Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
804
21.2.20 22:25

@Megden také jsme dostali balíček :) a jak to s tebou vypadá ohledně toho KP? Pujdes do toho? My jsme také pořad KP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
22.2.20 06:36

@Baruuu1234
No doktor to ještě zkontroluje příště a říkal že to se pak domluvíme až v porodnici co nám doporučí. Říkal že měl za kariéru dva případy kdy u něj byl zadečkem a druhý den plánovaný císař a přetočený hlavičkou, takže fakt i na posledni chvíli to může zvládnout.
Ale pokud mi to vyloženě nedoporučí nerodit, tak určitě rodit chci normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
22.2.20 07:39

@Megden mě zatím všichni pořad říkají v porodnici, ze je to víceméně stejný, tak nevím no :nevim:, taky se na plánovaný nechystám, uvidí se prý až na sále :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
22.2.20 10:10
@Baruuu1234 píše:
@Megden mě zatím všichni pořad říkají v porodnici, ze je to víceméně stejný, tak nevím no :nevim:, taky se na plánovaný nechystám, uvidí se prý až na sále :think:

Já nad tím moc přemýšlím a hlavně chci být co nejdříve s malým a schopná kolem něj lítat a kojit atd. Navíc když projde cestami osídlí ho bakterie a bude mít lepší imunitu a taky porod bude pak lepší pro adaptaci na svět a nechci někde ležet bez něj a mít co dělat se sebou a pooperační rizika.. no ale jak říkáš, pokud by to pro něj mělo být lepší tak ať mě kuchnou, uvidíme až to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
22.2.20 17:10

@Megden Jo vidím to stejně, bohužel to asi moc neovlivníme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
22.2.20 19:37

Holky nezoufejte, pořád se mohou otočit. Já jsem teda 36+4 a co ten prcek v tom břichu dělá fakt nechápu. Včera jsem byla v porodnici v poradně a na pásech zdrhnul sestřičce z pravé strany na levou, musela předělávat tu sondu. A před včerejškem bych řekla že byl v břiše snad na příč. Dává mi fakt hodně zabrat. Naštěstí vždy skončí hlavou dolů. Dokud se vám nerozjede porod tak KP není definitivní. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.2.20 13:51

Ahoj holky také teda máme náročné dny uz. Malá předvádí neuvěřitelné kousky. Včera jsem měla obrovské bolesti zad na pravé straně. Tvrdnutí břicha a malá tam tancovala jak na plese. Po nějakém googlení jsem našla příznaky že trpím křížovými bolestmi… Začalo mi to někdy včera odpoledne a skončila dnes tak ve 4:00 ráno. Nemohl jsem ležet na zádech ani na boku takže jsem si dala kojící polštář za sebe a tak nějak sedela a sledovala svůj stav rozhodnutá že když se to zhorší a bude to intervalové tak pojedeme na kontrolu. Naštěstí to přestalo tak jsem se trošku vyspala. Teď jsem jen slabá odpočívám. Zhodnotili jsme s přítelem že to byli poslíčci. Ale teda na 35 plus 1 docela silný a dlouhý. No samozřejmě mě články o křížových bolestech a porodu vyděsily ale mám hlavu na zemi a uvidíme času mám ještě dost :palec: máte někdo zkušenost s křížovými bolestmi? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
23.2.20 16:53

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na vaši zkušenost nebo názor. Jsem teď 38+3 a můj gynekolog neposílá od nového roku na monitory do porodnice dle nějaké nové vyhlášky nebo pravidel. Prý nejdříve od termínu porodu. Vzhledem k tomu, že ale hodně z vás normálně na monitory chodí, začala jsem být trochu nervózní. Jsou ty monitory důležité? Mám si na ně jezdit sama? U nás v Brně se ani neregistruje do porodnice… Tak nevím, co dělat. Nic? Malá má navíc pupečník kolem krku, vím, že to nic neznamená, ale nehlídaly by to monitory třeba, jestli se jí nedělá nějak hůře nebo tak? Pardon za dotaz, holt prvorodička :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
23.2.20 17:10

@Lady_M asi nejsou až tak důležité nevím no já jsem ze Zlína a taky se tu neregistruje do porodnice ale monitor má moje doktorka a říkala že příště mi ho už točit bude a to budu podle ms teprve 36+4 takže asi je to všude jinak ale moje gyndarka dělá věci co píšou jiní že jim nedělá třeba každou návštěvu ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
23.2.20 17:12

@Lady_M myslím si, ze monitory to za těch 20 minut nezachyti, to by musela být náhoda, ze by zrovna měla nějakou tíseň, ale mě spis zajímá, jak přišli na to, ze má mala šňůru kolem krku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
23.2.20 17:52

@Baruuu1234 Ahoj, no ve středu na kontrole mi dělal Dr ultrazvuk a poznal to tam. I mi to ukázal (jako já laik tam nic moc neviděla). Tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
23.2.20 19:28

@Lady_M
Já su taky z Brna. Monitor mi dělal teď můj doktor a ještě bude dělat za dva týdny, a to budu asi deset dní před termínem a pak se budu objednávat k Milosrdným. Co jsem tak četla tak obecně se od monitoru upouští protože jsou hodně falešně pozitivní a pak se plaší k dřívějším porodům apod. No těžko říct co radit. Tak doktor snad ví co dělá ne. A co ti řekl na tu šňůru že stím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.2.20 21:05

@Megden jak je to myšleno falešně pozitivní. Přece buď má mimčo srdeční akci v pořádku, nebo ne.
Já chodím na monitory od 36 tt a budou mi je natáčet v každé poradně, jsem vždycky klidnější když vím, že je mimčo ok. Mimču to neškodí a já těch pár minut vydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.2.20 21:09

Take nechapu, jak monitory mohou byt falesne pozitivni.😂
Jak pise @Lola001 - bud se srdecni akce v poradku, nebo ne.
Na tech monitorech jde videt srdecni akce, pohyby miminka a delozni akce. Me kdyz se mala vyboulila, tak to hned alo videt.😊

Ja jsem rada, ze na ty ozvy chodim. Doktorka to peclive kontroluje.😊 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.2.20 21:13

A uprimne? Nectete nic na internetu, protoze pak presne vznika to “ja to cetla”.😂
Kdyz uz, tak se zeptejte doktora a je to. Ja uz take nic nectu na internetu, akorat se clovek nervuje.

Preji vsem hodne stesticka a zdravicka u porodu.🍀
Ja jsem 38tt, tak to mam za par.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí