Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
19.3.20 17:50

Holky, podle mě ty tašky nechají PA u sebe někde. Když jsem v poradně, cosi tam maminky na příjem na vyvolání a mívají třeba kufr a kabelu a igelitky. Nebo kufr a batoh nebo třeba 2 kabely. Ve FNB třeba jsem fakt neviděla, aby jakékoliv mamince něco na množství tašek řekli. Navíc teď, když jim nikdo nemůže nic donést. :kytka: Já jedu s kufrem a malou taškou na cvičení. A možná v látkové tašce ještě minerálku a věci pro mimco… A fakt se nebojím, že bude problém. A pokud bude, tak co s tím… Nic, vyhodit to nemůžou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.3.20 17:55

Taky jsem zatím nakloněna spíš tomu vzít rovnou všechno, jen se mi nelíbila ta představa že to tam tahám všude sama protože to je těžký jak kráva a já nemám moc představu co se bude dít a kde všude mě poženou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
19.3.20 17:57

@trachea U nás dokonce ty tašky I pomáhají nosit PA. :palec: podle mě tě to tahat nenechají a fakt pomůžou. Toho bych se nebála. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.3.20 18:00

Super, díky za názor :hug: Tak to si tam asi ještě něco přihodím napřilepšenou, kdoví co mě tam čeká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
19.3.20 18:12

@trachea ahoj, také jsem měla termín 12.3. a zítra jdu na kontrolu a domluvit se co dál. S taškou to udělám tak, že si ji na kontrolu brát nebudu, počkám co mi řeknou a pokud mi řeknou že mě přijmou hned, tak jim řeknu, že si zajedu dom pro věci a vrátím se. Když bych to měla takhle naplánovaný, že bych věděla, že už mě zítra přijmou tak bych si tašky už vzala všechny sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.3.20 18:22

@Rikiki A jak jsi na tom? Zkoušeli na tebe Hamiltona? Na mě už 2× a nic takže už jsem smířená s vyvoláním a snad se i těším 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
19.3.20 18:37

@trachea nezkoušeli nic, ale nechávají přenášet max. 10dní, to by bylo v neděli. Tak čekám, že mi řeknou, že půjdu na vyvolání. Dneska mám teda celý den mírný bolesti a teď to bolí trochu víc, tak doufám, že se něco děje. Ale taky už jsem smířená s vyvoláním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.20 18:39

@trachea Ahoj, prosím tě a máš nějaké porodní příznaky? Protože mi ho nabízeli už 2×, ale 4 dny mi odtéká zátka, už druhý den mám silné poslíčky a špiním. Do vyvolání mám ještě 6 dní. Tak v neděli na kontrole bych to absolvovala. Ale teď mi to přišlo zbytečné, když se porod jakoby rozjíždí. Ale nevím, zda jsem ho neměla chtít i přesto?

• Citovat
  • Upravit
19
19.3.20 18:40

@Rikiki Tak to zní nadějně, to máš ještě docela reálnou šanci to přes víkend stihnout normálně, držím pěsti ať se to v klidu rozjede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.3.20 19:05
@Anonymní píše:
@trachea Ahoj, prosím tě a máš nějaké porodní příznaky? Protože mi ho nabízeli už 2×, ale 4 dny mi odtéká zátka, už druhý den mám silné poslíčky a špiním. Do vyvolání mám ještě 6 dní. Tak v neděli na kontrole bych to absolvovala. Ale teď mi to přišlo zbytečné, když se porod jakoby rozjíždí. Ale nevím, zda jsem ho neměla chtít i přesto?

Když už je to na spadnutí, může to urychlit, mě po prvním jen tvrdlo celý den břicho ale zkrátil se pěkně čípek a po druhém jsem myslela že už rodím, to byly fakt velký bolesti po nějakých 5-10 minutách a taky začala odcházet zátka, takže porod z toho nakonec nebyl ale aspoň to něco rozhýbalo a vyvolání pak snad bude o to rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
19.3.20 19:12

@trachea OK, díky. Tak uvidím do neděle a kdyžtak jdu do toho. A bolí to? :think: no koukám, že plan, že nemusí každý vědět o mých gynekologických problémech nevyšel :lol:. Ale be a no :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
19.3.20 19:26

@trachea díky, no doufám v to, ale těžko říct, uvidím co se bude dít do rána a kdyžtak co mi řeknou na kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.3.20 19:42

@Lady_M No já se divila už dávno proč nemáte založenou soukromou skupinu a pořád diskutujete takhle veřejně, ale tak teď už to je asi šumák 8)
Jinak mě ty Hamiltony bolely oba a byly mi nepříjemný ale tak nějak jsem s tím počítala a ani se moc necukala, dá se to vydržet, je to chvilka a někdo to ani necítí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.3.20 20:13

@Lady_M @trachea

holky tak ja teda budu ověšená jak vánoční stromek… radsi si vseho vezmu vic jak min. kdyz nemuze nikdo nic donest, budu mit asi 1velkou tasku pak druhou sportovni na porodni sal a uvazuju jeste o jedne latkove taky na jidlo a piti plus na cestu domu pro mimco… me ceka vyvolani bud preindukce v pondeli nebo kdyz budou porodni cesty nachystany tak indukce v utery… nakonec tedy budu ve FNB kdyz zakazali ten vyskov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
19.3.20 22:51

@trachea soukromou skupinku s tp březen máme, jen někdo se prostě nepřidal a povídá si tu. :D

k těm taškám, nebojte se. PA vás opravdu nenechají všechny věci tahat.. mě ty tašky teda nesl ještě manžel, ale na sestinedeli uz nesměl a jediný co já nesla bylo balení plenek :lol: :P jen ja osobně jsem si nebrala věci pro mrně domů.. Manžel mi to doveze, předá na příjmu PA a ta mi to donese na pokoj. -autosedacku + fusak s oblečením a dekou latkovou tasku s oblečením pro mě. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí