Poradna duly
Jana Čurdová
@Angli Tak můj chlap to taky dělá už od lonska, ale jemu vše trvá:) Jinak žádné stránky nemám, prodávám po známejch a mamka u sebe v práci. Na netu je toho tolik, že bych seasi nechytala i když to mám za pár kaček. Tak já mám pořád asi 15-17kg do plusu.Fakt děs a závidím Ti, že Ti chybí dolů, tak málo. Já nosím jen tepláky nic jiného neobléknu.
@asiris
Mě ty první kg jdou rychle dolů, samy…a teď při druhém těhu jsem nabrala taky o dost míň, je to znát. I když je to málo do původní váhy, stejně jsem v kalhotech šíleně narvaná
.Hlavně, bych chtěla jít pod svojí váhu, ale to musím holt něco dělat a necpat se sladkým, což je boj ![]()
@Angli Já jsem u malého nabrala 12kg, ale rodila jsem 34 týden, tak bych možná nabrala víc, donosit ho do 40tt. A u malé ted 24 taky proto, že jsem od 18tt jen ležela, musela jsem.:(
Holky tak já už ani nekrvácím ani nešpiním a nic mě nebolí a mám 3 týdny po porodu, ale když jsem šla domu z porodnice byla jsem uplne fit a zahojená… jak kdybych ani nebyla šitá ![]()
@kacenkab Tak to se máš:) Já šitá nebyla vůbec a stejně mě vše bolelo:)
Tak já mám asi 3kg ještě nahoře, ale po holkám mě zustalo cca 10_12kg což bych chtěla dát dolu, snažím se teda cvičit a večer se aspoň nespat sladkým a slaným jako bramburkama atd.jime tmavé pečovu, lučinu, gervais, cottage tak uvidíme…ted sem si dala 70dřepu, odpol dám 70lehu sedu a na večer ještě cvičení z gumou a uvidíme dle počasí ještě procházka…jinak já sem po produ 7týdnu a asi 5týdnu po porodu sem přestala špinit, byla jsme uý i na gyndě a vše v pořádku…nechala sem si předepsat HA a uvažuju o tělisku o mireně…
@asiris
tak já mám 77kg, v nemocnici jsem nechala 10 a doma shodila 3, ještě mi 9 zbývá
jde to pomalu kilo za týden ![]()
jinak pořád špiním, předevčírem jsem měla v noci docela velké bolesti v podbříšku, mám teď docela stres, tak snad to bylo jen z toho a nemám tam žádné sraženiny.. ![]()
Miri až pujdeš po 6nedělí tak by se měl dr. mrknout ulz zda tam něco nemáš, mě taky koukala…
Ahoj holky ![]()
Tak jsem všechno dočetla a postupně se „zapojím“
My se snažili 10 měsíců a z toho jsem tři brala „clostík“ a nakonec se zadařilo na dovolené v bulharsku kam jsme jeli naposlední chvíli (za odměnu po namáhavých měsících v práci)
jsem dneska 5 týden po porodu a už vůbec nešpiním, mám ještě 10kg nahoře, dostanu se jen do dvou kalhot a to jen tech volnějších. Už jsem začala cvičit, teda zatím na břicho ale snaha je
![]()
Manžel včera objednal auto (přes zaměstnavatele), tak jsem aspoň vybrala barvu
chvíli si počkáme než ho vyrobí ![]()
@asiris Já jsem 8. týdnů po porodu, chybí mi shodit asi kilo a půl. Mě téměř všechno odešlo během prvního týdne, byla jsem hodně zavodněná. Jinak špinit jsem přestala těsně po šestinedělí. Mám předepsanou HA, ale zatím jsem ji nazačala brát, nechci zatím malého dopovat hormonama v mlíku ![]()
@Olčík
já si myslím, že tam nic není..jako občas ty bolesti mám, ale myslím, že je to stresem..jinak bych přece dost krvácela ne? ![]()
Ahoj holky tak malej mi usnul v půl 11 večer a samozdřejmě vůbec nepapal a vzbudila jsem se ve 3 ráno a on pořád spinkal tak jsem ho přebalila a dala mu napapt aspon trošku se napapal a pak se vzbudil v 7 ráno a to papal už trošku víc a zatím (tuk, tuk) až na to že se u toho trošku kroutí ale oprpti včerejškuto neni nic tak papal pěkně pořádně jsem mu vysála nosánek a stříkla vincentku a asi mu je líp asi má opět rýmu
MY se jí snad nezbavíme ale je zvláštní že to na něm vůbec nebylo poznat že jí má ![]()
@Angli MY jsem si s manželem řekli že se budeme snažit a do dvou měsíců jsem otěhotněla ![]()
@asiris Já když jsem šla rodit měla jsem 83kg a ted mám 70 a ještě mi chybí 10kg ale chtěla bych dát dolu 13kg na 57kg ![]()
Ahoj holky tak vás po delší době zdravím nějak nebyl čas od čtvrtka jsem nějaká unavená v pátek odjel manžel namontáž a od t doby jen spím a kojím a zase spím a zase kojím. Malá je zlatá papá úplně v pohodě akorát večer jí dávám svoje odstříané mléko a spinká celou noc. Nevím čím to je ale moc toho neodstříkám asi se budu muset podívat po lepší odsávčace mám tu obyč z DM a tím toho moc neodsaju a ručně se mě nechce už vůbec. Jinak co jsem četla tak u nás naštěstí manžel v poho byl teď doma tak mi se vším pomáhal přebalil pochoval no kdyby mohl tak by i kojil tak jsem ráda
uklizeno zrovna dvakrát nemám ale naštěstí mi manžel pomůže i s tím a teď jsem se na to prostě vybodla a uklidím až v úterý to se má vrátit z montáže
co se váhy týká tak já mám ještě o kg míň než před těhu a pomalu ale jistě to jde stále dolů a po šestinedělí ještě přidám cvičení chtěla bych se shodit ještě tak 10 kg abych byla spokojená
já stálůe špiním a občas mě taky pobolívá břuch tak doufám že to mám ok a nebudu tam mít nějaký nepořádek. A co mě štve je jizva po nástřihu včera jsem se na ni koukala
manželovi to nevadí mi říkal stejně už je jenom jeho a nikomu jinýmu ji už ukazovat nebudu
taky mi zůstali dost ošklivé strie na břiše ty se mi udělaly až ke konci těhu no v létě asi v plavkách nikam nevylezu koupím si neoprén a bude
přidávám nějaké fotky toho našeho pokladu letí to rychle za chvíli budeme mít měsíc ![]()