Poradna duly
Jana Čurdová
@MiriamK Mě malej nekajdil 3 dny a zrovna jsem šla k dr a ona mu trošku pomohla teploměrem a pomohlo mu to měl nafouklé bříško a jakmile mu pomohla tak už byl spokojenej ![]()
Holky držte se, určitě se to zase vrátí do „normálu“ a ty hádky pominou a bude zase pohoda. Je to na chlapy změna že je doma o člena rodinky víc a nejsou středem pozornosti ![]()
Mě manžel pomáhá jak si řeknu, ale zatím to zvládám (uklidím když lukášek spí, uvařim na dva dny když manžel pohlídá a není zrovna v práci) ale s víc dětma je to určitě složitější, takže vás obdivuju.
Miri to je hroznej přístup že zapírá svoje dítě kvůli tomu aby ho rodiče nevydědili a musíš se s ním soudit a dělá mrtvého brouka
![]()
@Liddka
ono hlavně když se hádáte, tak ten malej to všechno cítí..a hlavně skrz tebe a kojení
to mě fakt mrzí, snad to bude lepší ![]()
@Liddka
taky jsem ji to zkoušela trošku teploměrem a nic
ale čůrá hodně každá plína je pročůraná úplně komplet a těžká ![]()
@Nix
jn už se těším až to budu mít za sebou ani nevíš..
hlavně nechci ten stres přenášet na malou ![]()
@MiriamK Musím s tím teploměrem dělat ze strany na stranu aspon nějakou chvilku u nás to taky ze začátku nic a asi po 2 minutách to šlo všechno ven
bylo to až na zemi když jsem na malým viděla doma že ho bolí bříško a nic mu nepomáhalo. Já doufám že to je jen takový období který překonáme už kvůli malýmu
Ale od tý doby co jsme se pohádali tak je jak vyměněnej hladí mě, pusinkuje pořád si mě všímá to moc nedělal tak možná mu došlo že to přehnal ![]()
@MiriamK Miri,tak mala uz mi sama nekaka 2 tydny, tak ji kazdy 3 den pomaham rourkou a ma toho vzdy hodne a takove tuhe, ze se ani nedivim, ze to sama nevytlaci.Maly to mel taky a doktorka mi tenkrat predepsala nejake projimadlo a to mu pomohlo. uvidim zitra na kontrole, co mi da.
@Liddka
tak to já jsem dělala jen chvilku..držela jsem ji nad vanou (radši
), tak jsem ji nechtěla moc trápit..ale kupodivu se zklidnila ![]()
no tak vidíš, to zas bude dobrý..hlavně nestresovat
to za to nestojí, ještě aby ti naši mimísci přišli o mlíčko ![]()
@asiris
ty brďo chuděrka
já se právě bojím něco používat, aby se pak vůbec ještě sama vykakala ![]()
a čím to tak je? neříkala ti doktorka? mlíčkem nebo trávením malé?
mně se malá vždycky hezky vykajdí, když ji dám UM ![]()
Ahojte holky,
my se zhádaly v pátek a ted už dobrý, člověk sem taam se musí vše vyříkat aby bylo zase líp.
jinak mě malej naštěstí kajdí tak 3× denně někdy i víc…jinak ted máme prozměnu problémy s usínáním :-/,je to děs, řve, mlátí sebou
a má zachvat řevu, zrovna ted usnulještě se najedl, tak snad bude už spát.
Jinak holky já mám totálně dodělaný bradavky…možná sem vám to tu už psala, že sem je měla natrhlý na dvouch místech, byla jsme ve čt na gyndě a koukala mě na to a dala mě imazol krém a řekla co s tím a kpupit chrániče bradavek(2páry stály 376kč)gelový od medely, jako dobrý v podprdě to díky nic nebolí a chládí to, ale tot vše, mažu, větrám, umývám a nic, mám to ještě horší, rozškublo se mě to na dalším místě a i druhá bradavka
s toho jedno prsa nemužu kojit už vubec kojila sem naposledy dopol a to jsme vážně brečela
,manža došel co se stalo, že mě tečou slzy jako hrachy a to bylo bolestí, tak, že zétra zase volám na gyndu tak, že si myslím, že skončím na atb. aspoň mastičkou…no hrozný
![]()
Holky, myslíte, že se mi malá může osypávat z toho, že vypiju půl litra (někdy i víc) mlíka denně?
@Olčík
být tebou, tak radši už jen odstříkávám nebo si doděláš ještě tu druhou ![]()
@MiriamK Miri,mi se malej nevykakal 9dní, až v pátek se mu pomohlo trubičkou a to byla teda nálož. Včera večer taky zvalil a dnes prdí o život…jééé a jak to smrdí ![]()
Moje Dr mi řekla, že měli i případ 13dní, takže prej a´t jsem v klidu.
MiriamK já odstříkávám s toho hodně bolavýho, jen sem toho měla tam tolik, že sem potřebovala aby trochu odpil a spěchaly jsme pryč, jiank odstříkám amám to už i v druhým no děs…