Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
10.3.20 22:30

@lovean ok, tak dr říkala ze je to celkem běžné no😌 a měla jsi ho i v předchozím tehu?🧐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
10.3.20 23:04

Holky, já taky včera věřila v úplněk a nic :nevim: :lol:. To byla má naděje. Zítra jdu na poslední kontrolu k dr, tak jsem zvědavá. Pak už jen do porodnice, tak budu taky dávat info, jaká je situace s návštěvami atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
11.3.20 05:49

Holky co otoky? Mě včera večer trochu natekli nohy, hlavně ta pravá, jen ke kotnikum. Trochu mi pomohlo vlažná sprcha noh. Trochu mě to polekalo protože mám ten tlak, ale asi to bylo že jsme byli na otočku z Brna k Pelhřimovu, dlouhé sezení v autě.. a taky je to vlastně teď normální ne před koncem. Zítra uvidím co mi řeknou v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.3.20 07:57

@Megden dlouhé sezení otoky zhoršuje, to je pravda… Já se dnes ráno vzbudila a říkám si, mám nějak mokro mezi nohama a vypadá to, že odešla (nebo třeba jen její část-težko říct kolik toho má být) hlenová zátka… Jsem tomu nevěřila, ale je to fakt jak sopel…blbý je, že to stejně nic neznamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
11.3.20 08:16

Otoky

@Megden prsty mám oteklé tak, že je pomalu neohnu a bolí jak čert.. Nohy fotit nebudu, vůbec mi nejsou vidět kotníky, a to většinu casu se snažím mít nohy zvedlé, ale večer je to fakt mazec.. :roll: :zed: a o obličej i raději ani nemluvím.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
11.3.20 09:05

@Cernamamba
Je já už chci, to je dobře ta zátka. Prý to bývá s žilkami krve nebo narůžovělý. Sopel říkáš jo? Tak třeba to už bude, někomu to odejde i týden před někomu den. No znamená to asi jen to že tělo se připravuje a to je přeci dobře ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
11.3.20 09:07

@pantomima
Ještě jsem četla střídat tu studenou a teplou vodu, a omezit sůl. Ale to už vydržím, těch pár dní. Spíš mě děsí že to odeznívá i až po porodu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
11.3.20 09:19

@Cernamamba mě odešla část před 14ti dny a část včera. Poprvé s troškou krve a včera bez krve. Aspoň si teda myslím, že to byla hlenová zátka, ale popisu to odpovídalo. :nevim: Ale jak píšeš, nic to neznamená. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
11.3.20 09:20

@Megden mě otékají nohy od kotníků k prstům tak, že neobuji boty a včera se přidaly i ruce od zápěstí k prstům 8o ale docela pomáhá ta studená voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
11.3.20 09:27

@Megden v teplé vodě bych zbláznila, to mi dělal manžel napářku nohou v horké vodě a potom masáž chodidel, ale stačilo mi.. :lol: studené obklady už praktikuji nnějakej zen pátek, ale nepomáhá od otoků, spíš je to příjemný od té bolesti kloubů.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.3.20 09:37

@Megden @Rikiki jojo, fakt jako taková ta hustá rýma z nosu…a byl lehce nažloutlý, ani náznak krve… Od rána mám taková lehké menstruační bolesti, tak jsem napnutá, jestli z toho něco bude nebo ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
11.3.20 09:58

Tak já si teď dala na sváču ořechovej závin a začalo mě bolet břicho a spodek a mrně začalo bubnovat do břicha a do žeber a do močáku, tak nechápu, co se zase děje.. :zed: (kdo máte zasebou už jakejkoli porod, jak byste popsali bolest spodku před porodem? Mě to tam tak divně tlačí, takovej tlak jsem ještě nezažila a tak divně, jako by pálí, nebo nevím, jak jinak ten pocit popsat :lol: tak přemýšlím, jestli už se to tam fakt nechystá na nějakou tu „akci“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
11.3.20 10:20

@Cernamamba jojo, vypadalo to stejně a večer dvě hodiny intenzivních bolestí a v noci jsem se také necítila nejlíp, ale moc tomu nedávám, dnes už mi je dobře :roll: Ale tobě držím palce ať se to rozjede a máš to brzo za sebou a mimčo u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.3.20 10:55

@Elliissaa v předchozím ne ale v prvním ano

Mě odešla zátka bych řekla v pátek další část v pondělí a nic se neděje teď jdu z porodnice z kontroly a nález pořád stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
11.3.20 11:21
@pantomima
@pantomima píše:
Tak já si teď dala na sváču ořechovej závin a začalo mě bolet břicho a spodek a mrně začalo bubnovat do břicha a do žeber a do močáku, tak nechápu, co se zase děje.. :zed: (kdo máte zasebou už jakejkoli porod, jak byste popsali bolest spodku před porodem? Mě to tam tak divně tlačí, takovej tlak jsem ještě nezažila a tak divně, jako by pálí, nebo nevím, jak jinak ten pocit popsat :lol: tak přemýšlím, jestli už se to tam fakt nechystá na nějakou tu „akci“)

Hele jestli z toho něco bude tak zítra valím pro ořechový závin taky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital