Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
19.3.20 10:44

Jo a k tomu všemu jsem zvědavá jak to bude na šestinedělí to jako všichni budeme muset mít celý roušky nevím teda fakt doba na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.3.20 10:57

@lovean

dopadlo to vazne nejhur jak mohlo… ja se desim porodu v roušce… kdyz jdu jen po ulici tak nemuzu dejchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
19.3.20 11:08

@Miiri22 nemluvě o tom, že bez doprovodu není možný bonding :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.3.20 11:51

@Rikiki
coze? jakto? to te nenechaji s miminkem 2hodky po porodu? to se budu muset v sobotu zeptat na monitoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
19.3.20 11:59

@Miiri22 mám v papírech že ne, že to lze pouze s doprovodem :( ale ještě se na to poptám, třeba to vzhledem k tomu zákazu otce u porodu nějak udělají a budu moct mít miminko u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
19.3.20 12:04

@Miiri22 no rodit v roušce ale nejde já jsem v ní včera málem omdlívala a to jsem byla jen na kontrole a v obchodě takže pokud mě tam nechcou nechat umřít nebo miminko tak mě budou muset nechat rodit bez ní jo a doufám že než rodit půjdu že budu aspoň zdravá jinak tam asi fakt zdechnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
19.3.20 12:33

@lovean u porodu jsem mít roušku nemusel (rodila jsem včera a malej se narodil v 23:16) zdravotníci chápou, že v tom nejde dýchat navíc jsem poté měla i rajsky plyn, který nejde dýchat s rouškou :lol: takže porodu v roušce se neboj, jen ji budou mít všichni okolo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
19.3.20 12:43

@pantomima no a co když se do porodu neuzdravim? jsem nachlazená já doufám že než se vylecim že tam ještě malá počká ale jak to mám vědět že ale když budu nemocná tak asi taky těžko to udycham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
19.3.20 12:44

Holky, copak porod bez doprovodu, věřte, to zvládnete ale ten strach aby mimčo nebylo nemocné… Když to teď vidím co se děje tak mi je fakt neskutečně úzko, úplně se bojím zapnout televizi. Mlátěj se mnou hormony :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
19.3.20 13:16

@Lola001 jo tak to jsme na tom podobně ani se mi do té porodnice nechce a pořád přemýšlím jestli nejsem už nakažena protože něco mi je nemám horečku teda ale nachlazená jsem a když mám ještě nervy je to o to horší snad to na ty naše miminka nebude mít dopad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.3.20 14:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.3.20 14:26

@lovean
Jsem na tom úplně stejně, ležím teď v posteli, mela sem to už 24 dní zpět ale od úterý mi je taky divne, mam teda rymu a hleny a kašlu a smrkam, boli me hlava, teplotu nemám, ale uz fakt premyslim, jestli to také nemám…tp mám 25.3.,ale myslím, že to bude dřív. Jako mám dvě dcery a tekla jim zelená rýma, tak predpokladam, ze to je od nich… A s tou rouškou to bych nedala vůbec. I ten pocit, že rodim s ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
19.3.20 14:57

@VeunkaB jo já mám první termín 26 ale v porodnici mi to počítají až podle druhého z utz a to je 30 ale to už je jedno já teď opravdu rodit nechci a doufám že dřív to nebude protože už na kontrole jsem si připadala jak infekční odpad takže radši ať se to vyléčí a až pak s rouškou se rodit nedá to nejde to je jasné to by jsme se tam udusili já včera měla roušku v nemocnici pak jsem si ji v autě museli sundat protože jsem nemohla dýchat a pak zase do obchodu v ní když už jsme byli venku tak jsme šli na nákup když už jsem musela no na monitoru jsem měla tachykardii a myslím že to bylo i tím jak se mi blbě dýchalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.3.20 17:42

Ahoj holky, moc tady nepřispívám, spíš semtam nakouknu, termín jsem měla 12.3. a zítra nastupuju na vyvolání. Koho to taky čeká? Zrovna tady řeším jak to udělat s taškama do porodnice. U nás nepouští tatínky ani do budovy takže na příjem a pokoj budu muset sama. Mám jednu velkou tašku sbalenou na šestinedělí a druhou malou na sál a teď nevím jestli to teda tahat všechno s sebou už zítra na příjem? To vyvolání může trvat pár dní a budu potřebovat ty věci co mám v te velké tašce. A radši nechci moc spoléhat na to že by mi pak někdo něco donesl protože tam prostě nepouštějí nikoho a kdyby mi nechal věci dole na recepci tak ani nevím jestli se to ke mě dostane když to budu potřebovat. No prostě zapeklitá situace 🙂Co radíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
19.3.20 17:47

@trachea já taky přemýšlím jak to udělám až půjdu rodit tašku tahat sama a co pak teprve miminko a tašku až nás pustí fakt nevím teda a držím palce ať je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí