Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1187
24.2.20 12:54

Tak mě dneska doktorka řekla, že nejspíš termín nedodržíme a porodím dřív :D už se prý vše chystá. Tak začínám být lehce nervózní. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.20 12:55

Ahoj,
tak zase trochu z jiného soudku… Jak to máte s kecama v těhotenství? Mně teda naposledy nejvíc dostala hláška kamarádky „Jé, já ti to vůbec nezávidím, už se nevyspíš, budeš běhat kolem děcka a ještě ke všemu ten příšernej POROD!“ :zed: :roll: Skoro si až řikám, že těch pozitivních hlášek v těhotenství bylo opravdu poskromnu, kdežto ty neustálý keci o nevyspání, o tom jak končí život a obecně taková ta předstíraná „lítost“ a přání všeho nejhoršího, toho je až až :pocitac:… Máte to taky tak? :lol: Paradoxně mi přijde, že největší odborníci na děti jsou právě bezdětní kamarádi :lol:

Jinak já to mám taky pomalu za pár, jsem 38+2, včera mi můj drahý povídá, že mi nějak klesá bříško a minulý týden na monitoru to doktorka komentovala slovy „To malý je tak natlačený v pánvi, že ani ten obličejík nevidím“ :lol:… A já se divím, že chodím jak kačer :mrgreen: ale kromě bolesti zad musím říct, že se cítím dobře, dokonce i dobře spím celou noc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.20 12:58

@Rikiki
Neboj, miminko ví nejlíp kdy vykouknout na svět. :hug: A jak říká moje doktorka, lepší když vykoukne dřív než když se mu nechce a pak maminka přenáší, je to pak už jen otrava. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
24.2.20 13:24

@Postižená_princezna já naopak slyším samé pozitivní a motivační věty a zprávy :lol: jediný co bylo z těch negativních tak s tim spánkem.. ale já pořád věřím, že se vyspím víc, když budu vstávat k miminku a mezitím spát, než nespat skoro vůbec kvůli nepohodlí, bolesti a nespavosti :lol: jinak mi to většina závidí a přejou mi krásný rychlý porod, hodné miminko a už mám tolik tet na hlídání, že se bojím, že dítě skoro neuvidím.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.2.20 13:30

@pantomima mám to úplně stejně ve všech bodech :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.2.20 13:35

@Postižená_princezna
Ahojky, já zatím v negativních komentářích musela už tak dva měsíce zpět trochu ostřeji utnout moji mamku, jinak všichni v pohodě, ale asi je to tím, že jsou kolem mě teď taky těhotní a prvním nebo už druhým dítětem. Tak neprudí a mají co dělat sami se sebou asi :lol:. V práci mi právě všichni přáli krásný porod a občas hláška typu, ať se nebojím, že hezký rychlý porod opravdu existuje :D. Až to bylo trochu podezřelé. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.20 13:39

@Elliissaa ty jdeš rodit na tu Bulovku do CPA, že? Nebo si tě pletu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.20 13:43

@Lady_M
Já musela právě utnout kamarádku, je bezdětná a tak nějak děti nechce (prý proto, že by prostě nezvládla tu PŘÍŠERNOU bolest u porodu, taktně jsem ji vysvětlila, že s tak negativním přístupem ten porod opravdu mít příšerný bude a že takovýhle strašení se prostě těhotným nedělá). A pak jsem pár takových chytrých řečí slyšela od švagrové, která zkrátka ví všechno nejlíp, protože už je rok matkou :roll:
Ale máš pravdu, že v práci naopak byli pozitivní, tam mi naopak šéf povídal, ať ty kecy vůbec neposlouchám, protože má doma dvě holčičky a obě spí od narození krásně, takže naděje je. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
24.2.20 13:54

Tak ty kecy že už se nikdy nevyspim a nikam nebudu dlouho chodit taky poslouchám často. Jsem zvědavá kolik z toho zástupu těch co se těší jak budou vozit pak vozit budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.2.20 14:04

@Postižená_princezna
Já mám jednu kamarádku, ta dělá ze všeho strašný problém a hrůzu. Když byla poprvé těhotná, tvářila se jak vrah jak ona trpí a jak já to nemůžu pochopit. Vše na obtíž. Pak to samé po porodu, jak je to Mega hafo těžké vůbec mít dítě. S dítětem nelze do 3 let nikam chodit, dát ho nedejbože hlídat, je to strašné utrpení všechno, nemůže přece 3 roky ani vařit, ani uklízet, ani se o sebe starat atd. No co mi bude vyprávět, že. Mi netěhotné.

No a pak jsem otěhotněla já a vše v pohodě, nic nezveličuji, chovám se normálně, pořád něco podnikáme, starám se o sebe i domácnost, vše standard a ji to hodně naštvává. Že si nestěžuji. Navíc i její manžel už si hodněkrát všiml, že jde se chovat úplně normálně v těhotenství. A nebýt pořád jen hnusná a nepříjemná a protivná…

Tak je to takové úsměvné no. Naštěstí zbytek kámošek je taky i v těhotenství v pohodičce, tak se to dá. Uvidíme, co přijde po porodu. Tuším, že budu mít malou nezbednici po mě :mrgreen: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.20 14:05

@Megden
Přesně! O tom, jak budou vozit taky slyším často, všichni slibují, ale myslím si, že to tak horké nebude. :mrgreen: Navíc máme jednu stranu rodiny 120 km daleko a druhou 350 km daleko, tak už vidím, jak se s tím vozením a hlídáním přetrhnou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.2.20 14:11
@Postižená_princezna píše:
Ahoj,
tak zase trochu z jiného soudku… Jak to máte s kecama v těhotenství? Mně teda naposledy nejvíc dostala hláška kamarádky „Jé, já ti to vůbec nezávidím, už se nevyspíš, budeš běhat kolem děcka a ještě ke všemu ten příšernej POROD!“ :zed: :roll: Skoro si až řikám, že těch pozitivních hlášek v těhotenství bylo opravdu poskromnu, kdežto ty neustálý keci o nevyspání, o tom jak končí život a obecně taková ta předstíraná „lítost“ a přání všeho nejhoršího, toho je až až :pocitac:… Máte to taky tak? :lol: Paradoxně mi přijde, že největší odborníci na děti jsou právě bezdětní kamarádi :lol:Jinak já to mám taky pomalu za pár, jsem 38+2, včera mi můj drahý povídá, že mi nějak klesá bříško a minulý týden na monitoru to doktorka komentovala slovy „To malý je tak natlačený v pánvi, že ani ten obličejík nevidím“ :lol:… A já se divím, že chodím jak kačer :mrgreen: ale kromě bolesti zad musím říct, že se cítím dobře, dokonce i dobře spím celou noc :pankac:

Já mám dvě oblíbené. „Ještě nic? Ale jo jasně, včera jsem porodila, dítě jsem odložila a břicho mám vycpaný“ :zed:
A druhá : „Ty už si jak kulička. Aha, díky za upozornění, to bych bez tebe nevěděla, protože kromě těhotenství jsem ještě oslepla“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.20 14:18

@Lady_M
Tak to je úplně to samé jen s tím rozdílem, že ta moje kamarádka je teda bezdětná. :lol: Taky hrozně negativní, naposledy na kafi nedokázala pochopit, že si na to těhotenství vlastně vůbec nestěžuju, že tvrdím, že je mi dobře a že se nebojím porodu. 8o
To samé švagrová, během těhotenství pořád protivná, pomalu se k ní člověk nemohl ani přiblížit, aby něco nechytla (nedejbože si dovolit jednou kýchnout, to aby šel člověk do karantény), po porodu neustálé stěžování jak malý nespí, skoro mi až přišlo, že z něho vůbec nemá radost :nevim:… No a teď po roce může poučovat mě o tom, co mě čeká, že :mrgreen:

Máš dobré, že máš kolem sebe těhotné a pozitivní kamarádky, já mám hroznou nevýhodu, že jsem mezi kamarádkama jediná těhotná, takže bohužel žádná moc pochopení nemá, ale expertky na děti jsou všechny do jedné. :lol:

Já myslím, že je hrozně důležitý držet si ten pozitivní přístup, hlavně, co se týče toho porodu a šestinedělí, když si budeme pořád říkat, jak to všechno bolí a jak je to děsný, tak tomu akorát podlehneme a ono to pak děsný prostě bude. :) Jen doufám, že mě po porodu nepostihne čiré zoufalství a laktační psychóza a nepodlehnu tomu taky. :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.20 14:24
@pinklady píše:
Já mám dvě oblíbené. „Ještě nic? Ale jo jasně, včera jsem porodila, dítě jsem odložila a břicho mám vycpaný“ :zed:
A druhá : „Ty už si jak kulička. Aha, díky za upozornění, to bych bez tebe nevěděla, protože kromě těhotenství jsem ještě oslepla“ :zed:

Tak to mi připomíná, jak mi zrovna si před hodinou volal můj druhý šéf, já to zvednu a on povídá: „Dobrý den, už rodíte?“ :lol: Tak jsem se začala smát a v duchu si říkám: „No jasně, zrovna tlačím dítko na porodním sále, ale pokud potřebujete řešit nějakou zakázku, tak já toho hned nechám.“ :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.2.20 14:38
@Postižená_princezna píše:
Tak to mi připomíná, jak mi zrovna si před hodinou volal můj druhý šéf, já to zvednu a on povídá: „Dobrý den, už rodíte?“ :lol: Tak jsem se začala smát a v duchu si říkám: „No jasně, zrovna tlačím dítko na porodním sále, ale pokud potřebujete řešit nějakou zakázku, tak já toho hned nechám.“ :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Ono je totiž hrozně těžké zeptat se, dobrý den, jak se máte :lol:
To u nás v práci (pracujeme s manželem ve stejné instituci) je akorát zajímá co dostanou za to, až se malej narodí. Na to už začínám být taky alergická a podezřívám manžela, že už mi půlku těchto dotazů ani neříká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí