Poradna duly
Jana Čurdová
@Baruuu1234 jojo dám vědět. Mám od tam těhu rifle a jsem spokojená, jen jak už mám to bříško velký a sedím v nich, tak mě to táhne, ale do teď byli úplně super i materiálem.
Celkově jsem tam, zatím, byla vždy spokojená, tak uvidím co teďka.
Ahoj holky, tak já tašku pořád nemám sbalenou
, ale dokoupila jsem dnes zbytek věcí a včera objednala taky košilky a župan z Bonprixu
. Takže v týdnu to vše sbalím a bude klid.
@Baruuu1234 Ahoj, já budu rodit na Vinohradech už po druhé. Kdy máš termín? ![]()
@trachea 1.-2.3. zítra máme kontrolu a nejsme otočený, tak nevím, jak to bude s tím termínem no. Mužu té poprosit o nějaké zkusenosti?? Klidně do zprávy 😊
@Baruuu1234
Nám doktor řekl deset dní předem, že nás pošle do porodnice, pokud by se neotočil. Četla jsem, že ještě se dá udělat, že ho doktor zkusí otočit manipulaci přes břicho, ale nevim jestli bych do toho šla. Věřím mimču, že ví proč se nechce otočit, tak to asi tak má být.
@Megden ano, taky to tak mám, ze se neotáčí z nějakého důvodu. Nehledě na to, ze k tomu musíš mít dostatek plodové vody, na to otočení. A to my nemáme no. ![]()
@Baruuu1234 A šla by si rodit KP, nebo by si volila císař, kdyby se neotočil až do porodu? Já bych klidně na to „ruční otočení“ šla, kdyby ta možnost byla (taky jsme KP)..
@pantomima u nás prave není kvůli málo vody, která se teď ještě snižuje. Já jediný, co jsem udělala pro to, aby jsme aspoň byli v dobrých rukách, tak ze jsem se prehlasila na vinohrady, kde rodí KP co tyden. Dnes máme kontrolu, tak uvidím, co nám řekne, když už jsme 38tt. Jestli splnujeme podmínky pro KP prirozene. Rozhodnutí nechám na doktorovi. Když řekne, nic tomu nebrání atd, tak to asi zkusím ![]()
@Baruuu1234
Já bych rodila koncem pánevním ale on je zatím furt napříč a to porodit nejde. Vody máme dost tak příští tyden uvidíme co doktor řekne.
@Lola001 Já tedy ne nechám to všechno na přírodě.. Někdo říká jen že to zbytečné někdo zase že ne.. zkusím pít malinik ale jinak zo nechám tak jak to je.. Však ono si to tělo poradí..
Ale určitě to neudsuzuji.. ![]()
@Lola001 já určitě také ne, nejdřív jsem to měla v plánu, ale pak jsem si o tom přečetla víc a zjistovala info a klonim se k tomu, ze to umělý roztahovani cest není zdaleka stejný jako porod, kdy se ty cesty samy roztahuji a vyplavuji se určité látky, které tomu napomáhají. Takže jsem od toho upustila.
@Lola001 také ne. Napřed jsem nad tím přemýšlela, ale po získání více informací si myslím, že to není pro tělo přirozené, tak jako porod. Také je to docela nový „vynález“ a nikdo neví, co to s tělem udělá v pozdějších letech. Přece jen je rozdíl mezi porodem a roztahováním porodních cest každý den třeba měsíc.. od PA jsem slyšela už i názor, že to může způsobit ochablost svalů a následnou inkontinenci v pozdějším věku.
Těžko říct kde je pravda, ale podle mě, je porod pro tělo přirozená věc, a tělo si poradí i bez tréninku. ![]()