Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1187
12.3.20 12:35

@Megden tak budu držet palce, ať jste oba v pořádku a všechno dopadne jak nejlíp může. Zase je fajn, vědět, že už se bude něco dít, to čekání a nevědět kdy co bude je nejhorší. Já mám termín dneska, nic se nechystá, takže další kontrola v pondělí a případně mě čeká vyvolání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
12.3.20 12:55

@Adela.92 Gratulace 🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
12.3.20 13:00
@Megden píše:
Taky dnes v porodnici na první kontrole. 39+2 malý má 3.600g. A v neděli nástup, v pondělí císař, v pátek domů když bude vše ok, protože je koncem pánevním a už velký, a otočit se sice ještě může ale nečeká to. Jinak TP měl byt v úterý a císař bude v pondělí, protože zítra už nemají místo na operaci..

Tak držím palce at to mas co nejrychleji za sebou 🤞.. ale je fajn vedet kdy a co a jak. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
12.3.20 13:02

@Rikiki
Děkuji, jo no aspoň vím kdy to bude. Ale stejně malinko doufám, že se ještě otočí a vyleze sám, asi ještě Zajdu do Kostela.. V neděli se dozvím kolikátá budu na řadě tak ještě to čekání na sál bude asi blbé. No já Ti zas závidím že budeš rodit normálně a dřív domů, ba mimčo u sebe atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.3.20 13:10

U nás ve Zlíně zakázali otce u porodu bezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
12.3.20 13:41

@lovean
Nojo když ti zdravotníci jsou vážně nejvíc ohrožení a když se nakazí oni kdo bude léčit a starat se o lidi. Je to blbé ale solidarita je na místě, jedná spokojená maminka s tatínkem u porodu co nakazí personál a dalších XXX maminek nebude mít kdo rodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.3.20 13:52

@Megden no tak nakazit je můžu i já protože jsem chytila kašel škrábe mě v krku jen mě to tak přijde že nejde jen o chlapa navíc si nedovedu představit že třeba několik hodin budu muset být v bolestech sama už jsem porod zažila tak vím co jsem zažívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
12.3.20 14:11

@Megden Zvládáš to psychicky, že jdeš na císaře? Já se asi zblázním, jestli mi zítra na poradně řekne, že už je mrně velký.. pořád doufám, že to půjde klasicky.. Drž se!! Moc na tebe myslím!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
12.3.20 17:58

@pantomima
Děkuji. No sesypala jsem se, tak moc jsem chtěla rodit normálně a vše si ohlídat atd. Však víš.. ale takle že je velký se aspoň vyřešilo rozhodování, nebudu riskovat že se zasekne hlavička a vím kdy to bude a vím že bude v pořádku, tak se stím srovnávám. Muž se teda o mě bojí, a já se bojím té samoty v porodnici a izolace, ale asi budu mít jiné starosti a budeme dělat videohovory atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
12.3.20 18:06

@Megden Naprosto s tebou soucítím!! Ale všechno bude dobré, jak říkáš, všechno je podchycené, víš o všem, co se bude dít a budeš mít plánovaný CS, takže budeš mít předpokládám spinál, tak budeš mít i přímo u porodu o všem přehled a uvidíš mrňouska hned! :srdce: Za chvilku budeš mít drobečka u sebe v náručí a budeš šťastná maminka :hug: A kdyby si se nudila, tak můžeš psát i nám :) a já bdu moc ráda, když mi dáš info, jak se cítíš a jaké to bylo.. Hlavně aby si byla v pořádku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
12.3.20 18:33

@Megden to bude dobré! Až budeš mít u sebe malého, tak na vše zapomeneš :srdce: a věřím, že vše dopadne dobře. Já mám také strach, že nastanou komplikace kvůli tlaku a budu muset na akutní císař, ale doufám, že to tak nebude. Hlavně aby to už bylo za náma a měly jsme i sebe mimča a vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.3.20 18:47

@Megden já jsem si říkala, jak je super, že nemám žádné překážky k přirozenému porodu… No teď už je to 24 hodin co jsem v porodnici v bolestech, které mají intervaly mezi 4 a 8 minutami, jsem 36 vzhůru a vůbec se neotviram… Od rána žádná změna a já začínám sobecký přemýšlet, co udělat pro císaře… Tohle je fakt zoufalství… A ten debilni koronavirus na psychice taky nepřidá, beztak každou chvíli vyjde zákaz na přítomnost manžela u porodu…omlouvám se za můj výlev, myslím, že jsem na dně…nevidim to světlo na konci tunelu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.3.20 18:48

Fn Brno Bohunice

Holky, chodíte už někdo na kontroly do Bohunic? Pustí mě tam? Mám jít poprvé 17.3.,je tam povolena aspon přítomnost otce u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.3.20 19:16

@Cernamamba tak to je mi líto to nezávidím to je další důvod proč nechci být bez chlapa v porodnici nevím co mě čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
12.3.20 20:00

@Cernamamba

To je mi líto, tak snad to budes mit brzy za sebou 🙏 🍀.. neumím si představit ze bych rodila sama bez přítele, bez někoho koho znám.. 😟 na Bulovce měli 3 dny zpět ještě ze jeden doprovod je povolen tak snad to vydrží 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí