Poradna duly
Jana Čurdová
@Postižená_princezna píše:
@Elliissaa ty jdeš rodit na tu Bulovku do CPA, že? Nebo si tě pletu?
Ahoj, ano to jsem já. Nepletes.
ty taky? Uz jsem se tedy asi ztratila v tom, kde kdo bude ![]()
Jinak mám spíše klídek od blbých keců jak to bude náročné atd. Ale zažila jsem už taky pár jobivek
lidi by občas měli přemýšlet co říkají ale ja to beru s rezervou. Tehu mam az do začátku února úplně bezproblémove az taky okolo me jak vse zvládám krásne.. ted uz je to teda horší a vim že horsi bude ale člověk prostě vi ze za par týdnů tu bude ten maly človíček a vydrží to. Ale lhat nebudu porodu se prostě bojim (asi jak moc to bude bolet ci jak to celé zvládnu).. i kdyz mene nez na začátku tehu ![]()
@Rikiki a kolik tedka jste? To my už se taky týden “chystáme” a zatím nic 😂a to jsme 39+2
@Elliissaa no, co ti budu povídat, taky mám bobky, od začátku až do teď
. Nejhorší je pro mě ta představa, ze se na to nemůžu moc připravit, nevím, kdy to přijde, co se bude dřív jestli kvůli KP pujdeme na císaře atd atd. Už bych to chtěla mít za sebou
. Termín máme za nějakých 5 dni a už je to fakt dlouhý a nic moc ![]()
@pinklady píše:
Ono je totiž hrozně těžké zeptat se, dobrý den, jak se máte
To u nás v práci (pracujeme s manželem ve stejné instituci) je akorát zajímá co dostanou za to, až se malej narodí. Na to už začínám být taky alergická a podezřívám manžela, že už mi půlku těchto dotazů ani neříká
Zajímavé, jsem nikdy neslyšela, že by měli něco dostat ostatní zaměstnanci
, u nás to spíš bylo vždycky tak, že něco dostával ten, komu se prcek narodil.
Myslím, že manžel dělá nejlíp, jestli ti takový řeči radši ani doma netlumočí. ![]()
@Elliissaa
A už jsi byla v poradně? Já byla minulý týden poprvé (nejdřív poprvé v klasické a pak mě poslali poprvé do poradny CPA), vůbec jsem nevěděla, co očekávat, ale příjemně mě překvapil přístup. Porodní asistentka vzala dovnitř i mého drahého a pořád se ptala, zda nemáme nějaké dotazy, nechceme projít i porodní plán a tak podobně a hlavně tam byl takový klídek oproti té klasické poradně. ![]()
Jinak holky, já jsem teda dneska 38+4
a „přichystané“ v pánvi je miminko už asi měsíc, ale vykouknout se mu stále nechce. ![]()
Ještě mě tak napadá, jsem tu asi jediná, kdo neví pohlaví miminka, že? ![]()
@Baruuu1234 píše:
@Elliissaa no, co ti budu povídat, taky mám bobky, od začátku až do teď. Nejhorší je pro mě ta představa, ze se na to nemůžu moc připravit, nevím, kdy to přijde, co se bude dřív jestli kvůli KP pujdeme na císaře atd atd. Už bych to chtěla mít za sebou
. Termín máme za nějakých 5 dni a už je to fakt dlouhý a nic moc
Jn to takové si to naplánovat ja si planuju skoro vsechno abych měla trošku klidek a tady to bude hodně adrenalin
jezis ty to budes mit za chvíli za sebou na me je to uz taky dlouhé zkrazila bych to o mesic cca
my jsme teprve 35+4. Tak dej vedet pak jaky jsi nakonec porod mela ![]()
Já jsem tu asi jediná co má termín až úplně na konci ja mám před sebou ještě měsíc takže vy už to budete mít za sebou a já ještě před sebou nebo je tu někdo kdo má termín až na konci března?
@Elliissaa je ty taky tak aspoň nejsem sama kdo má termín až na konci března
@lovean Já mám až na konci března 😁 ale malýmu se tam už moc nelíbí a doktoři straší že to vypadá na porod koncem týdne 😁
@Postižená_princezna píše:
@Elliissaa
A už jsi byla v poradně? Já byla minulý týden poprvé (nejdřív poprvé v klasické a pak mě poslali poprvé do poradny CPA), vůbec jsem nevěděla, co očekávat, ale příjemně mě překvapil přístup. Porodní asistentka vzala dovnitř i mého drahého a pořád se ptala, zda nemáme nějaké dotazy, nechceme projít i porodní plán a tak podobně a hlavně tam byl takový klídek oproti té klasické poradně.![]()
Jinak holky, já jsem teda dneska 38+4
Ještě mě tak napadá, jsem tu asi jediná, kdo neví pohlaví miminka, že?a „přichystané“ v pánvi je miminko už asi měsíc, ale vykouknout se mu stále nechce.
Ja jsem bohuzel mnohem mene nez ty jsem dnes 35+4. Takze mam prvni poradnu na Bulovce 2.brezna. A taky vubec nevim co cekat ale tohle zni fajne četla jsem ze jejich přístup je fakt super
A na té první v klasické jsi měla přítele také? Přítel se me vcera ptal jestli ma jit se mohou tak jsem si rikala ze tam zavolám ale typuju ze me tam cekaji testy na streptokoka a klasické vyšetření jako na GYN? Jinak diky za info
![]()
Ty to mas taky za pár, tak snad se mu brzy bude chtít na svět, dej pak vědět
.. a nevíte protože nechcete nebo dr neviděl? ![]()
PS: byla jsi na té prohlídce sálů?
jak se kona čtvrtky od 13h?
@Postižená_princezna no my jim za svatbu, která byla v září koupili sud a přispěli asi 1500 na občerstvení. A nedostali jsme ani papírové blahopřání ke svatbě
normálně to neřeším, ale protože jsem pět let pořád na někoho přispívala a nakonec nejsou schopni nám koupit ani sadu skleniček, tak mě to mrzí že jo ![]()
@lovean buď v klidu, já mám podle MS termín 22.3.
@Postižená_princezna taky jsem dnes 38+4tt a malá si myslím že bude do týdne venku, po dnešní noci si troufám možná říct že i dřív 😂 nevíš pohlaví?? To sis to nenechala říct?