Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
16.3.20 14:18

@Lady_M co dnes kontrola? Změnilo se neco o te přítomni otce u porodu? Nebo už to máš za sebou? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.3.20 14:53

@lovean souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
17.3.20 21:45

Holky, taková blbá otázka. :roll: Když pojedete rodit, budete si brát roušku? Tím myslím, že byste ji měly i na porodním boxu. Nebo jak to budete řešit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.3.20 22:57

@Rikiki u nás asi budu muset jsem nachlazená a vím taky že u nás to vyžadují nevím jestli teda po maminka z ale tatínci u porodu mít musí určitě a vzhledem k mojemu nachlazení asi budu muset mít i já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.3.20 23:59

@Rikiki určitě ano👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
18.3.20 00:13

U nás v porodnici màme nařízeno vycházet z pokojů jen s rouškou, nejlépe zůstat jen na pokoji. Na sále jsem roušku mít nemusela, nějak ani nevím jak bych s tou rouškou rodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.3.20 01:47

Já jsem taky na sále roušku neměla. Už takle jsem tam málem umřela, natož s rouškou. Ale teď se zdražuji jen na pokoji. Ale podle mě je to jedno, když sem denně vleze třicet lidi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
18.3.20 07:36

Díky za odpovědi :kytka: vezmu si ji sebou, ale na sál si ji brát nebudu, také si to neumím představit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.3.20 12:08

Já jsem měla dneska bezvadnou kontrolu jsem nachlazená před nemocnicí kontrolují proč tam jedu když jsem řekla že na kontrolu pustili mě ale protože mám kašel dostala jsem pásek na ruku pak dole u příjmu mi měřili teplotu a pak na porodnici tak vzhledem k tomu že mám kašel mě dali sednout jinam jako natočili mi monitor pak jsem jakou dobu čekala než mě vezmou protože to vše měli v jednom i ti co normálně chodí jinam šli tam a nakonec doktorka mě ani nevyšetřila prý monitor dobrý a toť vše zase za týden po cestě dom poslíčci říkám snad nepojedeme zpět ale asi nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.3.20 12:09

Jo a taky nevím teda jak bych rodila s rouškou když dneska když jsem ji měla jsem nemohla ani pořádně dýchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.20 12:58

Ahoj holky, omlouvam se, ze Vam lezu do vlakna, ale od zacatku koukam na Vasi diskuzi, rodila jsem v lednu a sledovala jsem unorovky i Vas.. Jen jsem Vas chtela upozornit, protoze jsem si vsimla, ze resite porodnice v Brne, ze jsem se dneska dozvedela od kolegyn, ze maminky s potvrzenym Covidem nebo podezrenim na nej budou prednostne rodit na Obilnim trhu. Tak at vite, myslim, ze je to dulezita informace. Prosim o anonymitu, dekuji. At mate brzy vsechny svoje uzlicky stesti u sebe a vsechno dobre dopadne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1187
19.3.20 08:01

Holky, tak zákaz otců u porodu už nařídila i vláda, takže zákaz by měl platit všude. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.3.20 08:22

@Rikiki

je to tak… vcera jsem byla vyrizovat papiry v nemocnici kde to jeste nezakazali…bohuzel uz zbytecne :(… v pondeli mam nastup na preindukci a v utery vyvolani… snad to do te doby nejak zpracuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
19.3.20 08:35

@Miiri22 také mě čeká vyvolání, už týden přenáším, také se to snažím zpracovat. Nejde mi ani tak o mě, že tam se mnou nebude, ale jde mi o to, že mimčo uvidí až půjdeme domů a přijde o ten první, silnej moment :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.3.20 08:38

@Rikiki

presne tak… ze ho uvidi az treba 4ty den… a ty malinky miminka se meni kazdou hodinu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí