TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
28.5.13 21:07

Ahoj holky, tak jsem se po dlouhý době zase dostala na net :-) a koukám že mám co dělat abych byla zase trochu v obraze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.5.13 21:18

@Ninouš
Ninu zkus ji napřed mokrou rukou oplachnout prcku, pak dat pod tekouci a pak teprv do vanicky :) nám to pomáhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
31.5.13 14:51

Čau holky, tady je toho novýho, nestíhám číst, tak to beru hopem. My koupeme ob den, teď začínáme každý den..Měla silnej exém, tak jsme nechtěli často. Teď jí konečně po mastičce z kožního mizí pupínky..usychá to a loupe se jak hádě. Co používáte za kosmetiku- do koupele, nebo po koupání? Nějaký olejíček? Potřebujeme něco hodně šetrnýho, hrozí nám i atopák, tak nevím jakou značku používat. Prý je dobrý čistý bambucký máslo.. :think: V noci mi krásně spí, potíž je s usínáním a večerním kojením. Chce kojit třeba třikrát po sobě s pár minutovým odstupem.. Pak spí 4-5hodin, paráda! A taky bojujeme posl. dobou s kojením, kdy se třeba po 5 minutách odtrhne, brečí, háže sebou na všechny strany a chce evidentně druhý, kde to ze začátku teče samo. Je líná tahat zadní mlíko..propíná se a já nikdy nevim co, až polevim a dám jí z druhýho.. Přibíráme kolem 300g týdně, kyčličky máme ok, tak jsem šťastná. Teď mě štve jen to počasí, kdy leje a nedá se moc trajdat s kočárkem venku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
31.5.13 14:55

@reeezinka
přidej se do nové uzavřené skupiny co vytvořila Lidu určitě ti poslala pozvánku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
31.5.13 15:00

Nic mi nepřišlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
1.6.13 09:20

Ahoj holky, po dlouhe dobe jsem zase tady:-d potrebuju poradit, jak vidim, mame stejny problem, maly ma 6 tydnu, plne sem kojila ake maly hrozne hltal a pak nam cele dny problakal protoze se strasne nadychal vzduchu a trpel na prdiky, tak jsme presli na lahev a je to lepsi, davam nutrilon anti colics ale zas se mi zda ze ma tuhou stolici tak to kakani taky nic moc, plyny odchazi, cetla jsem inzerce ze je lepsi sunar nutra defens mate zkusenosti???jeste se zeptam, ten caj davate miminkam od narozeni??muzu jej dat 6 tydennimu miminku???dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
1.6.13 10:01

@amálka20 já malýho kojím sem tam přikrmým a dávám čajíky asi od 14dnu, tak určo mužeš, dávej mu pytlíkový feniklový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
1.6.13 10:03

@amálka20 já co jsem dokonce koupila feniklový čaj Sunárek, tak ten je od prvního týdne, aspoň to tam píšou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
1.6.13 13:16

Holky, doktorka říkala, že čaj vůbec nemusim cca do půl roka dávat, ani když je horko..že pořád stačí mlíko..i nžízeň. Prý i v pořádným pařáku stačí dát mlíko z obou, stačí chvíli z každýho, aby teklo víc to přední a to je prý na žízeň dostačující?.. Ale já nevim..proč ten čajík? Na prdíky? Klidně to zkusim taky, jen se divim, že byla spíš proti. Ale tady koukám, že dává čaj spousty maminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
1.6.13 13:42

@amálka20 Ahoj, taky už nekojím dávam nutrilon a od té doby co ho dávám má maličká problém s kakaním…jednou mi 2 dny nekaka a pak chudina tlačila o zavod a toho bylo :) jinak ted 1× za den kaká ;) já jak sem začala přikrmovat tak jsem koupila sunárek feniklový čajík je od 1. tydne miminka…když plně někdo kojí čajík se dávat nemusí…ale když je na UM tak se to doporučuje…přece to není mateřské :roll: aspon tak jsem se všude dočetla od maminek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
1.6.13 13:45

Ahoj holky…tak vám napíšu zážitek zase s dětskou dr…byly jsme se zase převážit a jak mi poprve přibrala 40 dk pak zas 30 dk a vynadala mi zato že je to moc…ted mi malá přibrala 10dkg a dívala se že je zas podviživená…no já sem jí řekla že jestli to myslí už vážně…nevim ale uvažuju že přejdu k jiné doktorce…malá je pořádný kus baby má celkově 4800g líčka má i podbradeček..záhybky dobré a ona řekne toto…nechápu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
1.6.13 15:28

@reeezinka
Holka s kojením to máme v bledě modrém to samé!!! Přesně, někdy mu stačí jedno a už nepotřebuje a někdy se u konce kroutí, škrábe, odtahuje se a chce druhý…ale přibírá mi taky až až…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
1.6.13 15:30

@Pipenka
Ahojky, dr je vážně „úžasná“. Ta si umí vymýšlet a podpořit tě :|. :cert: U kojených dětí je to normální, že jednou přiberou tolik a pak míň, je to skokové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
15.7.13 22:59

@Angli uf,v pa mi zase drsne ztvrdlo prso a od te doby z nejbzas odsaju kulove…tak porad dokokecka dokola anenadelam proti prirode lautr nic. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí