Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
1.5.20 00:00

@Postižená_princezna
No jo my to poslouchali v autě v těhotenství a ještě i dával tatinek břichu doma poslouchat. Já ten sum chtěla napřed vyzkoušet, než koupíme, no a když zkončí šum nevzbudí se Ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.5.20 08:27

@Megden jak zmáčknout aby přestalo? To neumím :-D jinak mě taky teče druhý prso, jak intenzivně taha z prvního :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
1.5.20 09:27

Ahoj holky, nám jsou teď 2 měsíce a chtěla bych se vás zeptat na par věci. Nestává se někomu, ze když se ráno mimi probudí (vedle mě) tak hned brečí, ještě ani pomalu neotevre oči? Další, co jsme moc nevychytali je to, ze nevydrží chvilku sama v postylce, má tam plno hraček, kolotoč apod. Nikdy jsme ji moc nechovali, ale teď poslední dobou má dny, kdy cely den nespí a je nespokojena bez zjevne příčiny. A pak večerní usinani. Usina vedle me sama, ale třeba 5× usne a po par minutách se probudí, takže usinani pak trvá třeba 2 hodky, než zabere :nevim:. Kdyby jste mi k něčemu z toho mohly dat zkušenost, radu apod, byla bych rada 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.20 10:04

@Megden
Ja teda rock a metal poslouchala v aute taky, kdyz jsem jezdivala v tehotenstvi do prace a pak jsem jednou pustila ze srandy Vltavu od Smetany, kdyz malej hrozne kopal a on se hned uklidnil :lol: Ten plysacek umi funkci, ze az se ten sum vypne a miminko se treba vzbudi a zacne vydavat zvuky, jecet atd., tak se ten plysak zase zapne. :mrgreen: ale on vetsinou fakt usne, minimalne ho to aspon trochu uklidni a mne teda taky. :lol: ale na kazdyho zabira neco jineho no, uvidite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.20 10:20

@Baruuu1234
Malemu jsou ted taky 2 mesice a obcas mam pocit, jako kdyby mi ho nekdo vymenil. Zhorsilo se mu spani v noci a krici treba po hodine (dneska spal od 21h do pul 1, pak se vzbudil na jidlo ve 3h a od te doby se probouzel kazdou hodinu, no peklo) a dela taky to, ze jeci, ale kdyz k nemu vstanu do postylky, tak ma zavrene oci a zase za chvilku utichne a snazi se spat dal. Behem dne uz byva taky protivnejsi, casto place a krouti se. U nas to jsou teda jistojiste prdy, protoze u toho prdi jako o zavod a jeci vzdycky chvilkama a chvilkama je klid. Uprimne moc nevim, co s tim, protoze s nozkama cvicime, brisko masirujeme, dostava kapicky a probiotika a jediny, co nam pomohlo na to, aby se opravdu vyprdel je dat na brisko a delam mu odvar z kminu, ten dostava pres kazdym jidlem a fakt po tom prdi jak o zavod. U nas jsem ale vypozorovala, ze je protivny ne kdyz prdi, ale kdyz cely den nekadi, to je proste nesnesitelny behem dne a hur pak spi i v noci. Predevcirem totalne prokadil 5 plen po sobe, v tu ranu byl zas hodne miminko a v noci spinkal 5 hodin v kuse. :lol: bohuzel vcera a tuhle noc to bylo peklo…
S tom chovanim je to taky dost podobny, taky jsme ho koc nechovali a ted pres den jedine, co zabira je, ze ho dam sesnerovat napevno do zavinovacky, vezmu do naruce jakoby do klubicka, nozky k brisku, pohupuju, dam dudlik a zazpivam Zaklinace, on usne a je na hodinu a pul klid. :mrgreen: bohuzel toto ale moc nechci aplikovat v noci, aby si na to nezvykl :(
S vecernim usinanim bohuzel neporadim, nam teda az na vyjimky (ma dny, kdy mu pada dudlik, tak se vzdycky vztekne, pak ho dostane a zas je klid a ududla se ke spanku) usina pekne. Ulozime do postylky, zavinovacka, bily sum, pusinka na celicko, dudlik, zhasnout a odchazim. Obcas mu davam pred oblicej plysacka, on na nej zaujate kouka a uspo ho to… Jinak se snazim v te postylce tolik plysaku a hracek a kolotoc nemit, aby ho to nerozptylovalo. V podstate tam ma jen dva plysaky v rozich postele a to je vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
1.5.20 16:42

Ahoj, maminky, nerodila jste některá o Apolináře? Chtěla jsem se zeptat, jestli půjčují na porod jejich košile nebo musím mít svou (císař i přírozený porod)? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
1.5.20 20:26
@Cernamamba píše:
@Megden jak zmáčknout aby přestalo? To neumím :-D jinak mě taky teče druhý prso, jak intenzivně taha z prvního :-D

Taky tomu nerozumím a zajímalo by mě to. Mám naprosto stejnej problém. Malýmu to stříká rovnou do krku a dáví se z toho.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
2.5.20 04:24

@Cernamamba no stlačil jakobY dovnitř. Došla jsem nato když jsem plinu měla před prsem přitiskla na ni a držela ji paží protože kojila a potřebovala jsem tu ruku na neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
2.5.20 04:37

@Baruuu1234
Jojo taky nám někdo vyměňuje naše hodné Miminko za křiklouna :lol:
Najezeny prebaleny bříško neboli a řve a řve. Nic nezabírá. Zavinovačka ani dudani malíčku-mame místo dudliku ten nechce a malíček ho normálně zklidní a funguje..a bříško to není kaká dobře.. naštěstí to není každý den a trvá 3-5hodin ten stav nespani a naštvanosti..pak spánek po 15-60min..je to na hlavu ale hele jednou z toho vyroste. Teď bych na něj chtěla ovladač :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.20 08:30
@Megden píše:
@Baruuu1234
Jojo taky nám někdo vyměňuje naše hodné Miminko za křiklouna :lol:
Najezeny prebaleny bříško neboli a řve a řve. Nic nezabírá. Zavinovačka ani dudani malíčku-mame místo dudliku ten nechce a malíček ho normálně zklidní a funguje..a bříško to není kaká dobře.. naštěstí to není každý den a trvá 3-5hodin ten stav nespani a naštvanosti..pak spánek po 15-60min..je to na hlavu ale hele jednou z toho vyroste. Teď bych na něj chtěla ovladač :think:

Úplně presny, taky nam nekdo pres noc vymenil dite. Vcera noc des bes a dneska je zase jako vymeneny, v noci spal od 21h do 5h a mezitin se vzbudil jen jednou ve 2h, takze ja uz mu vubec nerozumim. :mrgreen: Vcera zase pul dne protiva a ted si zase sam hraje pod hrazdickou a spokojene povida. Uz se tesim az tohle obdobi prejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
3.5.20 01:32

Už jste byli na gynde na prohlídce? Já jsem z toho nervózní, protože muž nemůže jít s náma a nikdo jiný taky ne tak musím i s malým sama a malej v kočárku je nerad, jen když spí. Jinak je řev. Navíc pojedeme poprvé MHD..
Tak přemýšlím jak to udělat. Jestli vzít sedačku na nohy od kočárku když v ní v autě spí. Nebo kočár a do zavinovacky. A pro jistotu satek na uklidnění.. :nevim: Snad ho uspim a bude to ok a i v kabince bude spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.5.20 03:53

Ahoj holky mu jsme měli také dva měsíce a s usínáním už sme teď v klidu.. zacla sem praktikovat že ho nebudu nutit aby šel spinkat a kupodivu usíná v pohodě.. takže když se vzbudí prebalime dostane mlíko a pak si hrajeme povídáme a když už je unavený začne tak jako zoufalé víc povídat a zmoulat očička takže do postýlky dát na bok látkova plena mezi ručky a spí.. V noci je to v pohodě usíná jak se mu chce vztava jak kdy někdy o pulnoci pak ve 3 a pak v 6 a to už vstáváme a pak až je unavený.. :) občas teda to stojí zato že řve a já nevím co sním to se mi pak chce brečet taky.. 😁 @Megden já jdu v pondělí na prohlídku neměla sem tak brát prcka sebou pac mamka pohlídat nemůže a přítel bude v práci.. ale nakonec pohlída druhá babička tak sem ráda že ho nemusím tahat sebou sice by spal ale i tak.. 😊 hlavně klid ono to bude dobré.. 😊 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.5.20 05:56

@Megden já jdu od zítra za týden a naštěstí přítel mě veze a malou mi pohlídá v autě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.20 10:58

@Megden
Ja uz jsem byla a nastesti pritel jel se mnou. Mam gynekolozku 100km od domova, takze jsme to spojili s navstevou rodicu. :mrgreen: ale na tvem miste bych ho asi spis vzala do satku, pokud pojedete MHD. Na tu autosedacku bych moc nespolehala, maly nam ted taky sabotuje kocarek a v aute sice spi, ale jakmile se ta autosedacka vynda z auta, tak proste zase jeci, takze to asi nebude autosedackou, ale jizdou v aute. V kocarku nam vcera rval skoro hodinu nez jsme dosli z prochazky, tragedie… Vzala bych ho do satku a pak ho snad sestricka tu chvilku pohlida…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.5.20 13:55

Holky co nekojite a vaše dítě má kolem 6 týdnů kolik dáváte umělého mléka? Nebo jste v těch 6 týdnech dávali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí