Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.5.20 22:54

@lovean
Tim co je na krabici bych se asi neridila… My mame na krabici 130ml a kdyz maly dostane vic jak 100ml, tak se prepije, blinka a nejspis ho boli brisko. Takze se ridim tim, aby mel cca tech 150ml/kg vahy za den ;)

Jinak ber to tak, ze aspon nemusis resit kojeni na navsteve, na verejnosti, mas prehled kolik mimco vypije a nemusis mit takovou starost jestli jsi nesnedla neco, co by mu mohlo vadit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
4.5.20 05:42

@Postižená_princezna tak teda teď nevím, jestli já mám tak úžasnou pediatričku, nebo vy takový blbky pediatričky.. hned na začátku (na první návštěvě) se nás ptala, zda kojím a chci kojit dál a nebo ne a hned mi dávala možnosti náhrady mateřského mléka. Vůbec se mě neptala jestli můžu nebo nemůžu, ale jestli chci nebo nechci. Kdybych nemohla, věřím, že by to na přístupu nic nezměnilo, možná by to bylo ještě lepší, co se přístupu k tomu týče.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.5.20 06:40

@Postižená_princezna no ja právě když dám min jak 90 tak pak ještě brečí hlady těch 120 mi klidně někdy vypije ale třeba včera večer dala 60 pak už nechtěla ale když jsem ji dala do postýlky tak břečela tak jsem udělala znovu 60 dopila a spinkala a teď ve 4 zase 60 a teď už měla zase hlad protože ji to nestačilo no snažím se to brát sportovně ale úplně vto nejde
@pantomima no mi máme bezvadnou doktorku ona mi spíš doporučila že by kvůli imunitě kvůli koronaviru bylo dobré kojit aspoň trochu a dokrmovat ale mě to prostě do nekonečna nebaví takhle dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.5.20 07:41

@lovean my máme 8tydnu a pije 120ml vůbec to neřeš, doktoři a jejich tabulky.. Já třeba doktorku vůbec neposloucham, 120ml mi pije od 6tydne a ano doktorka mi řekla že je to moc ale přece nebudu malou trápit hlady ona ví kdy má dost prostě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.5.20 07:52

@Týnka 96 já nevím ale moc to podle mě není mě řekla doktorka že 120 je plná dávka když dítě je jen na umělé já sice ještě v té době kojila ale vím že si moc nevzala doktorka říkala že mám vdávat 60 k tomu kojení ale to bylo málo tak jsem přidala a teď jsem se na to kojeni už vybodla a jsme zase na 120

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.5.20 09:04

@lovean dávej normálně 120ml nebudeš ji trápit hlady přece 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.5.20 10:17

@Týnka 96 to nebudu někdy mi to ani nesni od rána jsem ji dneska dělala mléko vždycky si jenom cucla a spala dál a takhle po hodině až doteď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.5.20 11:03

Ahoj holky, tak dneska jsme byli na sestitydenni prohlidce… pry jsme na horni hranici normy :lol: malej plne kojenej ma 5,14kg a 57cm (od porodu pribral 1,66kg a vyrost o 8cm 8o 8o 8o… cumela jsem jako blaazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
4.5.20 14:35

Holky, co máte problémy s kojením a strach z pediatričky. Mě u první dcery byla pediatrička dost protivná, že musím za každou cenu kojit atd., no bylak jsem tak vystreslá, že jsem kojila (odstříkávala a dávala to malé pít z flašky) asi 10dní. U syna už byla pediatrička víc v pohodě, jen řekla, že někdo mlíko fakt moc nemá, ale ať se snažím kojit. Za týden s malým na kontrole mi řekla, když mě viděla, ať se na nějaký kojení vykašlu - byla jsem jak chodící smrt a i doktorka uznala, že sice ona kojení hodně propaguje, ale pokud je z toho maminka až takhle vyčerpaná a to dítě to stejně nemá na to, že by bylo plně kojené, tak ať se na to vykašlu a přejdu na umělé. Takže opravdu si nedělejte výčitky, lepší spokojená maminka a spokojené mimčo, než oba dva v nervech a ubrečení :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.5.20 16:35

Já dávám 120ml, krmim cca každé 2h, v noci po 4h. Jaké UM dáváte? Já zkouším, měla jsem Nutrilon, teď Sunar a další bude Hipp, zatím všechno v pohodě tak nevím co vybrat :think:
Jinak dneska šestinedělní poradna, doktorka se k nekojeni vůbec nevyjadřovala, prej přibírá tak je fuk po čem a jelo se dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.5.20 16:48

@trachea tak já dávám od narození Sunar a krom toho že někdy blinka je vše ok ale přibírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
4.5.20 19:00

Ja zkoušela hipp pak bebylove ale nakonec sme na sunaru.. ten mu chutná nejvíc.. A hlavně na v bříšku jak v pokojíčku.. krasne po tom prdi a pravidelně kaka.. takže sunar je jasný volba než začnu dávat kaši na noc.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.5.20 11:24

@Janu17 A proč se ti neosvědčil HiPP? Já ho teď zkouším a zdá se mi že ji ucpává, kadi po něm tuhý šíši. Zkusím dávat ještě víc čaje přes den ale asi přejdeme na něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.5.20 11:36

@trachea hipp mu vůbec nechutnal většinou co vypil tak vyhodil ven.. A navíc potom byl ucpanej a musela sem mu pomáhat se vyprazdnit a furt měl nafoukle brisko.. ale dala sem sunar a je klid a je spokojený.. cajik dávám fenyklovy od sunarku ale jen malinko tak aby si 2× 3× cucnul.. aby splachl to mlíko trochu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
6.5.20 11:54

Holky já dávám Sunar a tuhé hovínka máme taky a zelené a nekadi každý den ale co jsem četla tak umělé mléko tohle dělává a máme reflux zvrací mi malá ale to vypadá že ji pomůže jen to že dáme min odbrkne si a pije dál vypadá že takhle je to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí