Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
25.2.20 09:25

@pinklady já podle ms 26. A a podle utz až 30 takže já si ještě počkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
25.2.20 09:38

Holky, mě ráno odešla nejspíš hlenová zátka. Bolí mě břicho tak zvláštně a pohltila mě nervozita. 8o :D Pomoc! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.20 09:40
@Týnka 96 píše: @Postižená_princezna taky jsem dnes 38+4tt a malá si myslím že bude do týdne venku, po dnešní noci si troufám možná říct že i dřív 😂 nevíš pohlaví?? To sis to nenechala říct?

Pekelná noc? :lol: Já se přiznám, že jsem teda dneska taky spala hůř, pořád poslíčky a od šesti ráno jsem už prostě ani nezabrala, tak taky uvidíme. :mrgreen:

Nene, nenechala, já chci od začátku překvapení. :mrgreen: Sranda je, že můj drahý pohlaví ví a zarytě to přede mnou tají. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.20 09:42
@Rikiki píše:
Holky, mě ráno odešla nejspíš hlenová zátka. Bolí mě břicho tak zvláštně a pohltila mě nervozita. 8o :D Pomoc! :mrgreen:

Hlavně klid, hlenová zátka může odejít těsně před porodem, ale taky klidně třeba už týden před porodem :)… Hlavně se ničeho neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
25.2.20 09:45
@Postižená_princezna píše:
Hlavně klid, hlenová zátka může odejít těsně před porodem, ale taky klidně třeba už týden před porodem :)… Hlavně se ničeho neboj :hug:

Nám porodní asistentka říkala, že může odejít klidně měsíc před porodem. Takže klídek a nožky nahoru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.2.20 09:45

@Rikiki držím palce ale neboj to bude dobré kdyžtak už to bude mít za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
25.2.20 09:48

Holky baštíte některá lněné semínko? A jestli ano, jak a s čím? Drtíte ho, nebo jen zalejete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.20 09:50
@pinklady píše:
Nám porodní asistentka říkala, že může odejít klidně měsíc před porodem. Takže klídek a nožky nahoru :hug:

Jojo, taky jsem si teď vybavila, že jsem vlastně slyšela na předporodním kurzu i o případu, kdy odešla dokonce měsíc před porodem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.20 09:52
@pinklady píše:
Holky baštíte některá lněné semínko? A jestli ano, jak a s čím? Drtíte ho, nebo jen zalejete?

Já baštím, většinou zaliju horkou vodou večer a nechám přes noc „zeslizovatět“ a pak to ráno rozmixuju a dávám do jogurtu nebo do kaše. Ale poslední dobou jsem na to nějak líná, takže jsou dny kdy si ho nedávám vůbec. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.2.20 09:52

@Postižená_princezna doslova šílená noc, křížové bolesti šlo mi to do břicha jako na menstruaci a tvrdlo mi bricho, čekala jsem jestli se to rozjede a zatím je docela klid tak uvidíme :) dotoho od včera se moje tělo začalo čistit pořád sedím na záchodě takže si vážně myslím že to mám za pár :)
Tyjo tak to obdivuju tebe ale i manžela že umí být ticho a že se ještě neprorekl :D já bych to nevydržela.. to je tvoje první miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.2.20 09:54

K té hlenové zatce, mě začala odcházet asi před 3tydny postupně po kouskach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.20 10:03

@Týnka 96
Tak uvidíš, my ti tu budeme držet palce :hug: kdyžtak začít měřit intervaly a jak nám říkali na kurzu: hlavně být v klidu a snažit se uvolnit, pak je to všechno rychlejší, nepoddávat se bolesti a odpočívat dokud to jde. :) Ale mě se to teď kecá co :mrgreen:

Jojo, já se taky divím, jak dokáže držet tajemství a neprořeknout se. :lol: Takže u nás je to zatím samá přezdívka - Fazolka, Pipi Pupu, Boulík a tak podobně :mrgreen: mám trochu tušení na chlapečka, tak uvidíme. :lol: A jo, je to moje první, tvoje taky? A vy čekáte chlapečka nebo holčičku (asi si to tu už psala, ale vždycky mi pár stránek v diskuzi uteče, tak nejsem v obraze)? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.2.20 10:16

@Postižená_princezna hele já jsem v klidu a na porod se strašně těším asi jsem blázen 😂 odpočívám dneska jen polehavam nějak nejsem schopná ničeho 😄 a stres z porodu nemám vůbec 😊
Jako klobouk dolů před vámi zvlášť když je to první miminko 😇 no také čekám první a bude to holčička Viktorie 😊 asi psala ale už je to dlouho, jak se tu furt něco resi tak se v tom taky ztrácím už 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.2.20 10:26

@Týnka 96 taky držím palce a závidím ti tvůj klid myslím že až já budu takhle před porodem budu mít strach větší zatím jsem co se týká porodu taky celkem v klidu ale jinak je pořád něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.2.20 10:32

@lovean děkuju 😊 no tak on si člověk stresem akorad ublíží ale každá se bojí akorad někdo to snáší tak a někdo tak :) snad se být v klidu a ještě odpočívat když máš ještě měsíc před sebou 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí