Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1597
18.6.20 19:45

@Miiri22 jojo my urcite taky, pokud to pujde jako doted. Mlika mam dostatek, krasne pribirame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
18.6.20 20:22

@nikolka98 taky mám doma takového jedlika😂 😂 😂 hlavně že jim chutná 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
18.6.20 21:01

@skorotehotna

právě chci taky vydržet co nejdéle plně kojit… snad mlíčko bude stále :srdce:… rodina se ptá jestli už se chystám na příkrmy od čtvrtého měsíce… a když jim řeknu že mám vplánu kojit až do 6. měsíce tak na mě koukají jak kdybych spadla z višně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
18.6.20 22:15

@Miiri22 Já určitě taky budu kojit plně do 6.měsíce, s dcerou jsem to měla taky tak. Všimla jsem si, že to dokrmování má vžité hlavně starší generace, moje babička se vždy ptá, jestli pořád ještě „jenom“ kojím. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
19.6.20 07:13

@Miiri22 no chtěla jsem, ale od skončeného 2. Měsíce mu s dokrmovat UM, a zeď už je to vetsi slozka jeho potravy. :( po 3měsíční kontrolu se dr dohodnu, že už kojit nebudu vůbec, protože tech 10-20ml.co ani nevycucne vycucne nemá cenu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.6.20 22:56

Ahoj! Tak nám už také byli tři měsíce a jsem na vážkách, zda příkrmy zavádět už po čtvrtém měsíci - prý je to dobré z hlediska alergii, na druhou stranu proč si ještě neuzit ten luxus pouze kojit (čas, finance…)… No asi se rozhodnu až to bude aktuální a jestli se bude u krmení cukat jako dneska, tak je to jasny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.20 13:55

Zdravím ženy,
tak jak se všechny máte, nehrabe vám ještě na té mateřské? Já se teda přiznám, že jsem ráda, že ještě pracuju z domova, udržuju si mozek v chodu a komunikuju i o něčem jiném než o plenkách a mlíce. :lol:
Jinak malému teď bylo 17 týdnů a dneska jsme poprvé vyzkoušeli mrkev, protože my s kojením sekli v necelých 3 měsících po urputném boji s vážením, dokrmováním a odsáváním. Přinám se, že když jsem přestala kojit, tak se mi ohromně ulevilo a nejsem už takový psychicky labilní uzlížek. :lol: no… takže snědl dnes asi 4 lžičky, pak mi vzal lžíci, olíznul ji a začal se vztekat, že chce mlíčko. Tak zítra repete a uvidíme. :mrgreen:

Btw, myslíte, že mu mám zkusit zároveň s prvním zeleninou dát hned i večer kaši? Mám doma jednu od 4.měsíce, ale zase nevím, jestli mu to zkus dávat už teď, když sotva začínáme s mrkví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
29.6.20 15:54

@Postižená_princezna ahoj mi se máme celkem ok občas mi teda hrabe ale dá se to malá má tři měsíce a skoro týden k tomu zatím jsme na um a od 4 měsíců taky začneme s příkrmy tak uvidíme no já u kluků dávala zeleninu a zároveň kaší ale teď přemýšlím že kaši dám buď až od 5 měsíců a nebo tak ve 4 a půl ale uvidím malá se mi teď začala budit jednou v noci tak uvidím jak to bude dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.7.20 17:23

Holky rostou už někomu zuby? Nám se klubou jedničky dole 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.7.20 18:19

@Týnka 96 mě malá pořád hodně slinta ale zatím zuby nemá ale malá má teprve 3 a půl měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.7.20 18:23

@lovean však má ještě čas, i ta moje, nebyla jsem na to tak brzo připravena 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.7.20 19:05

@Týnka 96 no mě mojeho mamka tvrdila že prý mojeho ségra měla ve 4 měsících 3 zuby taky mě to překvapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.7.20 20:02

@lovean jako není to úplně standartní ale děje se to no 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
9.7.20 12:43

Ahoj my se máme taky dobře, zítra 4mes. Plně kojime a minimálne do konce 6mes. Já
ještě budeme. Jak to tak čtu budeme taky v menšině..
Byli jste už žádat o rodicak? Stačí jen vyplněný formulář od nich a papír ze socky do kdy mám mateřskou a kolik je dávka denní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
9.7.20 12:47

@Megden mě stačil rodný list miminka a vyplněný formulář… Není denní dávka sama si nastavis kolik chceš měsíčně brát… Musíš si to spočítat do kdy chceš být doma a podle toho 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí