TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
27.5.13 10:08

@Anath Šupinky v hlavě jsou normální, to má snad každé mimi. Ty co nemají vlásky-jako my :lol: mají jenom malinko, vlasáčci mají většinou o dost víc.
Doporučuje se namazat olejíčkem třeba půl hoďky před koupelí a potom pořádně vymejt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
27.5.13 10:22

Holky tak já dnes ráno taky dostala vynadáno a to proto, že přítel neměl suchý věci do práce… visí to venku asi třetí den, ale je vlhko, tak to měl vlhký a to se mu nelíbilo… tak asi na to budu chodit dejchat, aby mu to schlo rychleji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
27.5.13 10:26

Jo a holky co máte doma děvčátka… děláte nějaké to široké balení kvůli nožičkám??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
27.5.13 10:39

@Angli Vypadá to přesně jako na té fotce https://www.emimino.cz/…rrhea-69591/, akorát ty žluté mastné šupinky má nad čelem a jinak suché bílé ve vláskách. Takže opravdu stačí jen promazávat a vyčesávat? Nemusím s tím letět k doktorce? :think: Bobek vypadá fakt děsně, v hlavě šupinky a do toho osypaný drsný obličej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
27.5.13 10:50

@Anath
Je to pravdu normální!!! Určitě to počká do další kontroly. Já jiné fígle neznám, protože děti mi na to netrpí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
27.5.13 10:56

@Angli Dobře, děkuji :) Snad se mu to brzy ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
27.5.13 11:18

@Anath víš co je na to nejlepší? je na to super domáci sádlo, ale musí být fakt domáci, aby v tom nebyla sul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
27.5.13 11:56

@Anath My to máme na hlavičce taky a taky to máme hodně a u čelíčka to má takové žluté zítra jdu k dr a zeptám se jí na to jestli je na to nějakej trik ;) A malej se ti osypal na obličeji a nebo má potničky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
27.5.13 11:59

Liddka trik na to žádnej není :mrgreen: prostě musí mít hodně zmaštěnou pokožku, aby se to odlupovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
27.5.13 12:02

@Olčík Sakra tak jsem myslela že mi dr něco poradí :mrgreen: Mamka mi říkala mazat olejíčkem a vyčesávat ale já se bojím hlavně tam jak to má měkký tak tam se bojím hodně a tam toho má docela dost :roll: Tak nevím jak to mám dělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
27.5.13 12:08

@Liddka Já to vyčesávám tím dětským kartáčkem na vlasy, snažím se jemňoulince a potom mu to ještě máznu bepanthenem ty podrážděné místa. Tak snad to zmizne :nevim: Mě se malý osypal nejdřív na čele, pak mu to putovalo na tvář, krk a trochu hrudník, teď to už na čele nemá, jen trochu na líčkách, ale má tu kůži takovou drsnou :( Dostala jsem na to minule u doktorky mastičku, ale malý po ní pak smrdí jako kdyby se poblinkal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
27.5.13 12:10

@Anath Tohle přesně měl malej a koupila jsem si od Nivey tu mast a po 2 dnech měl tvářičku jemnoučkou jako před tím a ted ho tim mažu obden aby se mu to nevrátilo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
27.5.13 12:13

@Liddka Já mám ještě dětský krém od Sebamedu, tak to střídám a přijde mi, že to má účinek stejný a hlavně po něm nesmrdí :D A pořád omýváš obličej čajem? Mě doktorka říkala, že vodou vůbec, jen čajem. Mě se zdá, že mu to ten čaj hodně vysušuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
27.5.13 12:18

@Anath Právě že vůbec ani mu to nepomohlo a ten krém voní. TAk zkus ten krém co mám já já si myslím že mu to pomůže. Přidávám fotku jak vypadal když to měl na tom obličeji a ted ho má krásně jemnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
27.5.13 12:32

@Liddka Jo tak to vypadá stejně jak jsme to měli i my :) Malý teď vypadá takhle, má to ještě na těch líčkách a drsnou kůži po obličeji no. Myslím, že jsem nějaký krém od Nivei dostala, tak se jdu mrknou do skříně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí