Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
31.1.20 13:07

@Baruuu1234

já to hrotím hlavně kvůli malýmu… když mi na ni přišli, tak byl malej větší o 3týdny, což bylo fakt hrozně moc. Kdybych to nedržela striktně, tak už měsíc píchám inzulín, hrozně mi lítal cukr… Nemůžu testoviny, brambory, gnocchi nic… Jsem ráda, že stačí ta dieta… Hlavní co mě motivuje je nerodit pětikilovy mimino 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
31.1.20 18:07

@Miiri22 a kolik má teď v jakem tt? My jsme zase těžce pod hranici, můj doktor z toho šílí a ostatní doktoři zase z neho :mrgreen: má asi nějaký spatny pocitadlo. Dřív jsem z toho měla hlavu jako pátrací balon, jak pořad strasil, ale teď už vůbec. Teď spis zase řešíme to otočení, takže pořad něco 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.1.20 18:12

@Lola001 diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.2.20 01:55

@Baruuu1234

teď jsme to stáhli ze je vetsi jen o 1 týden, takze super.. jsem ted 34tt… ve ctvrtek jdu do poradny tak jsem zvedava kolik bude malej vazit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
2.2.20 03:58

Holky taky se cítíte některý dny úplně vyčerpané a vyřízené, že už jste až na dně sil že to už nezvládnete?
Já když se to sejde jako teď že se mi ozvou bolavé Karpaly, v noci se teď budim hlady ve 12 ve 2 a ve 4 jako by mě malej trénoval na kojení,
a ještě to spaní je naprd protože jak je kolikrát příčně tak to bolí jako prase a klouby v těle taky. No někdy mám dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
2.2.20 09:13

@Megden bohužel ano, některé dny nezvládnu pomalu ani uklidit, natož dělat ještě něco dalšího. Nejradši bych jen spala a v noci taky vstávám, tak 1-2× za noc, hlavně teda, že potřebuji na wc a po cestě zpátky se stavím v kuchyni :mrgreen:
Mám docela bolesti v podbříšku, né pořád, ale občas se ozvou, a to pak nejsem schopná ani vstát :roll: Říkám si, už aby to mrně bylo na světě a já se mohla zase normálně hýbat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
2.2.20 10:54

Jj přesně. Ten konec je děsný, kolikrát si říkám, že už to nedám. Příroda to tak má asi zařízené, abychom se těšily na porod! Noci jsou teď fakt za trest. Spím skoro v sedě jinak by mě žáha nenechala ani usnout. A poslední dobou mě dost brní ruce a bolí klouby u prstů. Rozhýbávám je jak stará babička. Pořád se budím a pak nemůžu usnout. A to dýchání.. hrozně funím a v některých polohách skoro nemůžu dýchat 😂 Fakt se na porod hrozně těším 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
2.2.20 10:56
@Rikiki píše:
@Megden bohužel ano, některé dny nezvládnu pomalu ani uklidit, natož dělat ještě něco dalšího. Nejradši bych jen spala a v noci taky vstávám, tak 1-2× za noc, hlavně teda, že potřebuji na wc a po cestě zpátky se stavím v kuchyni :mrgreen:
Mám docela bolesti v podbříšku, né pořád, ale občas se ozvou, a to pak nejsem schopná ani vstát :roll: Říkám si, už aby to mrně bylo na světě a já se mohla zase normálně hýbat. :mrgreen:

Jojo přesně jak píšeš, taky dělám kolečko v noci WC, lednička, pití a postel :lol:
A přes den taky dost spím, někdy bych prospala celý den a jindy bych vygruntovala celý byt naráz a ještě uvařila petichodove menu. :P
Už aby👶byl venku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
2.2.20 11:13

@Megden jojo přesně tak :mrgreen: no jsem ráda, že je nás víc co je na tom takto podobně :mrgreen:
@Lola001 jo, mě to brnění prstů a někdy celé ruky i probudí :roll: a o funění ani nemluvím :mrgreen: připadám si jako chodící velryba :mrgreen: když si mám lehnout nebo se otočit, tak to pak dalších 10minut rozdýchávám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
2.2.20 13:46

No tam mé ruce moc nebrni ale taky záchod tak 10 krát za noc pořád se přetáčim a do toho mě bolí břicho takže taky dobrý a to já mám termín až na konci března

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
2.2.20 20:50

Taky Vám ten březen přijde jako termín hoooooodně v dáli? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
2.2.20 21:03

@Lola001 jo mě to tak přijde můj říkal jak mu leden rychle utekl ale mě to v poslední době noc neubiha teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
2.2.20 22:32

No jsem ráda že je nás víc co nám není dobře, okolí si myslí jak to je super být těhotná i starší rodičky jako tchýně to zapomněli a pak si připadám jak hypochondr a že přeháním, ale teď už si to fakt moc neužívám.
To brnění a křeče v ruce mám i já, mám problémy s karpály ale jen občas, je to dost vázané na hormony-kolem menses a ovulace a pak na zátěž-treba háčkování atd. Aspoň u mě. No pomáhal mi Vít B, teď už nestačí v tehot. Vítaminech tak mám tejpy na pár dní a dobrý, prostě klid a hýbat co nejmíň a na chvíli je klid. V těhotenství se to objevuje. Tak se držte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
2.2.20 22:37

@Megden přesně, já si pořád připadám jak simulant. Manžel si myslí, že mi jen narostlo roztomilé bříško a nic jiného se nezměnilo. Mám toho plný zuby holky. Ale na malýho se těším nejvíc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
2.2.20 22:44

@pinklady můj chlap mi to neřekne ale myslím si že si taky myslí svoje ale bohužel taky mi není zrovna hej a snáším to snad nejhůř ze všech mojich tři těhotenství dneska jsem to řešila s kámoškou co má termín první deska a říkala že to taky snáší hůř než ze synem tak jsem říkali že to jsme asi byli mladší tak teď je to asi horší o těch několik let později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí