Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
28.2.20 16:24

Já jsem podle utz 37+3, podle ms míň ale podle toho se nikdo neřídí, vždy mi berou ten z ultrazvuku. I když se mi teď 2 x v poradně v porodnici stalo že mi píšou ještě o den víc, dnes mi dr psal 37+4 :D ono je to asi jedno. Dnes jsem tedy měla poradnu, kvůli tlaku a játrům chodím už do porodnice. Monitory jsou s tímto dítětem fakt zážitek, přijde mi že vždy jde po té sondě a chce ji snad skopnout nebo naopak se převalí tak, že ze sondy uteče úplně na druhou stranu :D děsný :D sestra mi tam dnes měřila tlak na každé ruce 3 x než ji vyšel takový, který by se dal publikovat :D. Poprvé mi tam dělali ultrazvuk, takže chlapeček na 100% ale je to nějaký prcek, na to že mám nahoře 15 kg tak on má z bídou 3 kg, ale je to jen odhad… tak kdo ví. Myslela jsem, že se dozvím, zda se už něco chystá k porodu ale doktoři se teď asi na v. vyšetření moc nehrnou. Před pár lety vyšetřovali vaginálně snad každou poradnu, ale zase se tolik neřešila váha mimča a průtoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
28.2.20 17:24

Stává se vám, že ležíte a když vstanete tak vás to dole hodně tlačí a bolí? Já to tak mám poslední dva dny, cca. Je to dost silná bolest kterou třeba po 10ti minutách rozchodím. Myslíte, že to je tím, jak je mimčo už velký? :think: Poslední dny mě břicho dost bolí, tak jsem z toho dost nesvá, ale na monitorech a ultrazvuku vše ok. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
28.2.20 17:45

@Lola001
Vzdyt ma dobrou vahu. Bud rada, ze nebude mit 4kg.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.2.20 17:56

@jirulkaa však jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.20 19:12

Zdravím všechny, tak přesně jak jsem myslela, opravdu se to chystalo a už je to zdárně za námi. :mrgreen: Máme chlapečka, který se rozhodl, že se narodí na svuj svátek, ale nakonec se mu to nepovedlo.
Do porodnice jsme jeli nakonec až v noci ve 3h a ty pravé kontrakce se rozjeli cca kolem 5h. Malý se narodil až dnes ve 12:26, takže mi to s tím rychlým porodem moc nevyšlo, ale byl venku na tři zatlačení během 20ti minut a jsem bez nástřihu a to šel s ručičkou u hlavy jako Superman :lol: podle porodní asistentky se Aniball osvědčil.

Pozdravte Alexe. :mrgreen: opětmá všechny na háku a zalomil to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
28.2.20 19:20

@Postižená_princezna gratuluji je krásný se to tu rozjíždí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
28.2.20 19:39

@Postižená_princezna velká gratulace :kytka: super já začínám cvičit s aniballem od příštího týdne :palec: přeji ať je hodný a brzké dobití energie :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
28.2.20 19:47

@Postižená_princezna jak jsi spokojená s bulovkou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.2.20 19:56

@Postižená_princezna krásnej :) gratuluju :)

@Rikiki jojo, já to mám podobně, taky hlavne ráno kdyz vstanu, tak mě hrozně tlačí.. Ale jinak všechno v pohodě.. A břicho me teď taky často bolí, spíš teda v noci…

Jinak já jsem byla v týdnu taky na prvním monitoru a malá teda jak bejvá jinak hodná tak tam na monitoru pořád řádila, ta křivkami vypadala fakt hrůzostrašně :lol:..jinak uz mě doktorka ani jinak nevyšetřovala, jen ten monitor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
28.2.20 19:58

@Mouse001 uklidnilo mě, že v tom nejsem sama :) už aby to bylo za náma a mimča byli s náma, že?
Je to dost náročný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
28.2.20 19:59

@Postižená_princezna gratuluju :srdce: krásnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.20 20:09
@Elliissaa píše: @Postižená_princezna jak jsi spokojená s bulovkou? ;)

Za mě ok, rodila jsem sice pod CPA, takze hlavně s porodní asistentkou, ale doktorka několikrát musela dorazit, protože jsem se špatně otevírala. Snažili se dodržovat všechno z porodního plánu a porod nevyvolavat, takže žádný oxytocin nebo tablety, i přesto, že porod dlouho nepostupoval. Na mou žádost jen pichli vodu a dali epidural (měla jsem v plánu, že nechci, ale když to zacala být jedna silná kontrakce x hodin a porod stále nepostupoval, tak jsem změnila názor a dost mi to pak pomohlo urychlit otevírání na 10cm, cca behem hodiny bylo skoro hotovo). Jinak se na všechno ptali, všechno se snažili vysvětlit a nebyl tam snad jediný nepříjemný člověk v celém personálu, takže za mě ok :palec:
Jen teda na oddělení šestinedělí byl dneska docela zmatek a jedna zenska sestra je tu takkova protivna (ale novorozenecke sestricky vsechny perfektni :mrgreen:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
28.2.20 20:11

@Postižená_princezna
Gratulace veliká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.2.20 21:05