Poradna duly
Jana Čurdová
@Rikiki píše:
Se nám to tu docela rozjelo
Tak kdo ještě nemá mimčo u sebe? A kolik dní máte do termínu?
Já 3 dny po termínu a nic se neděje, mimčo je i dost vysoko.
Ahoj,
Ja jsem dnes 38+3 podle braného termínu z utz. Ještě mi něco malo tedy zbývá ale moc bych to brala mit za sebou 🤞 🍀.. doufám, že nebudou přenášet.. 😃.. momentálně mám každý den poslíčky parkrát a mimčo mám dole. Ale jinak klid🙄 až na to co se děje venku… člověku to nepřidá ale my to zvládneme 🍀
@Elliissaa právě, jak sem nervozni z porodu, tak se mi těžce zachovává chladná hlava… Navic jsem nachlazena… A doma mam dvě cacorky, o které se také dost bojim.
@Elliissaa to přenášení je pro mě docela náročné na psychiku, už ji chci mít u sebe ale jí se ven nechce. A ke všemu ta situace všude, stálé kontroly v nemocnici atd. už chci být doma, mít to vše za sebou a užívat si miminka
Holky co jste už rodily, mám takový intimní dotaz. Neřešila jste některá hemeroidy. Já nejsem šitá, všechno cajk ale stejnak sotva lezu. Vytlačila jsem si parádní hemeroidy
Co na to rychle zabere?
![]()
Holky já mám taky strach jít vůbec na kontrolu do ty porodnice u nás ve Zlíně už byl první případ koronaviru já sice nejsem přímo ze Zlína ale chodím na kontroly do porodnice do Zlína a mám tam rodit ach jo
@VeunkaB to je normální, ale me dost pomohlo vědomí, ze to zvladlo tolik zen a smíření se ze se te bolesti nevyhnu😂.. tak uz bych chtela rodit!!❤️️🤞.. jinak taky jsem uz par dni lehce nakrapla ale to bude ok🍀 o cacorky se neboj.. deti se vždycky nejak zabaví a az doneses domu dalsiho sourozence tak budou mit o zábavu postarano🌼
@Rikiki naprosto te chápu, u me je to ještě na prd v tom ze ja jsem malá a dr říkala ze by me nenechala rodit s velkou vahou mimca.. A jak to známe cím déle mimčo je v brisku tím větší je😌 já bych tak chtěla přirozený porod žádné vyvolávání nebo císař 😬 tak ať to máme brzy za sebou 🍀 🤞
@lovean buď v pohodě 🙏 vezmi si šátek na sebe.. kdykoliv si ho můžeš dát přes pusu když ti to bude v nemocnici nepříjemné, sahej tam co nejméně na všechno, pořádně si umyvej ruce, nesahej na obličeji..a s někým se moc nevykecavej a mělo by to být ok👌 🍀
@lovean u nás v porodnici v Olomouci je chudák nemocnej doktor z Urgentu. Prostě co se má stát se stane.
nedělej si z toho těžkou hlavu. ![]()
@Elliissaa @pantomima díky holky už abych byla i s malou doma ale předtím to vypadalo že budu rodit dřív a teď se jí nechce
@Elliissaa no my máme teď 3700g, tak doufám, že se brzo narodí
![]()
@Rikiki bud v klidu, mě chteli dneska vyvolávat, protože ve středu mu navážili 3800 a nakonec byla porodní váha v neděli ráno 3200 a nějaký drobný. Takže se dost sekli ![]()
@pinklady a super, to ráda čtu, že je naděje, že jim ten odhad nevyjde ![]()
@lovean jn miminko si samo rozmysli kdy se mu chce ven, se mu nedivim ze nechce asi citi se tu deje😂 😂 @Rikiki 3,7 hezkyyy😀.. ale jak se tu pise jsou tym mega známí dr ze ty odhady jsou fakt dost mimo🙄 😃.. ja měla 37tt 2650g ted budu mit v pátek přesně 39+0 tak jsem zvědavá jak velke mimco mi naměří ❤️️
@Elliissaa já se taky nedivím že se jí nechce jenže lepší to nebude aby nebylo hůř takže bych radši už to měla za sebou