Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
1.3.20 13:04

@Elliissaa
Dekuji mockrat! Tobe take preji porod v pohode v ramci moznosti a zadne komplikace.❤️️🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.3.20 18:54

Teda holky, já dostala trochu rýmičku a do toho mě chytla bolest zad a jsem jak v posledním tažení :roll: celý den dokážu jenom ležet, strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
1.3.20 19:38

@pinklady taky jsem jak v posledním tažení a furt ležím. Mám poslíčky několikrát za den a jsem pořád hodně unavená. :roll: Tak snad ti rýmička brzo odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.3.20 19:42

@Rikiki manžel mi tvrdí, že je to normální v mém stavu. Ty jo představa že takle vysílená mám rodit, hrůza :zed: taky držím palce, ať Ti je lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.3.20 20:55

@pinklady tak to si taky říkám že jako takhle vysílána budu rodit když každou noc málo spím a pak taky nemůžu ale co naděláme že kámoška rodila se zánětem dutin a taky porodila takže to musíme dát i mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
1.3.20 21:12

Ahoj holky, tak dnes musím říct, že se cítím opravdu jako hroch. Moc jsem neořibrala, cca 9 kg. Ale od minulého týdne jsem začala otékat. Prsty, kotníky, přijde mi že i stehna a všechno :pocitac: :lol:.

Zatím 12 dní do termínu 8o.

Mám dotaz, budete se nějak speciálně holit do porodnice? Jakože mám tam dole pár denní strniště, žádnou 9ti měsíční džungli :lol:, ale všude čtu, jak se holky v kontrakcích ještě na poslední chvíli holí. Tak jako nevím, zda je trapas jet i s pár denním strništěm? :mrgreen: Nebo právě holky holí nějaké velké porosty po dlouhé době? Pardon za trapný dotaz prvorodičky, ale nedá mi to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.3.20 21:41

@Lady_M
Ja reknu chlapovi, protoze nechci, aby me holila tema jejich tupyma ziletkama.😠

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
1.3.20 21:53

@jirulkaa No nám právě na kurzu říkali, že už se prý v porodnicích neholí nebo co 8o, tak nevÍm, co čekat :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.3.20 21:53

@Lady_M
Podle me asi jak kde, nevim. Radsi se oholim doma, nez aby me pak porezali.😂 ☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
1.3.20 21:54

Holky co máte blízko do termínu, nosíte už preventivně tu porodní vložku? Nám PA říkala, že ji máme nosit kdyby nám praskla plodová voda, že to za prvé nebude všude :mrgreen: a za druhé, že na to v porodnici nalijí jakousi tekutinu a podle toho poznají, že je to opravdu plodová voda, ikdyž teda nevím, co jiného by to mohlo být. :mrgreen: Já ji včera rozbalila, že si ji teda projistotu dám a je to velký jak kdybych měla plínu a představa, že to nosím x dní 8o :mrgreen: se mi uplně nelíbí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
1.3.20 21:57

@Lady_M k tomu holení, nám PA říkala, že před porodem běžně holí, takže to asi nebude nic neobvyklého. Každopádně se budu snažit, abych jela oholená, ale pokud budu opravdu trpět a nedám to v těch bolestech, tak se na to asi vykašlu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
1.3.20 22:19

Porodní vložku před porodem? Co to je??? :lol: Vždycky když mi praskla voda, tak to byl takový gejzír, že to vložka nezachrání a pokud voda začne jen lehce odtékat tak si vezmu vložku až když se něco děje, ne?
To jsou novinky za těch 6 let co jsem rodila naposledy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
1.3.20 22:20

K holení.. holím se teď už nějak průběžně, abych byla ready… I nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
1.3.20 22:31

Tak o vložce před porodem slyším taky poprvé. Hlavně si myslím, že moc ničemu nezabrání. :D

Já ode dnes budu vše holit raději pravidelně, protože když nedám holení sama doma v kontrakcích, už si nedovedu představit, že mě holí někdo cizí v ještě mnohem větších kontrakcích v porodnici. Celkem sci-fi představa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
1.3.20 22:57

Dobrý, tak na to kašlu. :mrgreen: Přišlo mi to divné no, nosit ji takhle dopředu. Ale PA byla dost rázná v tomto, že prostě při příjmu musí vidět vložku. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí