Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem podle utz 37+3, podle ms míň ale podle toho se nikdo neřídí, vždy mi berou ten z ultrazvuku. I když se mi teď 2 x v poradně v porodnici stalo že mi píšou ještě o den víc, dnes mi dr psal 37+4
ono je to asi jedno. Dnes jsem tedy měla poradnu, kvůli tlaku a játrům chodím už do porodnice. Monitory jsou s tímto dítětem fakt zážitek, přijde mi že vždy jde po té sondě a chce ji snad skopnout nebo naopak se převalí tak, že ze sondy uteče úplně na druhou stranu
děsný
sestra mi tam dnes měřila tlak na každé ruce 3 x než ji vyšel takový, který by se dal publikovat
. Poprvé mi tam dělali ultrazvuk, takže chlapeček na 100% ale je to nějaký prcek, na to že mám nahoře 15 kg tak on má z bídou 3 kg, ale je to jen odhad… tak kdo ví. Myslela jsem, že se dozvím, zda se už něco chystá k porodu ale doktoři se teď asi na v. vyšetření moc nehrnou. Před pár lety vyšetřovali vaginálně snad každou poradnu, ale zase se tolik neřešila váha mimča a průtoky.
Stává se vám, že ležíte a když vstanete tak vás to dole hodně tlačí a bolí? Já to tak mám poslední dva dny, cca. Je to dost silná bolest kterou třeba po 10ti minutách rozchodím. Myslíte, že to je tím, jak je mimčo už velký?
Poslední dny mě břicho dost bolí, tak jsem z toho dost nesvá, ale na monitorech a ultrazvuku vše ok. ![]()
@Lola001
Vzdyt ma dobrou vahu. Bud rada, ze nebude mit 4kg.😂
Zdravím všechny, tak přesně jak jsem myslela, opravdu se to chystalo a už je to zdárně za námi.
Máme chlapečka, který se rozhodl, že se narodí na svuj svátek, ale nakonec se mu to nepovedlo.
Do porodnice jsme jeli nakonec až v noci ve 3h a ty pravé kontrakce se rozjeli cca kolem 5h. Malý se narodil až dnes ve 12:26, takže mi to s tím rychlým porodem moc nevyšlo, ale byl venku na tři zatlačení během 20ti minut a jsem bez nástřihu a to šel s ručičkou u hlavy jako Superman
podle porodní asistentky se Aniball osvědčil.
Pozdravte Alexe.
opětmá všechny na háku a zalomil to.
@Postižená_princezna velká gratulace
super já začínám cvičit s aniballem od příštího týdne
přeji ať je hodný a brzké dobití energie ![]()
@Postižená_princezna krásnej
gratuluju
…
@Rikiki jojo, já to mám podobně, taky hlavne ráno kdyz vstanu, tak mě hrozně tlačí.. Ale jinak všechno v pohodě.. A břicho me teď taky často bolí, spíš teda v noci…
Jinak já jsem byla v týdnu taky na prvním monitoru a malá teda jak bejvá jinak hodná tak tam na monitoru pořád řádila, ta křivkami vypadala fakt hrůzostrašně
..jinak uz mě doktorka ani jinak nevyšetřovala, jen ten monitor…
@Mouse001 uklidnilo mě, že v tom nejsem sama
už aby to bylo za náma a mimča byli s náma, že?
Je to dost náročný ![]()
@Elliissaa píše: @Postižená_princezna jak jsi spokojená s bulovkou?
Za mě ok, rodila jsem sice pod CPA, takze hlavně s porodní asistentkou, ale doktorka několikrát musela dorazit, protože jsem se špatně otevírala. Snažili se dodržovat všechno z porodního plánu a porod nevyvolavat, takže žádný oxytocin nebo tablety, i přesto, že porod dlouho nepostupoval. Na mou žádost jen pichli vodu a dali epidural (měla jsem v plánu, že nechci, ale když to zacala být jedna silná kontrakce x hodin a porod stále nepostupoval, tak jsem změnila názor a dost mi to pak pomohlo urychlit otevírání na 10cm, cca behem hodiny bylo skoro hotovo). Jinak se na všechno ptali, všechno se snažili vysvětlit a nebyl tam snad jediný nepříjemný člověk v celém personálu, takže za mě ok ![]()
Jen teda na oddělení šestinedělí byl dneska docela zmatek a jedna zenska sestra je tu takkova protivna (ale novorozenecke sestricky vsechny perfektni
)