Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka Sakryš, na té malé fotce to nejde skoro vidět
Tak ještě jestli tady na tom výřezu to nebude trochu vidět ty pupínky.
@Liddka Z té Nivei mám jemný hydratační krém na obličej a tělo, tak to zkusím a uvidím.
@Anath To vypadá fakt ž eje to ono on ten krém je na opruzeniny. Jmenuje se BABY PURE&SENSITIVE SOS Créme tak ho zkus je super ![]()
Liddka tak tohle se malýmu udělalo po potničkách…ty potničky jakoby vyschly a tohle se mu udělalo auž tam skoro nic nemá, jen hrubou tu pokožku.
Holky, to jsou bobísové
.
My dneska zase blbneme u kojení
. Tentokrát je nevrlej už na začátku ![]()
@Angli TAk to musí být zase vid? Ty se snažíš aby se malej nabaštil a on je nevrlej.To bude dobrý. To já přes den kojím tak že malej se nabaští papá tak 5 minut a pak se odpojí a hledá ale otáčí hlavičkou a brečí u toho tak mu dám dudlík on se zklidní a když začne usínat tak mu dám prso a papá dál ![]()
@Liddka
Tyhle fígle znám, to jsem dělala u prvního taky
.U Maxíka zkouším měnit polohy, odříhnout…zkusím asi i ten dudel, ale on ho tolik nemusí
. A ač nechápu, tak i po tom, co jí tak blbě, je kolikrát sám odpojí a vyloženě už nechce…tak někdy odstříkám a ještě mu dám.
@Angli To taky tak dělám. TAk malej dudlík taky moc nemusí ale pomáhá to když ho nakonec přemluvím
A pak se pěkně napapá a je klid právě že jsem tohle začala dělat od tý doby jak mi v pátek nebaštil tak aby byl aspon trochu napapnej a když nemá hladík a má dudlík což se stane málokdy tak ho sám vyplivne a spinká dál
Prosimtě kdy začínají miminka dýchat pusinkou? ![]()
@Angli ZAtím jen nosánkem. Ale jestli nevíš kdy začínají dýchat pusinkou protože malej docela trpí tou rýmou a v noci nebo i přes den sliším jak chrochtá ![]()
@Liddka
Jo holka, to mě nikdy nenapadlo
.Maxík má někdy i pusinku otevřenou, když spinká. A odsáváte? Jsou i kapičky od narození…
@Anath
mně doktorka řekla, ať si mastičku kdyžtak koupím a dala mi leták ![]()
@Angli
děkuji
asi se to potáhne, ale snad už ho pak v životě neuvidím ![]()