Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1804
30.1.20 15:59

@jirulkaa tak hlavně, ze je nutné to komentovat, kdyz se o tom vlastně nechces bavit :) Naštěstí snad nazor, ze “jist zdrave je trochu moc” bude ojedinělý. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
30.1.20 16:09

@skorotehotna já si myslím že nic špatného na tom jíst zdravě není i když já teda moc zdravě taky nejím nemám chuť na zdravé věci ale určitě každý to může mít jinak takže pro mě není nic špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.1.20 16:16

@skorotehotna
Ja si snad muzu komentovat co chci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
30.1.20 16:22

@jirulkaa Což o to, to samozřejmě muzes. Ale taky se nemuzes divit, ze se někdo ozve, když napíšeš takovou blbost :lol:

@lovean já asi neznám nikoho rozumného, komu by přišlo nesprávně se zdrave stravovat, ať už v těhotenství nebo mimo. Ostatně, někdo třeba taky nemá na výběr 🤷‍♀️ (Teda na výběr je vždycky, ze jo, ale rozumíme si)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
30.1.20 16:43

@skorotehotna jj rozumím mimo těhotenství já jsem silná takže se snažím zhubnout chci vypadat co nejlíp už jsem s tím začala před tehu a po porodu budu pokračovat ale v tehu to tak nejde prostě to tak mám chutě jsou svinstvo ale mě to teď nevadí nenabíram skoro nic takže si dopřeju vždy jsem to tak měla každé těhotenství a bylo to v pohodě ale po porodu se začnu krotit už neudělám chybu abych zase hodně nabrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
30.1.20 16:44

@skorotehotna nesmíte to tak hrotit ;) buď řešíme plín nebo jídlo a každý názor je jiný. Myslím si, ze i pod pojmem zdrave jist, si každá představuje něco jiného. Pro mě je třeba zdrave-jist od všeho něco, trochu. Ať jsou to přílohy, maso, ovoce, zelenina, ale taky i “trochu” z toho nezdraveho klidně a nějak mě to netizi. Vždy jsem takhle jedla a i po porodu to nemíním měnit. Některé těhotné byly v tehu ještě víc vysinuty (snad se nikoho nedotkne),než normálně a jedli podle nich zdravé a byla to katastrofa, podle mě jim muselo plno veci chybět, ale taky donosily, porodily atd, tak proč to hrotit :wink: 😊 já už odpočítávám každý den, ne to už dlooooouhyyyy 😂 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
30.1.20 16:54

Já jedla všechno ale teď co mě pálí žáha tak spoustu věcí vůbec nemůžu. Třeba ovoce nejím skoro vůbec, prostě ho nesnesu. Některou zeleninu, pečivo… Takže už neřeším jídlo z pohledu toho jestli je zdravé ale spíš jestli se ne :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
30.1.20 18:59

A už se porvaly? :lol:
Holky klid. Každá jsme jiná a máme jiné názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
30.1.20 21:31

@Lola001 jo, to ja ted posledni tak mesic uz taky musim davat pozor. Cerstve pecivo, citrusy a asi i neco jineho je problem :/ tak kazdy vecer usinam s hrnkem mlika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
30.1.20 22:45

@Janu17 dekuji ;)

@Lola001 a to druhé číslo značí co? Mam ze všech vyšetření 65 a jednou 70.. :andel:

Asi mela pani DR. rejpavou no to je fuk hlavne ze je mala ok a se zelezem se absolutně nestresuji to jsem cetla ze bere každá druha :lol: a ta vaha jak píšete může byt i mnohem hure :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.1.20 05:34

Holky jak já bych si dala něco nezdravýho, nebo nejakou prasarnicku… bohuzel od pulky prosince tehotenska cukrovka takze jsem jen na zelenine, mase, vajickach, bilych jogurtech a vecernim chlebiku… uz se tesim jak se po porodu pomněju :lol:… zrovna vcera na me padl strasnej splýn, že všechno co miluju mám teďzakázaný (ovoce, sladkosti, nezdravý jídla všeobecně, prosecco, dokonce i ten sex)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
31.1.20 09:42

No to je zase diskuze za všechny prachy.. :lol: :lol: díky za pobavení :lol: :lol:

@Miiri22 neboj, hned po 6ti nedělí si dáš za odměnu nějakou dobrotu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
31.1.20 10:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.1.20 12:19

@pantomima

přeesně tak 😀 sama jsem zvědavá jestli mě to pak bude tak lákat jako když to mám teď zakazaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
31.1.20 12:42

@Miiri22 ja teda nevim, kolik ti namerili, ale asi bych to tak nehrotila :D jestli to porad drzis, tak jedno jidlo by ti to snad tak nezhorsilo. Holky kolem to delaly tak, ze jedly co chtely a 3 dny pred kontrolou drzely dietu a vsechno bylo v poho ;) tak si myslim, ze par dobrot by te nerozhodilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí