Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
667
20.9.20 21:33

Ahojky holky tak nas prdola mel na pilrocni prohlidce 9 kg a 69 cm doufam ze uz trochu zpomali 😁 papa vse co dostane uz mame obed a svacinku, na bricho se otaci furt akorat se mu moc nechce zprava ale kdyz nema moznost tak teda i napravk se otoci zpet na zada to taky zvlada kdyz ma naladu a sice jeste neleze ale nekam vzdy dorotuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
20.9.20 21:45

Ahoj, tak ja se synem pujdu na půlroční až 22.9., ale na 4 měsíční kontrole měl syn 7,8kg a 67cm, tak jsem zvědavá, jak dopadneme na půlroční. Myslím že už bude mít snad i kolem 9,5-10kg. Je to macek. Otáčí se na všechny strany a kam chce se dostane tak nějak sudama. Ale plazení/lození ještě ne a ne.. :lol: věřím že na to za chvíli přijde. Zuby žádný, jen občas natekle dásně a teploty, takže se něco děje, ale zatim není vidět co. :lol: a je to mazlík, nejhodnější prďolka na světě. Nikoho se nebojí, vyhraje si i sám, jen občas potřebuje celodenní pozornost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.9.20 14:20

Ahojky, tak Eriček měl minulej tyden na půlroční 69cm a 7,64kg… Dneska má půl roku a dostal svou první mrkvičku :srdce: je to náš šikula, plazí se, válí sudy a péruje na kolínkách o 106, jen u toho pořád dost blinká když je na bříšku… dokonce se mu už daří říkat “mamama” a “bababa” jen si myslím že neví co to znamená… zatím ani jeden zub tak ucvidíme kdy začnou lézt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
21.9.20 17:42

Mi už máme jeden zub venku a jeden se vedle klube ve středu bude mít malá půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
22.9.20 08:16

Ženy, tak beru zpět ty zuby, včera mi cinkla lžička! :lol: práva dolní jednička se už konečně prořezala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.9.20 12:53

Ahoj holky, máte doma některá taky lenocha? Malému je 7 měsíců, je narozený o měsíc dříve a od 5,5 měsíce se otáčí na bříško, ale to je tak jediný.. Začínám z toho být značně nervózní.. O ruce se zapre, ale má je daleko od těla, takže druhé vzpřímení pořád nic.. Z bříška na záda se otočí málokdy, spíše v postýlce a podle mě náhodou.. Nohy pod sebe dá také jen na měkkém a fakt málo, max 1× za den, tak nevím jestli mám plasit, nebo jestli je to normální 🤷‍♀️ jinak nohy má porsd v puse, zubů má 6, povídá, umí dělat malá malá, pápá, ale ten pohyb 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
26.9.20 19:08

@nikolka98 to co popisuješ mi vůbec neprijde jako lenoch, ale jako upone normální vyvoj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.9.20 19:12

@nikolka98 klid to je úplně normální tem nas je to samé a narodil se je o 13dni dříve.. a zuby ještě žádné nemáme mel 2× teploty z ničeho nic ale zuby ještě nevylezli.. nemáš ze čeho bát každé miminko ma své tempo.. ;) :oops: ten nas se začal otáčet na bříško až nějaký před 6 měsícem ted je to týden co i zpátky a to vzpirani je teď taky tak nějak týden a včera mel 7 měsíců.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.9.20 19:18

@skorotehotna aha, tak děkuji 🙈 když vidím prvky o měsíc mladší, co už lezou, tak právě přemýšlím, jestli máme lenocha, nebo je to normální a ostatní mají rychlíky 🙈 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.9.20 19:19

@Janu17 dobře, moc děkuji, asi to moc hrotim a měla bych to přestat řešit 🙈 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.20 15:00

Ahoj holky,
po dlouhé době vás všechny zdravím a chci se zeptat… Cvičíte tu někdo s prckem vojtovku? Malý má 7,5 měsíce, dneska jsme přišli z poslední návstěvy rehabilitace a fyzioterapeutka si trvá na tom, že nám má doktorka napsat další doporučení na cvičení. Nelíbí se jí, že se malý stále úplně nevzpírá na rukou (jen občas takové to široké zapření, pak s ním taky dělám trakaře a to se zapře hezky a je cítit, že v rukách sílu má) bez náznaku lezení. Navíc nám zase navrhla, abychom opět cvičili cvik, který jsme už předtím cvičili dva měsíce v kuse a poctivě a bez jakéhokoliv výsledku…

Máte někdo zkušenost, že na toto musíte cvičit vojtovku a nebo nás tam chce prostě za každou cenu paní držet? Protože doktorka na poslední prohlídce říkala, že se jí malý zdá motoricky ok, že je to jen líný chlap (já se třeba navíc opírala o lokty snad do devátého měsíce a lézt jsem taky prý nechtěla, nikdo se mnou ovšem necvičil). Příští týden jdeme na kontrolu, tak se jí zeptám, zda je to opravdu nutné, abychom ho tam další třevba půl rok trápili… Jen jsem se chtěla zeptat, zda na tom některá nejste podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.20 15:02

Ještě doplním, že malý se jinak přetáčí na obě strany, válí sudy, občas i pivotuje, dělá letadlo atd… A na rehabilitace nás poslali ve dvou a půl měsících, že malý nepásl… Ovšem ještě než jsme tam přišli, tak začal malý pást sám od sebe, nicméně na rehabilitaci už si nás nechala a to jeho pasení jsme neustále „zdokonalovali“… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.10.20 16:38

@Postižená_princezna já to neměla s malou z druhým synem jsem vojtovku cvičila od 4 do 10 měsíců on blbě pásl koníčky a celkově byl takový nesvůj ale myslím že nakonec takový průměr byl celkem ale už si to nepamatuju přesně ale on je postižený celkové ale to jsem v té dobře ještě nevěděla no malá ta zase je šikovná v pátek bude mít 7 měsíců a už tak týden sedí a leze už o něco dýl takže tam problém nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
15.11.20 22:28

Ahoj holky, neni zde nejaka z vas nahodou z Kutne Hory, Kolina, Caslavi, nebo proste z okoli techto mest? Rada bych poznala, nejakou s pidobne srarym ditkem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
15.11.20 22:29

Ahoj holky, neni zde nejaka z vas nahodou z Kutne Hory, Kolina, Caslavi, nebo proste z okoli techto mest? Rada bych poznala, nejakou s podobne starym ditkem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí