Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka radši jed hned. Asi to nic nebude ale at mas jistotu ![]()
@Nix tak já to nechám na zítra kdyby to bolelo a když ne tak to nachám až na pátek tak uvidim ![]()
@MiriamK když mě to bude bolet i zítra tak jedu zítra k doktorovi a když ne tak to nechám na pátek
Ale založila jsem kvuli tomu diskusi a tam mi všichni píšou když to hodně nebude bolet pořád tak at to nechám na pátek že to je normální když to bolí normálně. Tak uvidíme jsem zvědavá na večer
jak se máš? a co malá? ![]()
@Liddka
Ja jsem takhle ležel několik dni v nemocnici před rokem na podezření na mimodelozni těhotenství
nechci te strašit nic to nebude ale at mas klid
Jak moc te to boli? ![]()
@Liddka Taky mě bolelo břicho, takové ostré bodání a trochu sem špinila a jediný co mi doktor řekl že nemám nic těžkého zvedat. Ale jestli máš opravdu strach tak si zajeď někam jinam jestli máš kam.
@Nix
Jj taky jsem v 8tt měla křeče, krev a bolesti a nakonec to nic nebylo
@MiriamK ted mě to nebolí skoro vůbec. Já jsem taky špinila cca v 7tt a naštestí to nic nebylo.Na něco se tě zeptám ale doufám že mě nebudeš odsuzovat. Můžu se zeptat? ![]()
@Nix jedině kam bych mohla tak do nemocnice ale až manžel přijede z práce. To já taky nemůžu nic zvedat nesmím nic dělat ale já nedělám nic těžkýho jen takový normální domácí práce. Poklidím, uvařím, vyperu, vyžehlím. Je pravda že jsem včera stalá u plotny 2,5 hodiny ani jsem s nesedla ale tak z toho by to asi nebylo ne? ![]()
@Liddka To si myslím že ze stání to nebude, ale nejsem odborník
já taky stála několik hodin u věnců a nic mě nebolelo. Každá jsme ale jiná
Přesně tak každá jsme jiná..ono taky skoro 3 hodiny není sranda vařit..já třeba někdy celej den lítám, jsem v práci pak jdu ještě nakoupit a mývám docela těžkej nákup a nic mi není..a pak ležím doma, dělám do školy a pobolívá mě v podbříšku.. ![]()
@Nix To jo každá jsme jiná. Ale ted mi psal to tý diskuse někdo jestli nejsem po slepáku a to já jsem že tam můžou být rusty.
@Liddka
jo to jsem taky někde četla, že je obtížné rozeznat, jestli to je miminko nebo třeba slepák..a že se většinou maminky radši kvůli tomu hospitalizují..
@MiriamK já už jsem byla i na vyndavání srůstů před 3 rokama a před 4 na tom slepáku a obojí bylo laparoskopicky tak jsem ráda že nemám takovou jizvu ![]()