Poradna duly
Jana Čurdová
Liddka a nemí malej nachlazenej? ten pruhlednej hlen by mohly hleny ze spolíku? malej to tak taky těd má jak je nachlazenej, máme dokonce atb.do nosu ![]()
jinak u nás v celku taky děs, taky se dost hádáme…manža jako mě obdivuje, že to zvládám se třema děckama, ale je prostě náká krize :-/
Dobré ránko maminky
,u nás noc v pohoooo. Jenom ráno se malej zbudil s brekem, hodinu po jídle, bolelo ho bříško, tak jsme ho dali do sedačky a spal vesele dál
.
Nějaké plány na víkend? Já téměř žádné…manžel by měl dělat plot a jet makat k rodičům. Možná si vezme na „pomoc“Tobíka a já s Maxíkem vyrazím po nákupech
.
@Olčík
Krizovka bývá v každém vztahu…já ty naše občasné taškařice neřeším, nejsem citlivka, beru to tak, že holt každý den není posvícení
.
Olčí, neňuhňaji ti holky Tobíka moc? Náš Tobík nepozná ještě tu míru, kolikrát na něj tak přitlačí, nebo ho dloubne, ale né schválně
.
@Angli Dobré ránko, u nás taky noc v pohodě
Prcek papal po osmé, před devátou usnul a spinkal až do dvou do rána
Pak papal ve 4 a pak v 7, takže v klidu ![]()
Holky u nás noc taky dobrý
Malá jedla večer naposled v 8, pak se czbudila až ve 2 a pak v 5 a ted v 8
ted ji mám ve vaku a už zase spinká beruška moje
Jinak my dnes jedem na obed k nasim, pro nové auto
a zítra zase na návštěvu za přítulovou bábi
![]()
@Angli jj máme slušnou krizi ted tak snad to překonáme…Jinak holky s malm dobrý, taky ho někd víc zmáčknou hlavně sofinka vaneska ta už má víc cit…ale není to tak hrozný a ted jak už je větší a je to kus chlapa tak už tak starch nemám, když byl mimuško malinký tak to sem ho hlídala pořdá, ted s ním ležívají na hraci dece a věnujou se mu a to se mu moc líbí
…
@Anath @kacenkab
Jsme na tom holky cca stejně
.Taky po večerním papání vydrží nejdýl spinkat? To je parádička
.
@kacenkab
Nové auto, se mááteeeeeeee
.
Já se těším, že si orazím a udělám si(spíš teda chlapům)radost a něco pokoupím. Na sebe teď nic nekupuju, když vidím to břicho
. A to mám cca 2-1,5kg do váhy..
@Olčík
Ať to brzy překonáte!!! Přeci jenom, tři děti, ty pořád doma sama, chlap přijede, taky chce mít klid…není to jednoduchý..jenom nechápu ty páry, co se vůbbbec nehádají
to neznám
.
Ještě, aby se mu to nelíbilo, dvě ženský kolem sebe
.
@Angli no nový
my máme hroznou herku a naši si kupovali nové auto mají už 3, tak nám jedno přenechají ![]()
@Angli Ahojky, tak u nás noc super, tak jako vždy, ale musím zasklepat at si to nezakřiknu:)Jinak plány žádné. Manža jel do Německa nakoupit trámky a bude prtatům dělat takovou tu zahradní sestavu a já asi uvařím, poklidím a pak pujdu dělat naušničky at jsou nějaké penízky na víc. Malá mi tu ted usla v houpačce, tak je klid.
Holky, jak jste na tom s váhou? Já od porodu stále stojím na 78kg a nechce se to hnout a rodit jsem šla s 83-84kg. A krvácíte nebo špíníte ještě i po šestinedělce? Já sem tam pořád slabě krvácím a pobolívá mě občas břuch, takto je docela dlouho to už by nemělo nebo?
@asiris
Budete dělat hřišťátko? My taky
.Mělo být už min.rok ale nestíhalo se, tak se moc těším, až to bude Tobísínek mít.
Děláš naušnice, šikulka…a máš nějaký stránky, nebo tak?
@asiris
Já mám cca 2kg. Mě to naštěstí šlo hned rovnou dolu a drží se mě už pár kg ale i tak to bude boj to sundat
. Hele, já včera skončila 6tin. a občas ještě zašpinim
.