Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
16.3.20 06:11
@Rikiki píše:
Se nám to tu docela rozjelo :dance:
Tak kdo ještě nemá mimčo u sebe? A kolik dní máte do termínu?
Já 3 dny po termínu a nic se neděje, mimčo je i dost vysoko. :zed:

Ahoj,
Ja jsem dnes 38+3 podle braného termínu z utz. Ještě mi něco malo tedy zbývá ale moc bych to brala mit za sebou 🤞 🍀.. doufám, že nebudou přenášet.. 😃.. momentálně mám každý den poslíčky parkrát a mimčo mám dole. Ale jinak klid🙄 až na to co se děje venku… člověku to nepřidá ale my to zvládneme 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
16.3.20 07:03

@Elliissaa právě, jak sem nervozni z porodu, tak se mi těžce zachovává chladná hlava… Navic jsem nachlazena… A doma mam dvě cacorky, o které se také dost bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
16.3.20 07:38

@Elliissaa to přenášení je pro mě docela náročné na psychiku, už ji chci mít u sebe ale jí se ven nechce. A ke všemu ta situace všude, stálé kontroly v nemocnici atd. už chci být doma, mít to vše za sebou a užívat si miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
16.3.20 07:47

@pinklady gratuluji 💐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
16.3.20 08:00

Holky co jste už rodily, mám takový intimní dotaz. Neřešila jste některá hemeroidy. Já nejsem šitá, všechno cajk ale stejnak sotva lezu. Vytlačila jsem si parádní hemeroidy :,( Co na to rychle zabere? :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.3.20 09:53

Holky já mám taky strach jít vůbec na kontrolu do ty porodnice u nás ve Zlíně už byl první případ koronaviru já sice nejsem přímo ze Zlína ale chodím na kontroly do porodnice do Zlína a mám tam rodit ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.3.20 09:54

@VeunkaB to je normální, ale me dost pomohlo vědomí, ze to zvladlo tolik zen a smíření se ze se te bolesti nevyhnu😂.. tak uz bych chtela rodit!!❤️️🤞.. jinak taky jsem uz par dni lehce nakrapla ale to bude ok🍀 o cacorky se neboj.. deti se vždycky nejak zabaví a az doneses domu dalsiho sourozence tak budou mit o zábavu postarano🌼

@Rikiki naprosto te chápu, u me je to ještě na prd v tom ze ja jsem malá a dr říkala ze by me nenechala rodit s velkou vahou mimca.. A jak to známe cím déle mimčo je v brisku tím větší je😌 já bych tak chtěla přirozený porod žádné vyvolávání nebo císař 😬 tak ať to máme brzy za sebou 🍀 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.3.20 09:58

@lovean buď v pohodě 🙏 vezmi si šátek na sebe.. kdykoliv si ho můžeš dát přes pusu když ti to bude v nemocnici nepříjemné, sahej tam co nejméně na všechno, pořádně si umyvej ruce, nesahej na obličeji..a s někým se moc nevykecavej a mělo by to být ok👌 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
16.3.20 10:02

@lovean u nás v porodnici v Olomouci je chudák nemocnej doktor z Urgentu. Prostě co se má stát se stane. :) ;) nedělej si z toho těžkou hlavu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.3.20 10:10

@Elliissaa @pantomima díky holky už abych byla i s malou doma ale předtím to vypadalo že budu rodit dřív a teď se jí nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
16.3.20 12:21

@Elliissaa no my máme teď 3700g, tak doufám, že se brzo narodí 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.3.20 12:50

@Rikiki bud v klidu, mě chteli dneska vyvolávat, protože ve středu mu navážili 3800 a nakonec byla porodní váha v neděli ráno 3200 a nějaký drobný. Takže se dost sekli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
16.3.20 12:51

@pinklady a super, to ráda čtu, že je naděje, že jim ten odhad nevyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.3.20 12:57

@lovean jn miminko si samo rozmysli kdy se mu chce ven, se mu nedivim ze nechce asi citi se tu deje😂 😂 @Rikiki 3,7 hezkyyy😀.. ale jak se tu pise jsou tym mega známí dr ze ty odhady jsou fakt dost mimo🙄 😃.. ja měla 37tt 2650g ted budu mit v pátek přesně 39+0 tak jsem zvědavá jak velke mimco mi naměří ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.3.20 14:07

@Elliissaa já se taky nedivím že se jí nechce jenže lepší to nebude aby nebylo hůř takže bych radši už to měla za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí