Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
29.3.20 07:43
@Janu17 píše:
@jirulkaa gratuluji k maličké je rozkosna.. :srdce: Taky man malého částečně na UM moje mléko mu nestačí a hlavně nepribira takže prikrmuji a je to spokojený miminko. :oops:

Můžu se zeptat, dokrmujete normalne flaškou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.3.20 07:57

@Gambie Já ano kojim přes klouboucky pac mám blbé bradavky a malej by neměl šanci si ji vzít.. takže guma jako guma.. :) měla sem. h toho strach ze už pak odeme nebude chtít ale je to v pohodě.. takže dostane prso veme si co potřebuje a pak ještě honi flašku.. takže se pěkně rozezral.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.3.20 09:33
@Janu17 píše:
@Gambie Já ano kojim přes klouboucky pac mám blbé bradavky a malej by neměl šanci si ji vzít.. takže guma jako guma.. :) měla sem. h toho strach ze už pak odeme nebude chtít ale je to v pohodě.. takže dostane prso veme si co potřebuje a pak ještě honi flašku.. takže se pěkně rozezral.. :lol: :lol:

Tak to je dobre. Mě malá po dokrmu flaskou přestala sat z prsou a jen u toho spala a čekala, že se potom lehce nadlabne z flašky. Snažím se to teď napravit a je to hroznej boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.3.20 09:36

@Gambie určitě to zvládnete.. :) hlavně klid ono to bude dobrý.. :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
29.3.20 15:40

@Gambie já taky dokrmuju z flašky mám nějakou tu speciální co je při kojení zatím to nějak funguje mě ale malá pije tak že se krásně přisaje pije z prsu a po nějaké době už se prisat nechce kroutí hlavou a nějak ji to nejde bojujeme střídám ji prsa a pak stejně musím dokrmit protože ji to nestačí ale pořád se snažím zítra bude mít týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
29.3.20 15:55

@Gambie @Janu17 @lovean jak poznate kolik dokrmu? odmerujete jim to nejak? Nebo se vam odsaji i od te lahvicky? Mne by snad vypila vzdy vsechno co bych ji dala.. kdyz ji nelimituju, vypije i 130-140ml vcetne kojeni a to ji je 14 dni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
29.3.20 16:07

@Petraph já zatím dávám 60 ml a většinou to stačí občas se stane že ne tak přidělám ale fakt většinou stačí mi máme týden zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
29.3.20 16:10

@Petraph tak to máš jedlika, my jsme také dokrmovali a dostávala prso a pak 50ml a stačilo jí to, věděla jsem že odeme má max 30ml protože víc jsem nikdy neodsala, spíš to bylo vždy mít. Teď má 3tydny a pije po 3-4h 100ml ale už bez kojení o mléko jsem přišla úplně, a normálně jsem dokrmovala z flašky, mám takové ty speciální co jsou tvarované jako bradavka atd takže nebyl problém s přisatim k prsu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.3.20 16:26

@Petraph já nic nrodmeruji ani mu to nějak nehlidam kolik čeho vypije.. udělám celou flašku 150ml a 5 odmerek a kolik vypije je na něm ať má spokojené brisko a hlavně aby mi pribiral když byl jen na mem mlíku tak mi přibral jen 30g týdně a to jr prostě malo.. :) mi uz mame skoro po šestinedeli. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
29.3.20 16:49

@Týnka 96 jj taky mam tyhle lahvicky tak uvidime jak dlouho ji bude bavit dolovat to mleko ode me.. to kombinovani je dost opruz :-/

@Janu17 @lovean tak to budu muset trochu korigovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
29.3.20 16:59

@Petraph já taky nevím jestli se rozkojim zatim to moc nevypadá doktorka jak byla na první návštěvě za náma tak říkala že by bylo dobré kdybych se rozkojila že v dnešní době je mateřské mléko důležité ale já se snažím pít co nejvíc a to jsem s tim měla vždy problém piju i kojící čaj beru homeopatika mám doma i gravimilk co mi zbyl z těhotenství tak ten jsem si dneska taky dala v mezi čase mezi kojením i odsávám a nic no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
29.3.20 20:30

@Petraph je to nahovno, úplně vím jak ti je :( ale přeji ti aby seš rozkojila anedopadla jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.20 20:44

@Luciferda86 ten pristup v porodnici je teda priserny, uplne vim jak se citis. Ja kdyz jsem sla v porodnici za detskymi sestrami, ze potrebuju pomoct s kojenim, protoze maly je proste totalne tuhy a nejde vzbudit, tak jsem se dokonce setkala s pristupem, ze si mam poradit sama na pokoji a za nimi nechodit, abych nebyla zavisla na cizi pomoci az budu doma… A par hodin na to prisla doktorka s tim, ze maly ma zloutenku a uz mi ho sebrali a nechali me vzdy jen po 3h prijit nakojit, coz proste dlouho neslo, porad spal a kdyz se nahovou vzbudil, tak se vztekal, takze behem fototerapie to bylo tak, ze jsem mu musela taky odsavat mleko. Proces uplne sileny, nejdriv pomalu pul hodiny pokusu o to ho vzbudit, nakojit, pak se zjistilo, ze vypil 6ml, takze na dalsi pul hodinu na odsavacku a pak dokrmit strikackou… A takhle dokola celou noc, ja totalne vycerpana, znicena a s pocitem totalniho selhani. Doma jsem se trochu uklidnila, ale stejne jsem prvni dva tydny v podstate probrecela, i kdyz vim, ze maly to urcite citi a je z toho nervozni taky, ale proste to neslo. :,( porad teda valcime a rekla jsem si, ze tomu dam cele sestinedeli a uvidime, jestli se to zlepsi…

Vam drzim moc palce at se to zlepsi, chapu, ze to musi byt hrozny napor. Ale clovek holt musi vydrzet a kazdym dnem se to bude zlepsovat, neboj. Za cas na to budes vzpominat a jen si uzivat toho maleho tvorecka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
30.3.20 05:13

@Týnka 96 diky ;-) hlavu si s tim nekamu.. i na umelem mleku nam pekne porostou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 16:57

Holky, co mate deti na UM, jak se k tomu stavi vase okoli a pediatr? Ten laktacni natlak me teda osobne prijde hrozny, jenom clovek rekne, ze ma problem s kojenim a dava UM, tak je spatna matka. :roll: My valcime s kojeni uz mesic a vubec se to nelepsi, maly jednou saje a jindy zase ne a pak cely den rve, ze ma hlad, ale u kojeni se vzteka. Mam pocit, ze MM mu proste nestaci, ma hned hlad… Jsem uz z toho fakt vycerpana a vynervovana a jen vsude slysim, jak to mam vydrzet, volat si dalsi laktacni poradkyni, ze nejdulezitejsi je kojit. Jenze kdyz mi maly po MM rve hlady :roll:… ja uz proste nevim, jak dlouho tohle jeste zvladnu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí