Poradna duly
Jana Čurdová
@jirulkaa tak hlavně, ze je nutné to komentovat, kdyz se o tom vlastně nechces bavit
Naštěstí snad nazor, ze “jist zdrave je trochu moc” bude ojedinělý. ![]()
@skorotehotna já si myslím že nic špatného na tom jíst zdravě není i když já teda moc zdravě taky nejím nemám chuť na zdravé věci ale určitě každý to může mít jinak takže pro mě není nic špatně
@jirulkaa Což o to, to samozřejmě muzes. Ale taky se nemuzes divit, ze se někdo ozve, když napíšeš takovou blbost ![]()
@lovean já asi neznám nikoho rozumného, komu by přišlo nesprávně se zdrave stravovat, ať už v těhotenství nebo mimo. Ostatně, někdo třeba taky nemá na výběr 🤷♀️ (Teda na výběr je vždycky, ze jo, ale rozumíme si)
@skorotehotna jj rozumím mimo těhotenství já jsem silná takže se snažím zhubnout chci vypadat co nejlíp už jsem s tím začala před tehu a po porodu budu pokračovat ale v tehu to tak nejde prostě to tak mám chutě jsou svinstvo ale mě to teď nevadí nenabíram skoro nic takže si dopřeju vždy jsem to tak měla každé těhotenství a bylo to v pohodě ale po porodu se začnu krotit už neudělám chybu abych zase hodně nabrala
@skorotehotna nesmíte to tak hrotit
buď řešíme plín nebo jídlo a každý názor je jiný. Myslím si, ze i pod pojmem zdrave jist, si každá představuje něco jiného. Pro mě je třeba zdrave-jist od všeho něco, trochu. Ať jsou to přílohy, maso, ovoce, zelenina, ale taky i “trochu” z toho nezdraveho klidně a nějak mě to netizi. Vždy jsem takhle jedla a i po porodu to nemíním měnit. Některé těhotné byly v tehu ještě víc vysinuty (snad se nikoho nedotkne),než normálně a jedli podle nich zdravé a byla to katastrofa, podle mě jim muselo plno veci chybět, ale taky donosily, porodily atd, tak proč to hrotit
😊 já už odpočítávám každý den, ne to už dlooooouhyyyy 😂 ![]()
Já jedla všechno ale teď co mě pálí žáha tak spoustu věcí vůbec nemůžu. Třeba ovoce nejím skoro vůbec, prostě ho nesnesu. Některou zeleninu, pečivo… Takže už neřeším jídlo z pohledu toho jestli je zdravé ale spíš jestli se ne ![]()
A už se porvaly? ![]()
Holky klid. Každá jsme jiná a máme jiné názory.
@Lola001 jo, to ja ted posledni tak mesic uz taky musim davat pozor. Cerstve pecivo, citrusy a asi i neco jineho je problem :/ tak kazdy vecer usinam s hrnkem mlika ![]()
@Janu17 dekuji ![]()
@Lola001 a to druhé číslo značí co? Mam ze všech vyšetření 65 a jednou 70.. ![]()
Asi mela pani DR. rejpavou no to je fuk hlavne ze je mala ok a se zelezem se absolutně nestresuji to jsem cetla ze bere každá druha
a ta vaha jak píšete může byt i mnohem hure ![]()
Holky jak já bych si dala něco nezdravýho, nebo nejakou prasarnicku… bohuzel od pulky prosince tehotenska cukrovka takze jsem jen na zelenine, mase, vajickach, bilych jogurtech a vecernim chlebiku… uz se tesim jak se po porodu pomněju
… zrovna vcera na me padl strasnej splýn, že všechno co miluju mám teďzakázaný (ovoce, sladkosti, nezdravý jídla všeobecně, prosecco, dokonce i ten sex)
No to je zase diskuze za všechny prachy..
díky za pobavení
![]()
@Miiri22 neboj, hned po 6ti nedělí si dáš za odměnu nějakou dobrotu ![]()
přeesně tak 😀 sama jsem zvědavá jestli mě to pak bude tak lákat jako když to mám teď zakazaný ![]()
@Miiri22 ja teda nevim, kolik ti namerili, ale asi bych to tak nehrotila
jestli to porad drzis, tak jedno jidlo by ti to snad tak nezhorsilo. Holky kolem to delaly tak, ze jedly co chtely a 3 dny pred kontrolou drzely dietu a vsechno bylo v poho
tak si myslim, ze par dobrot by te nerozhodilo ![]()