Poradna duly
Jana Čurdová
@MiriamK
Ty bláho, to vypije fakt hodně!!! Ale zase tak nepřibírá, asi hodně roste. Neřeš to, hlavně, že jí šmakuje.
My teď měli zase řev u kojení, tak jsem něco odstříkala a šla pryč, že manža mu to dá, já na to nemám nervy
.On má asi koliky, protože on vyloženě nechce jíst…bobek..no snad noc bude lepší, nebo mě picne.
Holky máte s mimčama už nákej režim???nebo jedete dále dle nich???
@Olčík My máme jediný režim že v 7 koupeme, pak nakrmím a jde chrupkat do postýlky v ložnici
jinak nic, jí když má hlad ![]()
@Angli No vidíš a ty mě tady tak uklidňuješ a držíš i sebe, jsi šikula. Spadl mi kámen ze srdce, že přibral a budeme se snažit i dále přibírat. Dnes jsem začla kojení krouhat s časem a malý je v poho, neblinká, takže byl akorát přepitý tím dlouhým cumláním. Dneska byl takový fajn den a malý hodinu před koupáním hodňučký s námi v obýváku, pak vykupkat, najíst a hned v postýlce usl. panečku, kéž by to tak bylo pořád.
Budu na Vás zítra myslet a určitě to dobře dopadne, maminko!!!
@MiriamK To je teda žízňula. Já malýmu nedávám žádný čajík, až jak začnou horka v létě. Pozor, mám první kostečku mlíčka v mražáku
![]()
@Olčík Tak my kolem 18h jíme, pak za ho´dku a půl koupeme, pak zase jíme a půl 9 až 9h usínáme. V noci se budí jednou buď kolem 2h nebo 3h a ráno buď kolem 5h nebo 7h..jinak přes den je to zatím ještě takové všelijaké kvůli kojení
Ale už chápu, že mimi si fakt režim dělá sám, že my je učit nic nemusíme.
@Angli
dneska mi taky malá řve..kojíme na 2×
a večer je hrůza ![]()
jj to je pravda je dlouhá jak pohádka ![]()
@zizaluska
On má asi fakt koliky, protože nechce prostě ani prso, ani jídlo ze stříkačky. Fakt má záchvat, za chvíli se uklidní..proto mi tak vyvádí u jídla, napije se a jakmile se mu větší množství dostane do bříška, je řev, chudátko. Tak jsem odstříkala, něco mu dal manža a další dávku už nechtěl, bobínek. Hlady není, spíš je mi ho líto a pak jsem i já ve stresu…no už se nám tohle stalo jednou..snad bude zítra zase líp…
Jsem moc ráda, že tvůj malý přibírá a je hned všechno lepší
.
@Olčík
jedu dle režimu malé
ale když potřebuji třeba někam jít, tak nakojím dřív, nebo zase dobu mezi kojením prodloužím je jí to jedno
v noci teď dlouho spí, nebudím ji ![]()
@Olčík
jedu dle režimu malé
ale když potřebuji třeba někam jít, tak nakojím dřív, nebo zase dobu mezi kojením prodloužím je jí to jedno
v noci teď dlouho spí, nebudím ji ![]()
@Olčík
Režim neřeším
. Koupání nám vychází kolem té půl osmé, jinak jak si řekne. Ale vychází to plus mínus stejně…
@Angli No to asik jo, když nechce mlíčko ani tak, ani tak…ale to ho přejde, tak to měl malý o víkendu, akorát teda neřval, prostě netahal. Určitě zítra bude líp a nenervuj se, i děti mají své dny ![]()
Holky, jsou Vaši malí naočkováni proti tuberkuloze? my dnes byli na 6tt kontrole a nic…
Jo a taky tak zapomínáte jako já? dala jsem prát pračku a nedala tam prášek…pořád něco hledám po bytě..co si nenpaíšu, nevím
zabít mě málo.