TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
27.5.13 20:43

@MiriamK
Ty bláho, to vypije fakt hodně!!! Ale zase tak nepřibírá, asi hodně roste. Neřeš to, hlavně, že jí šmakuje.
My teď měli zase řev u kojení, tak jsem něco odstříkala a šla pryč, že manža mu to dá, já na to nemám nervy :nevim:.On má asi koliky, protože on vyloženě nechce jíst…bobek..no snad noc bude lepší, nebo mě picne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
27.5.13 20:45

Holky máte s mimčama už nákej režim???nebo jedete dále dle nich???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
27.5.13 20:56

@Olčík My máme jediný režim že v 7 koupeme, pak nakrmím a jde chrupkat do postýlky v ložnici :D jinak nic, jí když má hlad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
27.5.13 21:08

@Angli No vidíš a ty mě tady tak uklidňuješ a držíš i sebe, jsi šikula. Spadl mi kámen ze srdce, že přibral a budeme se snažit i dále přibírat. Dnes jsem začla kojení krouhat s časem a malý je v poho, neblinká, takže byl akorát přepitý tím dlouhým cumláním. Dneska byl takový fajn den a malý hodinu před koupáním hodňučký s námi v obýváku, pak vykupkat, najíst a hned v postýlce usl. panečku, kéž by to tak bylo pořád.
Budu na Vás zítra myslet a určitě to dobře dopadne, maminko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
27.5.13 21:11

@MiriamK To je teda žízňula. Já malýmu nedávám žádný čajík, až jak začnou horka v létě. Pozor, mám první kostečku mlíčka v mražáku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
27.5.13 21:14

@Olčík Tak my kolem 18h jíme, pak za ho´dku a půl koupeme, pak zase jíme a půl 9 až 9h usínáme. V noci se budí jednou buď kolem 2h nebo 3h a ráno buď kolem 5h nebo 7h..jinak přes den je to zatím ještě takové všelijaké kvůli kojení :) Ale už chápu, že mimi si fakt režim dělá sám, že my je učit nic nemusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.5.13 21:27

@Angli
dneska mi taky malá řve..kojíme na 2× :roll: a večer je hrůza :zed:
jj to je pravda je dlouhá jak pohádka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
27.5.13 21:31

@zizaluska
On má asi fakt koliky, protože nechce prostě ani prso, ani jídlo ze stříkačky. Fakt má záchvat, za chvíli se uklidní..proto mi tak vyvádí u jídla, napije se a jakmile se mu větší množství dostane do bříška, je řev, chudátko. Tak jsem odstříkala, něco mu dal manža a další dávku už nechtěl, bobínek. Hlady není, spíš je mi ho líto a pak jsem i já ve stresu…no už se nám tohle stalo jednou..snad bude zítra zase líp…
Jsem moc ráda, že tvůj malý přibírá a je hned všechno lepší :palec: :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.5.13 21:31

@Olčík
jedu dle režimu malé :mrgreen: ale když potřebuji třeba někam jít, tak nakojím dřív, nebo zase dobu mezi kojením prodloužím je jí to jedno :) v noci teď dlouho spí, nebudím ji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.5.13 21:32

@Olčík
jedu dle režimu malé :mrgreen: ale když potřebuji třeba někam jít, tak nakojím dřív, nebo zase dobu mezi kojením prodloužím je jí to jedno :) v noci teď dlouho spí, nebudím ji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
27.5.13 21:34

@Olčík
Režim neřeším :D. Koupání nám vychází kolem té půl osmé, jinak jak si řekne. Ale vychází to plus mínus stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.5.13 21:36

@zizaluska
jeee gratuluji :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
27.5.13 21:39

@Angli No to asik jo, když nechce mlíčko ani tak, ani tak…ale to ho přejde, tak to měl malý o víkendu, akorát teda neřval, prostě netahal. Určitě zítra bude líp a nenervuj se, i děti mají své dny :D
Holky, jsou Vaši malí naočkováni proti tuberkuloze? my dnes byli na 6tt kontrole a nic…
Jo a taky tak zapomínáte jako já? dala jsem prát pračku a nedala tam prášek…pořád něco hledám po bytě..co si nenpaíšu, nevím :DDD zabít mě málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.5.13 21:39

Holky jak často koupete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.5.13 21:40

@zizaluska