TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1345
26.5.13 16:43

@MiriamK Studený ručky my máme z kočárku pořád, sem tam i nožky, pokud ho nedám ve 25st do fusaku :D A já zas poslouchám, že hrozně dlouho kojím, že co s ním 40min dělám. Já???
Miri, vyprdnout se na všechny, jen maminka ví, co jejímu mimču chybí nebo nadbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
26.5.13 16:49

@Liddka
a co se mu zase nelíbilo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.5.13 16:52

@MiriamK
Teda Miri, to mě moc mrzí, že to tak skončilo a to, že nemá o malou absolutní zájem je opravdu na :,( :,( :,(. Úplně ve mě mrazí, když jsem četla tvůj příspěvek, že ani nereagoval na zprávu, to je prostě hnusss!!! Vím, že rodina má holt velký vliv a ten, kdo je „slabší“povahy, tak podlehne i když srdce mu říká něco jinýho. Musela to být pro tebe strašná rána, když odešel a ty mimi v bříšku :,(.
Každopádně jsi kočka a jednou se o vás ještě chlapi budou prát, aby vás měli doma :hug: :hug: :hug:.A on jednou zapláče, až si vůl uvědomí, co ztratil…jsi statečná, že to všechno zvládáš a ještě studuješ. Mít klobouk, smeknu :potlesk:.
A co tvoji rodiče, pomáhají? Sourozenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
26.5.13 16:53

@zizaluska
jj si ho tam 40 min držíš asi pro legraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.5.13 16:54

@zizaluska
Zítra to bude OK, musíš si věřit, často kojit i v noci a mlíko, pokuď by bylo málo bude a fertig :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.5.13 16:55

@Liddka
Co provokuje??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
26.5.13 18:12

@Angli
bylo to pro mě strašný, bylo to z minuty na minutu..v jedné vteřině mi tvrdí, jak mě miluje a nikdy neopustí a pak že dítě vlastně nechtěl a že se mnou nebude..a mnohem jiných hnusných věcí, který byste nikdy nevěřili, že člověk dokáže vypustit z pusy..

naštěstí ten hnus je za mnou, bohužel mě ještě čeká několik stání, ale snad to nějak zvládnu, i když se toho trošku bojím, že třeba z toho stresu ztratím mlíko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
26.5.13 19:07

@Angli
jinak rodiče, když jsem třeba šla do školy, tak malou pohlídali :) jinak tak nějak zvládám sama nebo se aspoň o to snažím :) co budu otravovat ostatní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
26.5.13 19:14

Zase prudil že neni uklizeno a vyžehleno :pocitac: Už mě fakt sere!!!A já blbá se za něj provdala :pocitac: TAk jsem mu řekla at malýho pohlídá že uklidim a vyžehlim protože on si myslí že mám spoustu času a že malej pořád spinká když ho hlídal tak spinkal a po chvilce se vzbudil a vyžadoval si pozornost tak sním byl 2 hodiny a už z toho byl celej hotovej :lol: TAk jsem mu řekla že já se o malýho starám nonstop a že kdybych si stěžovala jak on tak bych dítě vůbec neměla a kdyby jsem byla hotová po 2 hodinách tak teda nevím kdo by se o něj staral. A řekla jsem mu že od něj odejdu a že at si nemyslí že sním budu jen kvůli malýmu tak že se mylí a on mi řekl že by mi malýho nenechal a já sem mu řekla že bych mu ho nenechala a že by se o něj ani nedokázal postarat a víte comi na to řekl? :pocitac: :pocitac: Že já se o něj starat neumím. Přitom já jsem jediná kdo se o něj stará ani ho nenechám brečet když má hlad je čistě oblečenej má všechno co potřebuje a já se o něj neumím starat!!!Chápete to??? :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
26.5.13 19:19

@Angli Nj,jenže kojit můžu každou chvilku, jenže malý prostě nesaje…žužle anebo usne. Budu se spoléhat na to, že se to v 7.tt zlepší, že tohle byl ten kritický růstový spurt :-) on totiž vlastně přibral za týden JEN 50g!!!ale porostl o 6cm. Nebudu se s tím prostě nervovat, každé mimi přibývá jinak a dr říká, že vypadá dobře, že se jí moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
26.5.13 19:26

@Liddka Neee,to je jen krize Liddu..nenech se vyšťavit a zkus to ustát, zas bude určitě dobře. Nevěnuješ se tomu, jak ses věnovala předtím a on to prostě nedává…ale to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
26.5.13 19:31

@Liddka
Lidu to si takhle nevyhrožujte ohledně malýho :| :( zkuste se domluvit, že ti začně pomáhat aspoň s úklidem..
já se snažím vše udělat rychle, když malá spinká a nebo když si jen kouká, tak to taky jde.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
26.5.13 19:34

Holky komu tady nekakal prcek týden? malá teď už třetí den nekakala, vím že to je u miminek normální, ale ona kaká ob den a teď je už na ní vidět, jak jí to trápí.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
26.5.13 19:55

Ahoj holky, to je mi vážně moc líto, že máte s manželi problémy, ale určitě je to jen nějaké krizové období, které brzy přejde :hug: Oni ti chlapi to asi fakt neumějí unést, že najednou nejsou středem pozornosti :nevim: Já mám štěstí v tom, že přítel je zažraný do vojenských věcí a mají s klukama bunkry a starají se o ně a mají tam i prohlídky pro veřejnost, takže většinu času tráví u PC a hledá věci na aukru, které by se jim hodili, takže mu nevadí, že se o něj až tak nezajímám jako předtím :D O malého se pěkně stará, v noci k němu vstává a přebaluje, utěšuje ho když pláče, s domácností mi taky pomáhá. U nás to je někdy spíš naopak, já šílím, že je doma bordel a že musím uklízet a on mi řekne ať jsem v klidu, že to není tak hrozné :lol: Jsem fakt šťastná, že ho mám. Jinak co se týká financí, tak to máme stejně jako Nix, každý svůj účet, ale neřešíme co jsou jeho a co moje peníze. Přítel platí benzín, nájem a služby, já jídlo, drogerii, spoření, internet a jinak šetřím malému, když jdem někam posedět, tak platí ten kdo má zrovna vybrané peníze :)
Jinak jsem celý dnešní den proležela v posteli, od včera mi bylo divně a včera večer mě začalo hrozně bolet v krku a svaly v celém těle, tak naštěstí u mě byla na víkend mamka, tak se o malého dneska starala, navařila oběd, uklidila a pak ho vzala na procházku a já se pořádně prospala. Tak už mi naštěstí líp a zítra to už snad bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
26.5.13 19:56

@zizaluska To doufám že to je jen krize protože já už to fskt nrdávám ale kvůli malýmu se snažim být v pohodě ale někdy to fakt nejde :roll:
@MiriamK To bylo poprvý Miri co jsem mu řekla že bych mu malýho nenechala my si ho tak přáli a on se ted takhle chová já od něj nechci odejít už kvůli tomu že chci aby malej měl úplnou rodinu kterou já jsem neměla a taky jsem mu řekla at se rozmyslí jak se dál chce chovat že nechci aby pak malej byl z toho celej divokej až bude větší :roll: Já chci aby byl malej štasnej prostě aby jsme byly štastná rodinka…Musíme to nějak překonat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí