Poradna duly
Jana Čurdová
@Rikiki tak to jsem holky zvědavá, nám už minuly týden říkal, ze bychom mohli přijet a dnes říkal, ze možná v noci by to mohlo být
, tak uvidime, ale jako zatím se nic neděje. Zase jsme se posunuli dal od minulého týdne, už prý při vyšetření cítí zadeček, ale zatím nic z toho no ![]()
@Rikiki dnes mě zase bolí a spinim, ale to je tím, jak se tam zase hrabal, jinak nic, ani poslicky nemivam ![]()
Holky já jdu do poradny v pátek, doufám, že už se dozvím něco jiného než CS 0 a že se mimčo nikam netlačí ![]()
Dojezd do porodnice.. to mě trochu děsí. 2. dcera se narodila 12 minut po tom co mi praskla voda. Před tím jsem měla jen nic moc nepravidelné kontrakce a Dr říkala, že nerodím
![]()
@Baruuu1234 já bych si tohle nelajskla, představa že bych rodila někde někde na dálnici to fakt ne 😄 hlavně i pro manžela na denni dojíždění x km 😊
@Týnka 96 tak ono bůh vi, jak to všechno bude, u nás se zase nic neděje, tak už se pripravujuna vyvolávání příští týden ![]()
@Týnka 96 40tt, no doktor říkal, ze pokud tento týden nepujde sama, tak ze by se měla příští týden vyvolat, hlavně kvůli tomu KP, tak aby neměla moc kg
@Baruuu1234 aha no tak ti držím palce aby šla ven
a tělo se připravuje? To ti neříkal?
@Týnka 96 Jj minuly týden už jsme měli CS 6-7 a teď jsme prý zase dal ![]()
Ahoj holky tak mi už to máme za sebou 25.2.2020 ve 21,45 se nám nakonec narodil syn Ondrasek…
porod my museli vyvolat pac sem byla GPS pozitivní… Ale stalo to zato.. Kontrakce to nakonec byli.. 😍 😊 malej vážil 2860g a měří 48cm.. ♥️️😍
Však kteří to ještě čeká moc moc držím palec ať to zvládnete.. 😊 @jirulkaa děkuji.. ![]()