Poradna duly
Jana Čurdová
@jirulkaa já už tak týden.. ještě si tam ale musím pak dobalit podložky a pantofle..
at uz je ta prťka venku už to jaksi nedávám.. Ale nestěžuju si Jen to úžasný ![]()
@Janu17
Ja si tam jeste budu take neco prihazovat, ale jsem rada, ze to mam.
To uz utece, nebooooj.😊
@jirulkaa já se nebojím těším se na porod na všechno.. musím být v klidu a v pohodě pac přítel je trochu větší nervacek tak abych aspoň já abych byla v klidu..
![]()
Mě dneska přišel poslední balík z lékárny, takže zítra zabalím. Musíme ještě vymyslet jméno pro holku páč doklady chci sbalit taky.
K tomu tvrdnutí. Mě taky břicho tvrdne často ale cs mám stále 0 tak to neřeš. Tvrdne mi vždy když si lehnu na záda, když se snažím o rychlejší chůzí nebo když se prcek moc mele. ![]()
Holky nějaký tip na těhu legíny, který se dají nosit normálně ven místo kalhot? Mám z Lidlu, ale ty jsou hodně tenký a průhledný a pak mám jedny z H&M ale ty jsou zase takový spíš teplákový na doma.. ![]()
Kalhoty mi jsou už dost nepříjemný, jak mě táhnou přes podbříšek. ![]()
@Rikiki
Tak ja mam akorat ty tehu z Lidlu. Tim, ze jedu autem a nikde pesky venku nechodim, tak mi v nich zima neni a jsem s nima spokojena.😊
@Rikiki Taky mám ty z lidlu.. a už je mám v rozkroku děravý…
(teda jenom jedny, ale asi to bude tím, že doma nenosím nic jinýho, a jsem doma snad pořád..
) do porodu už to nějak vydržím..
mám ještě ryfle a takový jedny černý společenský katě.. ![]()
@jirulkaa @pantomima asi těm z Lidlu dám ještě šanci na těch pár týdnů
![]()
Já to vyřešila tím že nosím šaty, lehce pletené a nikde mě nic netlačí, jen punčocháče trpí, některé se trhají v rozkroku ale i v Lidlu mají těhotensky punčochy za pár korun.
Legíny z Lidlu jsou fajn, ale dost průhledný. Já mám ještě těhu z Calzedonie ![]()
@Rikiki Jo ty z Lidlu jsou vtipný 😂nosím jen pod saty, protože jinak je přes to průhledný vidět cely zadek při předklonu
a z h&m mám také a nosím úplně všude. Na lepší jinde jsem zatím nenarazila
kdybych neměla už jen 20 dni do terminu, asi bych zkusila ještě bonprix.
@Baruuu1234 taky mám pár týdnů do termínu, ale riskla jsem to, a objednala na bonprixu ![]()
@Rikiki tak dej pak vědět, jaké budou prosím 😊já tam dnes objednala košile do porodnice a nějaké oblečení pro mimi, tak jsem zvědavá ![]()