Poradna duly
Jana Čurdová
@Týnka 96
To bych ji taky teda nedala..
Se nám to tady zvrhává na skupinu ukamenuj tchýni že? ![]()
Nejsem ráda že nejsem sama a můžu si ulevit. Přece jen manželovi nebudu říkat že jeho matka se někdy chová jako krava a já bych ji viděla tak jednou za měsíc. Má pravdu že pro malého není cizí, nebo teda taky nechci aby byla a musí si na sebe zvykat. Jen najít rovnováhu aby maminku nezavřeli doblazince nebo vězení.. ![]()
@Megden no co ti mam povídat je to na zabití… Už mám vůči ní úplně averzi abych pravdu rekla… Fakt nevadí když si malou někdo pochová a vrátí ale ji fakt nepůjčovat, nevím co má za smysl aby si ji takhle privlastmovala, když se to dá všechno v klidu…
No holky když to tady tak čtu
tak já můžu být ráda že mám super tchyni do ničeho se mi nesere snicim mi neradi a ani nemá blbý keci..
když budu potřebovat pohlída ale jinak to máme fakt super.. vůbec vam nezávidím a sem fakt ráda zato jakou tchyni mám..
![]()
Já mám taky skvělou tchýni, jsme dobré kamarádky
chodíme spolu na kafe(teď teda chodím na kafe k nim
) drbeme společně mojeho manžela (jejího syna) a radíme si v maličkostech i důležitých věcech apod. ![]()
@Týnka 96
Přesně si to napsala. Jde o to že to není jen pochovat ale že si ho přivlastňuje..
No když se tahali tchýně z pytla my si vylosovali špatně, ale věřím že to bude lepší jak malej poroste, uz si to pak bude korigovat sám. Jo a tu knížku si budu kupovat.. teď jedeme zase na návštěvu malej spí. Tak jsem zvědavá až se zbudi a jestli bude křičet co bude zase špatně, no moc se těším ![]()
@Megden jojo sem ráda že si s tchyni rozumím a že se mi do ničeho nesere a že si i pokecáme jako kámošky..
![]()
@Megden asi jsme stáli špatnou frontu ale nenaděláš nic, holt jednou fakt bouchnu a bude vymalováno… No tak ať to dobře dopadne..my jsme měli včera rodinou grilovačku, samozřejmě tam byla taky.. jen jsme přijeli, přiběhla že jde vozit, tak jsem jí řekla že si ji uhoupu sama, tak nafouklá hubu a asla si zase sehnout… Pak jsem se šla kousek s malou projít aby usnula a ona hned znovu že jde s ní sama na procházku, no tak jsem jí řekla že můžeme s pólu, to samozřejmě ne!! Naštěstí je na neschopnosti a odjeli brzo domu, pak už jsem si to užívala…
Mě prostě i hrozně vadí že kouří, nebo takhle t si kouří ale ať mi nekouří u malé a když si ji chce pochovat tak ať jde umejt ruce a vezme si aspoň žvýkačku…já jsem na to prostě totálně háklivá.. možná jsem moc cita já nevím no…
@Týnka 96 tak to je hnus.. moje mamka taky kouří ale když jde k malymu tak si 3× vyčistí zuby a i ruce.. a ještě se nastrika vonavku.. jinak bych ji taky k malymu nepustila..
![]()
@Janu17 je to hnus, proto jsem na to tak vysazena!! Však ať si každý kouří jak chce ale k dítěti půjde prostě cistej
Taky mi to vadí že kouří, ona teda se drží zpátky a ovládá se nepusinkovat, protože už v těhotenství jsem říkala že zubařka říkala žádný dudlík ale lepší dudlík než prsty když musí třeba na usnutí a že i takový to olizování jezeni ručícek nee kvůli bacilum co si pak zanese ze slin do pusinky a má vliv na zuby a dásně..
Jinak spal a spal a pak SME kojili a znovu přebalovali a vetrali asi půl hodiny na dece a u toho byl ok a povídal tchýni a domu. Spíš SME řešili že ji budou propouštět po 30letech konci firma kvůli koronaviru.. je švadlena mistrová tak mi ji bylo líto,6let do důchodu a smířená že bude dělat třeba i něco jiného..
A taky na nás bude mít víc času..
Ahoj, je tady maminka z pražských Vršovic, která by ráda vyrazila ven a nechce se jí samotné? Několik maminek v okolí mám, ale kamarádů není nikdy dost :- )