Poradna duly
Jana Čurdová
Mi se máme skvělé pěkně rosteme.. V pátek sme byli na 3 měsíční kontrole a máme 6245g a 60,5cm..
v neděli sme měli vítáni občanku tak sme si užili pěkný den a jinak už to začíná být pěkná sranda stim našim prdolkou..
nasmiva se vzteka se no prostě živel..
Teď mi sice dá zabrat pac sem si protocila koleno 5× mi v něm kruplo takže orteza. takže je to sranda tady stim saskovat a do toho se starat ale zvládáme to..
![]()
Mi máme dva měsíce a 9 dní a je to pěkná lumpice umí se rechtat pěkně na hodně ráda si povídá ale taky se umí pěkně vztekat na prohlídce ve čtvrtek měla přesně 5 kilo a 55,5cm já mám zase prblemy se zády a ne malé z toho motání hlavy brnění rukou ale nějak fungovat musím
No krásně vám rostou. ![]()
Ten náš ďábel měl 3 měsíce před týdnem a je to teda taky zvědavec vysmátej. Občas je to protiva, ale když má dobrou náladu, tak se chechtá celý den.
Zítra nás čeká očkování, tak mám teda doceka strach jak to snese. ![]()
Ahoj holky, náš mrňousek taky krásně roste a daří se mu :smiling_face_with3_hearts: 23.6. jdeme na 3mesicni prohlidku, jsem zvědavá kolik bude vážit a měřit… teď má cca 6,2kg a zatím se mi daří plně kojit… dneska jsem si blokla záda.. byla jsem i u doktora, ale bohužel mi nemůžou dát nic než jen paralen a brufen a suche teplo
…
@Miiri22 já mám taky problémy se zády ale já můžu vše včetně obstriku ale já nekojim ale já s tím mám velké problémy nemohla jsem ani spát brni mě prsty nohy motá se mi hlava takže půjdu radši i na neurologii
@lovean
me teda zatim ta bolest nikam nestřílí. mam ty zada regulerne zablokovany… nemuzu ani pochovat malyho… jesteze se to stalo kdyz ma manzel volno… Snad to trochu za ty dva dny vylezim a rozhejbu… jinak budu muset prosit tchyni o pomoc ![]()
@Miiri22 kdyby nemohla tchýně, tak může jít chlap na paragraf ![]()
@Miiri22 já bohužel fungovat musím chtě nechtě můj přítel je OSVČ a teď se jim rozjeli kšefty je kominík včera odešel dopoledne a vrátil se o půl deváté večer to byla sice výjimka ale bohužel se nedá nic dělat
holky dneska je to tak o 70% lepsi ❤️️ jeste ze tak! jeste nahrivam termoforem ale jsem stastna ze nemusim litat a zhanet obstrik…
@Miiri22 tak to je super ono když kojis stejně by ti obstrik dát nemohli mě se ptali jestli kojim a tím že ne tak mi ho dát mohli
Ahojda, koukám, ze krasne rostete 😊jak to mate s hlavičkou? My držíme jen když ji pomáhám podepirat rukama a řve u toho jak tur
, ale chodíme 2× týdne cvičit, tak se to rychle lepší
. Jinak přes den spime jen 2 hodky, cele odpo vydrží být vzhůru n_facepalming: ![]()
@Baruuu1234
Ahoj, a kolik je malé? (je to holčička, že jo?
)… U nás to bylo tak, že cca do dvou měsíců byl malý na bříšku rád a hlavičku se snažil zvedat a pak najednou ze dne na den jako když utne a řval u toho jak blázen, hlavu zabořenou do země, máchal rukama a šíleně ječel… a nebo u toho prostě usnul s palcem v puse. Takhle to bylo ještě cca dva až tři týdny a samozřejmě i na kontrole u doktorky pak předváděl takovou scénu, že nás poslala na rehabilitaci… No a cca tři dny na to začal malý hezky pást koníky a pokukovat všude kolem a dokonce se u toho i chechtal a teď tu hlavu má zvednutou pořád
… Nevím, jestli po 3 dnech zabralo to cvičení, ale myslím si, že hlavně potřeboval čas, začal takhle pást asi dva dny před jeho 3.měsícem. ![]()
Ahoj holky, hoodne dlouho jsme se neozvali 🙈 Matyášek se nám narodil 17.2. S mirama 2710g a 48cm, po 64h konečně vykoukl na svět 🙈 za týden mu budou 4 měsíce a váží 5640g a měří 60cm, je to hrozná šikulka a vše krásné dohání 💞 zdravíme všechny maminky a miminka ❤️️
@Postižená_princezna malá má teď 3 měsíce a 2 týdny. A lepší se to, ale pořad se nedá říct, ze by se ji tam líbilo ![]()