Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
25.4.20 14:59

@ivulka00 jo no ona jak kdy někdy spí třeba i 4 hodiny v kuse jindy řve už po dvou a snažím se aby ještě vydržela nejlépe ty tři ale někdy to prostě nejde a v noci jak kdy někdy vydrží i 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
25.4.20 21:03

@lovean já fakt nikdy moc hodiny nesledovala a i z flašky jsem krmila podle toho, jak si děti řekly. Jen jsem teda nedávala dřív než po hodině a půl, protože to je pak bolelo víc bříško :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
26.4.20 08:44

@ivulka00 jj to já se snažím dodržet aspoň dvě když už ale nejlepší jsou tři ale třeba když jsme venku a jezdí se ať už kočárkem nebo autem tak to vydrží dokud se jezdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
28.4.20 12:21

Ahoj mamky, tak my dnes na prohlídce v šesti týdnech, vážíme 4910g a měříme 55cm. Plně kojime, latkujeme a nosíme v šátku i jezdíme v kočáru, tam teda jen ve spací poloze.. kojime jak si řekne, někdy 1.5hod. někdy 3hod.. kyčle máme ok. Spíme v postýlce a s maminkou jen v noci. Už se smejeme a pozorujeme a snažíme otáčet na bok a valet. hlavičku držíme na chvilku. Ale chovat může jen maminka max. tatinek někdy. Jak stě natom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.4.20 12:27

@Megden ahojky my měli v sobotu 2 měsíce a už mame 5kg.. jsme na UM pac sem přišla o mléko ale malý je spokojený a šťastný.. také máme kyčle v pohodě tak sem ráda.. :) a sme nosiči a placeme jen když máme hlad nebo máme plnou plynu.. a nebo když se nám chce spinkat ale nejde to už začíná vzdorovat.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
28.4.20 12:59

@Janu17
Krásný, no šťastný miminko. Utíká to co? Mě to přijde jak včera když jsme došli prvně z porodnice. A uz odhazujeme oblečení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.4.20 13:01

@Megden je to mazec jako bych včera rodila a už tu mam ukecaneho a smejiciho se chlapak.. :) :oops: :srdce: je to zázrak i když je to občas jízda tak ty drobecci zato stojí.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
28.4.20 13:52

@Megden tak mi budeme mít v pondělí 6 týdnů to jdeme i na kyčle s kojením je problém ještě k prsu davam ale dávám i Sunar ještě chci zkusit bylinky co mi byli doporučeny a pokud to nezabere tak zůstaneme jen na umělém u nás je to trošku malá vzteklina ale tak ujde to přes den moc nespí v noci to jde míry zatím nevím do poradny jdeme ve čtvrtek tak pak napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
28.4.20 16:12

@lovean
Já piju kojící čaj od porodnice a meltu pak doma. Mám dojem že co piju meltu tak se to ještě víc rozjelo. :nevim:
Bala jsem se že to nepůjde po císaři bez přisátí na sále ale naštěstí jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
28.4.20 17:28

@Megden já piju caje mám z těhotenství gravimilk a nic ale ještě čekám co ty bylinky co mi doporučila na jiné diskuzy to už je poslední možnost co chci zkusit mělo by to dojít tak do dvou dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
29.4.20 12:00

@lovean Zkoušelas homeopatika? Jsem po sekci a plně kojím, na rozjezd mi dost pomohly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
29.4.20 12:07

@Hakrajta ano ty nezabrali homeopatika kojící čaj gravimilk nic z toho když odsávám tak přes den odsaju max 20 ml ale spíš tak 10 ráno jsem občas odsala tak mezi 30-40 ale víc nic jedna známá z jiné diskuze má nějaké bylinky tak chci zkusit ještě to čekám než mi to dojde ať můžu zkusit poslední možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
29.4.20 14:20

@lovean Odsávání je na prd, nejlepší je nechat to roztahat to mimčo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
29.4.20 14:26

@Hakrajta já opravdu nemůžu celý den mit dítě u prsu protože třeba za mě nikdo nevypere nevyzehli malé věci to nikdo neumí atd. Takže takové rady mít dítě u prsu třeba celý den fakt u mě nejsou reálné navíc ona tak vydrží chvíli a pak jak nic neteče už se nechce přisát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.4.20 19:37

@lovean Já te úplně chápu, mám to podobný. Jak má člověk víc dětí tak už si fakt nemůže dovolit nahánět celý dny laktaci. Já teda musím říct že mě to krmení z flašky vyhovuje, předtím chtěla třeba co pulhodinu, chvíli sala, pak zase, nedalo se jít pořádně ani ven, pak už se začala vztekat u prsu, tahat nechtěla atd. No takhle dostane jednou za 2 až 3 hoďky flašku, krásně rychle si to vypije a máme spoustu času na ostatní aktivity. Já teda odsávam když je čas tak to má tak půl na půl MM a UM, ale je spokojená a mě to vyhovuje takže hlavně si to nějak přizpůsobit podmínkám u vás tak aby to všechno fungovalo a zbytečně si nepřidělávat problémy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí