Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.6.20 20:08

@Baruuu1234
Zrovna koukám, že jsi odepsala, tak odpovídám. :-D Shodou okolností měl dneska malý taky horší chvilku, kdy se na bříšku zase vztekal… U něho to bylo zaručeně bolavým bříškem, protože pak se vyprděl a už se při pasení zase chechtal, tak třeba to u vás bdue taky tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.6.20 20:16

Holky budete nektera dávat od 4 měsíců kaši na noc?? Furt přemýšlím zda mám nebo ne.. malej se budí tak 3× za noc hlady.. Tak jestli by ryzova nemlecna kaše by ho zasitila víc.. :oops: jen otázka.. Mám kamarádku a ta malé dávala už od půlky 3 měsíce presnidavky ale to mi přijde fakt brzy.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
10.6.20 20:22
@Janu17 píše:
Holky budete nektera dávat od 4 měsíců kaši na noc?? Furt přemýšlím zda mám nebo ne.. malej se budí tak 3× za noc hlady.. Tak jestli by ryzova nemlecna kaše by ho zasitila víc.. :oops: jen otázka.. Mám kamarádku a ta malé dávala už od půlky 3 měsíce presnidavky ale to mi přijde fakt brzy.. ;)

Ahoj já dala dnes ráno na doporučení lékaře a malého bolelo bříško 😔 tak zkusím koupit jinou, raději bych vyzkoušela kaši nejprve ráno, právě kvůli bolení 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.6.20 20:23

@Janu17 male jsou teď tři měsíce a týden a ještě týden počkám a už zacnu s prikrmama, začnu kaši, pak přidám postupně všechno, nepřijde mi na tom.nic špatného… Kojena není tělo už krásně drží a je v pořádku 😊 takže za mě to blbost není ale každá maminka na to má jiný názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.6.20 20:34

Jsem asi posera no nechci malému nějak ublížit ale je zdravej šikovnej a myslím že by mu to neublížilo kdyby si dal trochu kaše.. :) UM pije jak divej ani po něm neblinka nic… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.6.20 20:55

@Janu17 zkus na začátek pár lžiček 😊 uvidíš jak bude reagovat a postupně pridavej 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.6.20 20:57

@Týnka 96 zkusíme a uvidíme.. 🙂 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.6.20 07:05

Co se tyka koníčku u nás tak chvíli vydrží ale ještě nemá úplně stabilitu dělá u toho kraviny jinak nad kaši ještě ani neuvažuji mi teprve ale od úterý za týden budeme mít 3 měsíce takže máme času dost já chci začít ve 4 měsících zeleninou a kaši asi až od pěti nebo podle situace malá mi pořád ublinkava tak se uvidí co a jak bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.6.20 07:32

Holky malý měl včera kaši a snědl 1,5 lžičky, tak uvidíme dnes, ale bolelo ho bříško, a já nevím jestli to může být po té lžičce kaše nebo ne 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
11.6.20 07:37

@nikolka98 já už jsem malé kasi zkusila dát a snědla dvě lžičky a nic jí nebylo ale u každého zase jinak 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.6.20 07:40

@Týnka 96
No já právě nevím, jestli může bolet bříško z takového trošku, tak zkusím zase dnes a uvidím, ale malý byl v pondělí na očkování, tak byl takový protivný celou dobu a moc nechtěl ani jist, tak třeba to bylo všechno k tomu, kdo ví 🤷‍♀️ uvidíme dnes, ale čekala jsem první lžičku horší, že to bude všude, a malý otvírák pusinku a neměl to vůbec nikde 😅 tak doufám, že to tahle půjde dál 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
11.6.20 09:28

@nikolka98 co vím od naseho vetřelce, tak i pidi lžička může způsobit křeče.. takže opatrně ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.6.20 09:31

@pantomima
Dobře, tak uvidíme dneska, je možný třeba že nesedla kaše a mm zkusit jinou? Že by to bylo jako s UM? 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
11.6.20 21:29

@nikolka98 určitě, je možné, že kaše obsahuje něco, co prckovi vadí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
12.6.20 17:48

@pantomima
Tak dobrý, včera spapal 4 lžičky a k tomu mléko, a dnes jich spapal 13 a mléko k tomu 🙈 😅 a bříško dobrý, ale vůbec netuším kolik by měl vypít UM když se zavedou příkrmy 🤷‍♀️ po kaši mi vypije cca 110ml 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí