Poradna duly
Jana Čurdová
@Lady_M co dnes kontrola? Změnilo se neco o te přítomni otce u porodu? Nebo už to máš za sebou? Děkuji.
Holky, taková blbá otázka.
Když pojedete rodit, budete si brát roušku? Tím myslím, že byste ji měly i na porodním boxu. Nebo jak to budete řešit? ![]()
@Rikiki u nás asi budu muset jsem nachlazená a vím taky že u nás to vyžadují nevím jestli teda po maminka z ale tatínci u porodu mít musí určitě a vzhledem k mojemu nachlazení asi budu muset mít i já
U nás v porodnici màme nařízeno vycházet z pokojů jen s rouškou, nejlépe zůstat jen na pokoji. Na sále jsem roušku mít nemusela, nějak ani nevím jak bych s tou rouškou rodila ![]()
Já jsem taky na sále roušku neměla. Už takle jsem tam málem umřela, natož s rouškou. Ale teď se zdražuji jen na pokoji. Ale podle mě je to jedno, když sem denně vleze třicet lidi ![]()
Díky za odpovědi
vezmu si ji sebou, ale na sál si ji brát nebudu, také si to neumím představit. ![]()
Já jsem měla dneska bezvadnou kontrolu jsem nachlazená před nemocnicí kontrolují proč tam jedu když jsem řekla že na kontrolu pustili mě ale protože mám kašel dostala jsem pásek na ruku pak dole u příjmu mi měřili teplotu a pak na porodnici tak vzhledem k tomu že mám kašel mě dali sednout jinam jako natočili mi monitor pak jsem jakou dobu čekala než mě vezmou protože to vše měli v jednom i ti co normálně chodí jinam šli tam a nakonec doktorka mě ani nevyšetřila prý monitor dobrý a toť vše zase za týden po cestě dom poslíčci říkám snad nepojedeme zpět ale asi nic
Jo a taky nevím teda jak bych rodila s rouškou když dneska když jsem ji měla jsem nemohla ani pořádně dýchat
Ahoj holky, omlouvam se, ze Vam lezu do vlakna, ale od zacatku koukam na Vasi diskuzi, rodila jsem v lednu a sledovala jsem unorovky i Vas.. Jen jsem Vas chtela upozornit, protoze jsem si vsimla, ze resite porodnice v Brne, ze jsem se dneska dozvedela od kolegyn, ze maminky s potvrzenym Covidem nebo podezrenim na nej budou prednostne rodit na Obilnim trhu. Tak at vite, myslim, ze je to dulezita informace. Prosim o anonymitu, dekuji. At mate brzy vsechny svoje uzlicky stesti u sebe a vsechno dobre dopadne ![]()
Holky, tak zákaz otců u porodu už nařídila i vláda, takže zákaz by měl platit všude. ![]()
je to tak… vcera jsem byla vyrizovat papiry v nemocnici kde to jeste nezakazali…bohuzel uz zbytecne
… v pondeli mam nastup na preindukci a v utery vyvolani… snad to do te doby nejak zpracuju…
@Miiri22 také mě čeká vyvolání, už týden přenáším, také se to snažím zpracovat. Nejde mi ani tak o mě, že tam se mnou nebude, ale jde mi o to, že mimčo uvidí až půjdeme domů a přijde o ten první, silnej moment ![]()
presne tak… ze ho uvidi az treba 4ty den… a ty malinky miminka se meni kazdou hodinu ![]()