Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1090
6.5.20 13:40

My jsme na Nutrilonu a naprostá spokojenost 😊 a dotoho jí dávám fenyklový čaj 😊 vždycky před každým krmením a i během dne aby pila a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.5.20 11:04

@Týnka 96 kolik ti toho čaje tak za den vypije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.5.20 13:07

@trachea 60ml a když je venku teplo tak i víc, snažím se aby pila 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.5.20 15:47

Holky už ste byli na povinném očkování?! My dneska a řeknu vám že sem vyřízena.. šli sme tam v 10 malej si trochu zařval a pak byl v pohodě dostal najíst pohrál si a usnul o pul 3 se vzbudil a asi hodinu hysterický pláč.. :,( no neubránila sem se a brecela sem taky.. chudacek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.5.20 16:38

@Janu17 nás čeká až na konci května ale už teď se desim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.5.20 10:44

Holky přeji vám krásný den matek a hlavně ať mám děti dělají radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.5.20 10:46

@lovean i tobě… :oops: a ať ste šťastné a spokojené.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.5.20 10:48

@Janu17 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
10.5.20 20:50

Rodil jste někdo v brně v bohunicích? Dostali tam děti oblečení erárni z porodnice, nebo ste museli mít své? Popř. V jiných brněnských porodnicích je to s oblečením pro děti jak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
11.5.20 21:06

@pantomima
U Milosrdných bratří dostávají nemocniční. A jinak koukni na web nemocnic co s sebou do porodnice ale myslím že v Bohunicích taky dávají.
Proč se ptáš když je to za Tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
12.5.20 13:33

@Megden Kamarádka má v plánu Bohunice, tak jsem jí říkala, že se zeptám na osobní zkušenosti tu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
15.5.20 00:48

Holky trpíte někdo tím když vám berou mimčo na chování a ježdění? Mě je jako by mi brali dítě.. :,(
Tchýně je poprdena a furt chce chovat a vozit, malej ale většinou řve a nechce. Jako takový kecy že nojo když mamka té hned vezme když v kočárku zakricis.. a nebo jdu na záchod malej na dece začne křičet a ona ho okamžitě bere že ho utiší, přitom ví že už jdu, jen aby ho mohla chovat. Muž by rád krom návštěvy 1tydne u tchýně a prababičky, aby tchýně s náma vozila aspoň 1za 14dni, já ale u toho trpím. Je to brzo nejsme zažitý a malej není úplně zvyklý na tatínka natož na další osobu. Doma teda bych ráda aby muž malého víc měl a já mohla i odpoledne když skoro nespí něco udelat. Ale přijde mi brzo aby si ho tak přivlastňovala zvlášt když pláče. Pochovat jo ale na chvíli a vrátit.
Nejsem normální že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.20 01:02

@Megden
Jsi normalni a za techto podminek te chapu, neboj. :hug: nezkousela jsi to rict manzelovi?
My mame jednu cast rodiny 100km a druhou 350km daleko, takze tenhle problem nam odpada a kdyz prijede moje mamka, tak jsem ve vysledku rada, ze si malyho vezme a nepusti ho z ruky, protoze ja jsem s nim 24/7 a uz mi z toho sibe. :mrgreen: Takze jsem pak rada, kdyz si aspon v klidu vypiju caj :lol:

Btw, porad vam krici v tom kocarku jo? Nam to zacal delat taky, v podstate mu vadi jakekoliv polozeni do vodorovne polohy, takzr nevydrzi moc dlouho ani na dece, chce se zkratka bud chovat nebo nosit v satku. Pricinou je jednoznacne kolika, takze uz jen cekam az to prejde… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
15.5.20 03:17

@Postižená_princezna
Děkuji za uklidnění já jestli jsem nepochopená nebo cvok.
Mužovi sem to říkala že mi to nedělá dobře. A on se smál že nechci maleho dát z ruky ale že to chápe ale že babička pro něho cizí není.. a venku říkám že už ho vvyndam a ponesu když rve moc tak taky souhlasil.
Myslím že normálně bych se vtom nepatlala a nediskutovala. Jsem docela ostrá a se vším hned hotová. Ale jak lítám kolem malého a spím jen 4-5hodin na etapy v noci, nemam energii si dupnout nebo hádat.. a s mužem po sobě stekáme.. chybí sex, tak je protivný. Ale budu muset přiostřit, nechci všem vycházet vstříc a být pak ve stresu co si o mě budou myslet že to dělám jinak než chtějí oni.
No když je v zavinutý ve velké plene a ta v zavinovačce a ta ve fusaku tak je klidný a usne a spí tam. V 90%. Kočár je na něj moc místa no.. ale to tak dva týdny teprve. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.20 06:46

@Megden
Muj drahy bere prcka z kocarku dokonce sam, kdyz jeci, protoze ten jeho jekot nezvlada poslouchat, takze to u nas dost casto vypada tak, ze ja vezu prazdny kocar a on v ruce malyho a ukazuje mu stromy, auta a tak a malej je uplne v klidu a vsechno ho zajima. :lol:
Ale pokud ma treba tchyne kecy, ze ho hned beres z kocaru kdyz zakrici, tak bych ji to fakt rekla, me osobne ty reci o vychove od starsi generace taky docela irituji. Vsichni maji patent na rozum a vsechno vi nejlip, pritom spousta veci, co delali nase mamky je uz dneska jasne prokazana, ze byla spatne…
Ale jinak jsme na sebe taky s pritelem protivni, taky mu ledacos chybi ze :lol: jaksi se stale nesmiril s tim, ze kdyz proste clovek od rana lita kolem ditete a v noci spi na etapy, tak fakt nema naladu na milostne hratky. Chlapi no :lol: :roll:

Necetla jsi knizku od Harveyho Karpa Nejstastnejsi miminko v okoli? Je tam prave skvele vysvetlena kolika a proc miminka treba bezduvodne placou. Pise tam prave o miminkach, ktere znicehonic nesnasi kocar a vodorovnou polohu a utesi je v podstate jen naruc, klubicko a zavinovacka, popripade jizda v aute. A je tam presne jak pises, ze nema maly rad ten volny prostor kolem sebe, zkratka mu chybi 4.trimestr a jedine, jak to ustat je prcka nosit a mazlit. :kytka:

Vsak ono bude lip a ani se neotocime a oni uz zo budou velci chlapaci a nebudou nas potrebovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí