Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
27.2.20 12:24

@Postižená_princezna držím palce ať máš pokud se to rozjede co nejrychleji za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
27.2.20 12:26

@Postižená_princezna No tak paráda, držím palce ať už se to naplno rozjede a trápí tě to co nejmíň.. :dance: Hlavně se nám pak ozvi se zprávou, jak to dopadlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
27.2.20 12:59

@Postižená_princezna tak držím palce ať to jde hladce!

Zato já mám pocit, že budu asi těhotná na vždy. Přijde mi, že mi mizí neduhy. Přestaly mi otékat ruce a nohy, přestala mě bolet stydká kost :lol: :lol: :lol: tak nevím, tělo si zvyklo a na nic se nechystá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
27.2.20 14:03

Tak já byla nakonec na kontrole v porodnici. Jak mi natekly nohy, tak se přidal i vysoký tlak. Udělali mi monitor, ultrazvuk a ještě mi několikrát přeměřili tlak a vše je v pořádku. Tak jsem aspoň klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
27.2.20 14:59

@Rikiki tak to je fajn :-) lepší 10 x jít, než to podcenit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
27.2.20 15:51

@Lola001 vitej, taky mi to tak prijde :D me ted akorat obcas ztvrdne bricho a bere me do nej krec, ale je to tak jednou za hodinu a nekdy ani to ne :Dtak nevim, co to ma byt, ale jinak nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
27.2.20 21:32

@Rikiki
Tak to je dobře a máš něco nato aby Ti bylo líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
27.2.20 21:36

Poslední týden se mě chytá křeč co vystřeluje do zadku a až stehna, hlavně při chůzi a je to jak by mnou projel elektrický drát po dráze. Je to hnus. Máte někdo taky? A teče Vám někomu už to mlezivo? Mě teda prsa ještě furt rostou ale nic nekape, vím že to nic neznamená, ale byla bych klidnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
27.2.20 21:55

@Megden
Me z prsou take netece mlezivo a vubec to neresim teda. To preci neznamena, ze nebudu kojit.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
27.2.20 23:09

@Megden mě ne že by teklo teda jednou nedávno jsem měla malinký flek na tričku ale jinak samo neteče ale mlezivo mám už asi od 6 měsíce ale samo nějak neteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.2.20 23:27

Holky, jak jste na tom s plodovkou? Já čim se to víc a víc blíží, tak mam větší strach, aby byla malá opravdu v pořádku… Nejdřív jsem měla plodovku na dolní hranici normy, pak doktorka říkala, že jí je o něco míň, ale jinak se to neřeší, nekontroluje… Všechny screeningy a testy byly v pořádku, podle utz malá roste pořád jak má, ale stejně mam pořád větší a větší strach, jestli se narodí v pořádku… Jsem 37+4 tak už si řikám, aby už byla na světě… Máte některá nějakou zkušenost nebo podobnej problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
27.2.20 23:32

@Megden nedali mi na to nic a ani nic neporadili, tak zkouším studenou vodu a na spaní jsem si podložila nohy polštářem, abych je měla výš a uvidím ráno. Teď večer se mi to zase zhoršilo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
28.2.20 00:24

@Megden

Ahoj, křeč do stehna nemam mívám jen do zad(křížový bolesti.. občas) a mlezivo mi nekape jen jsem měla občas okolo bradavek zbytek po něm jinak ne a buď klidná to ze ti neteče ci nekape je jedno. Neznámena to ze by jsi kupříkladu nemohla kojit nebo tak.. neznamená to nic 😊 nestresuj se tím zbytečně 🌹…

Ja to mam jak na houpačce. Par dni úplně klidek a pak den/dva tvrdnutí břicha ale párkrát za den.. spíše v noci.. bolesti zad (tepla sprcha hodně pomáhá) atd..😏

Ted jsem se docetla ještě ze bych se měla zeptat na míry panve vzhledem k me nízké výšce tak uvidíme co mi na to dr. v pondělí řekne 🧐

Všem přeji poslední pohodove dny/týdny 👍já už bych to brala mit za sebou a to mě čeká ještě skoro měsíc 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
28.2.20 01:12

Tak holky, my už to máme také za sebou. O půl 7 odjezd z domu, praskla mi voda. A o půl 11 byla mala venku. Zatím si to asi ještě pořad neuvědomuji, ale byl to mazec. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.2.20 02:00

@Baruuu1234 moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie