Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
19.3.20 23:10

Víte teď jsem se dozvěděla že prý nějaká maminka že psala do porodnice jestli musí mít maminky roušky a prý ano i při porodu tak to jim tam asi odpadnu protože jsem v tom fakt dýchat nemohla a to jsem v tom nebyla tak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
20.3.20 07:00

@lovean hele nestraš se zbytečně takto dopředu. Ono nějak bude. Zvládneš to, ať bude jak bude, neboj!! :hug: :srdce: zdravotníci jsou taky lidi a mají rozum, se dvěma se dá domluvit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
20.3.20 07:05

@lovean něco jiného je psát oficiální mail a něco jiného pak konkrétní situace na sále a domluva ;) neboj, všechny to zvládneme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.3.20 07:18

:potlesk: holky já už fakt nemůžu, s rouškou to neudycham, mela sem problém jít s ni do schodů, tak 5 minut sem lapala po dechu. Jinak se snažím si to vše racionálně oduvodnit a soustředit se na zdraví miminka, ale prostě to nejde, denně placu, trepu se… Malý to musí hrozně cítit. Teď už se bojim, ze nám to vše zkomplikuje..zvszuji už i nějaký oblbovak, jen ať to vše min vnímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.3.20 08:22

Ahoj, tak my uz to taky mame za sebou. Musela jsem teda preci jen na vyvolani. Mala Ellinka se narodila vcera a ma 3050g a 47cm. Vyvolavacka zabrala celkem rychle, na to ze jsem prvorodicka tak po pul 12 jsem sla na porodni box a ve trictvrte na 2 byla mala na svete. Jinak u nas se rousky u porodu teda nemuseji, chteli je jen hlavne kdyz se chodilo na kontroly do poradny, ale jinak ani na oddeleni to neni uplne nutny, takze pohoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.3.20 08:27

@VeunkaB

ja to tak mela asi 2-3dny zpet proplakala jsem cely dny vztekem a bezmoci… vcera vecer jsem se uz preorientovala a nesoustredim se na nic jinyho nez na porod a na to abysme ho ve zdravi s prckem zvladnuli. Nic s tim narizenim vlady nenadelame a musime to kvuli ten nasim malinkym uzlickum zvladnout i bez tatinku… a rouskou se vubec nezabyvam, proste si to na porodnim sale sundam a je mi to jedno!!! taky v ni nemuzu dychat! od porodu me za sundani rousky vyhodit prece nemuzou 😀… posilam spoustu sil a nejsi v tom sama! musime si navzajem pomoct a podporit se. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.3.20 09:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
20.3.20 10:20

@Mouse001 gratuluji :kytka:
Můžu se zeptat jak dlouho trvalo než se ti porod rozjel a dali ti jen tabletu nebo rovnou oxytocin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.3.20 10:59

@Mouse001

gratuluju :srdce: to byl teda krasnej rychlej porod, takovy bych taky brala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
20.3.20 11:48

@Mouse001 gratulace 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.3.20 11:55

@Mouse001 gratuluji také @VeunkaB jo tak mě je vždycky ráno zle v poslední dny se mi blbě dýchá i bez roušky takže nevím co to se mnou je necítím se dobře takže doufám že ten porod nějak dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
20.3.20 12:03

Kontrola 39+0

Ahoj holky,

Dnes kontrola v poradně. Nic velkého, kontrola tlaku, moči a srdíčka.. vše naprosto ok❤️️.. utz, monitor, vyšetření budu mít příští pátek - delaji to prý az je rodicka 40+0. K veci s otci u porodu.. včerejší rano bylo těžké když jsme si to přečetla, byla jsem cely den moc smutná ale ještě večer jsem nabrala silu a rekla si ze to zvladnu.. přítel je také velmi smutný ( dnes to tedy preslo k naštvanosti 😃).. ale jsme oba realisti a neudelame se současnou situaci nic.. proto je za me lepší, dokud je na to ještě cas, psychicky se připravit… 💪 🍀 Nicméně jsme se na základní info dnes ptala, opravdu otec max. s taskama pred vstupem do porodnice pusu a cau ( mel by prý cekat cca 30minut ještě jestli se neozvu ze jeste me pusti domu..), pak PA rikala ze se PA vynášení být co nejmilejší a nejvíce se mnou abych nebyla sama🌹 a ptala jsem se teda i na roušku u porodu a naznačila že nejspíše ano 😌.. na co jedine jsem se zapomela zeptat a co teda je pro me úplně šílena přestava a nepřijatelná je ten bonding jestli bude dovoleny nebo ne?😢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.3.20 13:12

@Rikiki rano jsem dostala jen tabletku a sla cekat na pokoj a priblizne po trech hodinach jsem sla na porodni box, ale kontrakce zacali asi tak hodku nez sem tam sla v tech pul dvanacty, kolem pul jedny praskla voda, a po jedny hodine uz bylo vse nachystany…

Jinak vsem moc dekuju :)

Ja jsem malou hned dostala na bricho.. PA i detska doktorka byly strasne mily, uzasne se staraly a nechali mi malou hned, po nejake chvilce jsem ji teda nechala omyt a prohlidnout, ale byla to rychlovka a hned mi ji zase daly a i na siti a proste celou dobu jsem ji mela u sebe😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.3.20 13:16

@Mouse001 tak to je super to jsi měla krásný porod doufám že budu mít taky takový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.3.20 21:11

Taky už to mám za sebou, a roušky jsme musely mít po celou dobu a jedna sestra s tím fakt furt vopruzovala i během největších kontrakcí, že si mám pořádně nasadit ustenku :zed: Jinak vyvolavacka byla rychlá ale intenzivní a jen asi kvůli tomu že jsem druhorodicka. Malá má 4 kila a obrovskou hlavu takže užila jsem si svý ale už je vše zapomenuto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí