Poradna duly
Jana Čurdová
Holky moc díky za podporu. No teď vydržet do pondělí a bude to. Napíšu až to bude. No anestezie se bude řešit až v neděli, ale jo očekávám že jen částečná.
@Cernamamba
No to je hnus takle trpět. Tak ať už to zkončí a jste spolu.
@VeunkaB píše:
Holky, chodíte už někdo na kontroly do Bohunic? Pustí mě tam? Mám jít poprvé 17.3.,je tam povolena aspon přítomnost otce u porodu?
Sleduj stránky nemocnice, dnes to změnili a je tam plošný zákaz návštěv,.stím že na dětský a poporodní odd v Obilnaku i Bohunicích povoluje návštěvu ošetřující lékař. Já byla dnes u Milosrdných a taky zákaz, ale ještě u porodu tatínky povolují.
Tak holky změna. Před chvílí mi něco luplo v břiše a začla jsem krvácet, i jako cucky, nic mi jinak není takže jedeme.. pátek 13..tatínek nervózní ale já v pohodě no predbehnu celou frontu na sál kdyžtak..
@Megden
držím palce, ať je všechno v pořádku!
ozvi se jak budeš moct!
buď uplně vklidu! ja už tam byla 2× na kontrole, tatinek může být normálně u porodu a dokonce od úterka jsou dovolené i návštěvy na šestinedělí… ja jdu zas na další kontrolu 18.3. to mám termín… jinak akorat dneska je to blby s obilnakem i bohunicema, protoze jim tam nejedou zadny pocitace kvuli tomu havkerskymu utoku… tak jak jsem malymu rikala jak uz muze prijit tak dneska mu domlouvam at to jeste vydrzi do pondelka abysme nemuseli rodit nekde ve vyskove 😀 😀
@Miiri22 sleduji to uz, to jsem chtěla přes víkend už vyhanet, ale radši ne, i když teď je blbá doba celkove, kdo ví co bude za týden…
Ahoj rodino a kamarádi!
9 měsíců jsem se skrýval v utajení,
ale dnes 13.3.2020
v 8.25 hod. nastal čas,
odkrýt svou pravou identitu:
Mám 3680 g, 52cm
a pořádně to tu roztočím!
Připijte mi na zdraví,
ať se mi život vydaří.
Jo a říkají mi Tomášek.
Bylo to velmi rychlý. V 5.06jsme stávali s mužem do práce. 5.10 mi něco luplo v břiše, divný pocit a jen krvácení i s cucky. V 5.45 jsme byli v porodnici, monitor a první kontrakce. Ultrazvuk venku i zevnitř a otevrena na 2prsty. Takže bude císař. Pak na boxu i s manželem tam mohl.. a čekání na sál, kontrakce silnější a kratší. Prý klid jste prvorodička je čas. Před osmou kontrakce silný jak prase po 3minutach a doktor sáhl a prý Hmm měla jste již v půl 10ale už má malem nohy venku takže jedeme hned. Na spínal měli jeden pokus kvůli času. Naštěstí to vyšlo a v 8.25 byl venku. Zdravý jen křivý nos a sisatou hlavu.
@Megden gratulace!
Já jsem dnes 39+3, měla jsem kontrolu v porodnici. Poprvé po dlouhatánské době vyšetření podvozku. Tak vše připraveno, takže se už jen čekà jak se mládě rozhodně. Dr. mi nabídla Hamiltona tak jsem do toho šla. Zatím cítím jen nepravidelné bolesti. Tak uvidíme…