Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, já termín 12.3. Poslíčky jsem měla (asi - jestli to bylo ono) tak 3× celkem během dvou týdnů. Ale jako bolelo me břicho jako MS pár desítek minut. Toť vše. Jinak se nic neděje. Jo a pořád nemám sbalenou tašku
.
Jinak žádné kontroly me nebolí. Ani stěry, ani utz, ani vnitřní vyšetření. Ale chodím k chlapovi. Když jsem chodila k doktorce, bylo vyšetření (nebyla jsem tehdy těhotná) peklo.
Mě kontroly nebolí vůbec, jen když jsem byla po pádu ze schodů v porodnici a kontrolovali mi čípek, to nebylo nic moc…
Mě kontroly také neboli
mám hodně něžnou doktorku takže ani nevím že mě kontroluje vnitřně…
Ahoj holky,
musím se Vám pochlubit fotkou, jakou mam strasne sikovnou mamku… ušila malymu mantinely, hnizdecko a rychlozavinovacku… polstarek je jen na ozdobu 😁 me usila jeste kojici polstar, ten si ted teda uzivam hodne na spani 😀…
Jinak me vnitrni vysetreni strasne bolelo v nemocnici kdyz me prijimaly… ani zrcadla do me nemohli strcit
… ale kdyz mi moje doktorka kontrolovala cipek tak od te jsem to vubec necitila ![]()
Děkuji za vaše zkušenosti. Buď jsem teda tak citlivá já nebo je to doktorkou..
Před těhu mě vyšetření nebolelo a co jsem těhotná, tak je to pokaždé peklo.. ![]()
Teď dokonce i slabě krvácím ![]()
Holky jaký mate vahovy odhad mimca? Ja v 36 tt 2750g, percentil 83,coz me teda dost vydesilo. Ale co koukam na ruzne weby, tak pisou vahu v 36 tt 2600-2700g, tak to nechapu
já měla váhový odhad před týdnem 2800g, to jsem byla 34+2… ale doktorka rikala ze malej je cca o tyden vetsi kvuli te cukrovce.. a percentil vubec netusim teda
@Miiri22
Mne percentil taky rikali poprve (prvni navsteva v prenatalni poradne), tyden předtím u gynekologa odhad 2600 a rikal, ze uplny prumer. ![]()
@Rikiki těžko říct, zažila jsem vyšetřování teď od 2 a bylo to v pohodě. Ale taky jsem zase měla problém s tím utz když jezdil po hlavě ![]()
@Falling ahoj, nevím, co znamenají ty percentily, ale tuhle váhu nemáme ani v 38tt
. Máme skoro ve 39tt 2600 ![]()
@Baruuu1234 percentil 83 znamena, ze moje mimco vazi vic nez 83% vsech, proto me to prave trochu zdesilo
@Falling Jo tak, tak to my jsme řešili odpočátku spis to, ze jsme naopak maly no ![]()
@Falling jako já bych se tím asi nestresoval, je to jen odhad a všechno může být úplně jinak, pokud nemáš cukrovku, tak se tím nestresuj… Já zas furt poslouchám že mám malé miminko, každé je nějaké 😊