.3.20 17:17

@Lola001
Jeee, z toho si nic nedělej, podle mě jsou zvyklí. Aspoň máš zábavnou historku a mimčo bylo rychle na světě :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.3.20 17:42

Praaave.. nekdo rika, ze to tece dost, az ma zenska mokre i kalhoty a nekdo zase, ze jen po troskach.

Ale tak zase si rikam, ze ta zena to pozna a vi, ze je to ono. Ja uz fakt premyslim nad kravinama.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
8.3.20 20:36
@Týnka 96 píše:
@Elliissaa rodila jsem přesně na termín nestihli jsme to o necelé dvě hodinky jináč by byla 6.3 a porod jsem měla nádhernej 😊 praskla mi voda v 10dopoledne ale neotevírala jsem se tak mi po 12h dali čípek na dozrání hrdla a od té doby to trvalo s velkýma bolestra 4:48min 😊 malá byla venku tak rychle že než stihla prijt doktorka a všichni tak jsem ji měla na bříšku 😊 jsem bez nástrojů jen povrchová malička poranění, sítí nejde ani vidět 😊 Takže na to že jsem prvorodicka porod fakt super 😊

Ahoj,
Tak to jsi měla opravdu krásný na to co se říká že prvorodičky čeká😋.. ještě jednou gratulace 🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
8.3.20 20:38
@Megden píše:
Pěkně se nám ty porody rozjíždí,
zítra je super úplněk-slyseli jste o vlivu na rozjíždění porodu, že ráda praská voda a miminka chtějí ven?
Zmínili se i PA na kurzu, že to je samozřejmě blbost, ale fakt je že kolem úplňku myvaji víc práce.. :think:

Jeee to bych rodila na své narozeniny zítra teda😃 💕.. to by byl darek💕 ale mám ještě 17dni do termínu no 😃 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
8.3.20 20:46

@jirulkaa moje kalhoty se mohly ždímat, fakt komplet zmáčmáčený a kaluž pode mnou a ještě ve sprše to teklo a teklo. Fakt nechci aby mi teď rupla voda kdekoli jinde mimo porodnici a domov. Kamarádce rupla v Tescu když se ohla do chlaďáku pro tatarku :-) měla toho pak plné kozačky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.3.20 22:01

@Lola001
Ty blaho, tak to je sila. Svagrova take rikala, ze to hned poznala, pac mela mokre kalhoty. Tak doufam, ze to budu mit take tak, abych si fakt rekla “joo, to je ono.”😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí