Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdarek ženy tak jak se vám daří..? Nám se daří dobře uz máme 7 zubu uz se klubou další.. uz si sedame a lezeme.. začíná si stoupat.. budeme mít za pár dní 9 měsíců je to šílený jak to rychle utíká a zachvili první vánoce ve 3..
uz i povídáme máma tata baba děda… papa mňam mňam a jinak je to velký jedlik.. máme 70cm a 9,5kg
![]()
@Janu17 ahoj malá má má v pondělí 8 měsíců od asi 6 a půl sedí lozi a od 7 si stoupá zuby teda zatím má proklubane jen dva slova zatím jen mama a říká kaka a jinak strašně křičí ji taky pěkně všechno a míry teď nevím ve čtvrtek příští týden jdeme do poradny
Ahoj, tak ten můj osmiměsíční měří 72 cm a váží 7,7 kg. Zatím jen peruje v kolinkach, ale ještě neleze, jen se plazí a v tom je přeborník. Zuby má dva dole a pěkně nás v noci trápí (klidně dvě hodiny nespime
) a zatím říká jen mama a baba a myslím že neví, co to znamená…
Ahoj, Eriček má dneska 8měsíců, 71cm a 8,16kg sedí od půl roku, leze, už tak měsíc stojí u nábytku a jako novinka kolem něj začíná chodit. Zuby máme zatím 2 dole a další se ještě nechystaj.. Jinak umí mama, baba, pápá(to i zamává).
Tak my máme téměř devítimecni s neříká nic, teda rozhodne ne, ze by viděla babičku a řekla “bába”😃
Ahoj holky, tak naše Amalka má dnes 9 měsíců a stojíme už měsíc v postylce a vlastně u čehokoliv 😂. Jinak už postylku i obchází, tak uvidíme. Umí lézt už i schody 🤦♀️ 😂. Co nám děla ale největší problém, je prebalovani a oblékání. Nemáte nějakou vychytávku, jak mimi udržet na zádech a bez řevu? Máme hracky, pohádky apod, ale stejně je to marný, je to marný 😂 😂 😂
@Baruuu1234 dávám synovi „hlídat“ krém, co má na opruzeniny. Vždycky se u toho tváří tak důležitě
a zabírá totz z 99,9% ale syn je docela kliďas, on neřve, jen zdrhá. ![]()
@Baruuu1234 Ahoooj! Davam male vzdy neco do ruky, vetsinou take kremy, to je jeji. ![]()
A take mam doma natahovaci plenky, tak davam na stridacku ty, je to rychlovka.
@Baruuu1234 tak a tím přebalovánim je to u nás stejný také dávám krém do ruky zabavení ještě někdy ubrousky ale přijde mi že krém zabírá nejvíc pak ještě rychlost ![]()
@jirulkaa jsou ty kalhotkove plenky dobry?? Posledne sem byla v drogerii a stala sem u regalu s plenama a za boha sem se nemohla rozhodnout.. kupuji dada plenky ale v ten den se mi nechtělo do vedlejšího města abych je koupila tak sem vzala klasické pempsky někdo rika ze jsou na prd ale jako nouzovka asi dobry.. ![]()
@Janu17 Pampersky jsou zbytecne drahe, ale mela jsem moznost je vyzkouset. Ja mam ted z Tesca / prilozim foto a koupim obcas z Dm a ty jsou vic vykrojene mezi nohama.
Male davam na noc ty z Tesca a pije mi 1× denne mlicko a mezi tim caj a vydrzi a kdyz ji davam mlicko, tak ji prebaluju, kdyby spala celou noc, tak ji samozrejme necham. Nikde neskrti a ta guma je hezky volna a jsou super.
Mam ted ty jejich Teskacke jak natahovaci, tak klasicke. A muzu vam holky doporucit pleny z https://www.levnepleny.cz/, ceny za hubicku a jsou opravdu skvele!
@jirulkaa moc děkuji pemprsky byla nouze a byli v akci 70ks za 300.. ale teď už budu vědět mame tu taky Tesco tak je to fajn.. dada plenky mi vydrží dlouho jsem snemy velice spoko a vydrží celou noc.. to naše dítko ma mléko 3 dene rano odpoledne a na noc.. jinak basti všechno s mírou..
čaje vypije taky dost ale dada plenky vydrží i 5 hodiny takže dost máma spotřeba.. ![]()
@Janu17 Take jsme meli Dada plenky, jsou super!
Tak to ja ji dnes den prebaluji tak po 2h.. kdyz je vzhuru.
Uz jsem tak naucena.
A nemas zac.😌
@Janu17 taky jsme s dada plenkami spokojeni ja teda latkuju a papirovky davam jen na noc nebo kdyz nekam jedeme a to prebalovani zacina byt mazec ted jsem koupila dada pants tak doufam ze budou super jako klasika a vydrzi taky celou noc ![]()
Já dávám taky dada a jsou super ale taky mám problémy s přebalovánim