TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5370
25.5.13 08:39

Liddka a nemí malej nachlazenej? ten pruhlednej hlen by mohly hleny ze spolíku? malej to tak taky těd má jak je nachlazenej, máme dokonce atb.do nosu :-(

jinak u nás v celku taky děs, taky se dost hádáme…manža jako mě obdivuje, že to zvládám se třema děckama, ale je prostě náká krize :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.5.13 08:43

Dobré ránko maminky :mavam:,u nás noc v pohoooo. Jenom ráno se malej zbudil s brekem, hodinu po jídle, bolelo ho bříško, tak jsme ho dali do sedačky a spal vesele dál :potlesk:.
Nějaké plány na víkend? Já téměř žádné…manžel by měl dělat plot a jet makat k rodičům. Možná si vezme na „pomoc“Tobíka a já s Maxíkem vyrazím po nákupech :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.5.13 08:47

@Olčík
Krizovka bývá v každém vztahu…já ty naše občasné taškařice neřeším, nejsem citlivka, beru to tak, že holt každý den není posvícení :lol: :lol: :lol:.
Olčí, neňuhňaji ti holky Tobíka moc? Náš Tobík nepozná ještě tu míru, kolikrát na něj tak přitlačí, nebo ho dloubne, ale né schválně :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.5.13 08:48

@MiriamK
A ty víš, jestli to bylo před ovulkou? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
25.5.13 09:15

@Angli Dobré ránko, u nás taky noc v pohodě :) Prcek papal po osmé, před devátou usnul a spinkal až do dvou do rána :) Pak papal ve 4 a pak v 7, takže v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
25.5.13 09:27

Holky u nás noc taky dobrý :-) Malá jedla večer naposled v 8, pak se czbudila až ve 2 a pak v 5 a ted v 8 :-) ted ji mám ve vaku a už zase spinká beruška moje :srdce: :srdce: :srdce: Jinak my dnes jedem na obed k nasim, pro nové auto :potlesk: :potlesk: :potlesk: a zítra zase na návštěvu za přítulovou bábi :-) :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
25.5.13 09:35

@Angli jj máme slušnou krizi ted tak snad to překonáme…Jinak holky s malm dobrý, taky ho někd víc zmáčknou hlavně sofinka vaneska ta už má víc cit…ale není to tak hrozný a ted jak už je větší a je to kus chlapa tak už tak starch nemám, když byl mimuško malinký tak to sem ho hlídala pořdá, ted s ním ležívají na hraci dece a věnujou se mu a to se mu moc líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.5.13 09:44

@Anath @kacenkab
Jsme na tom holky cca stejně :lol:.Taky po večerním papání vydrží nejdýl spinkat? To je parádička :potlesk:.
@kacenkab
Nové auto, se mááteeeeeeee :palec:.
Já se těším, že si orazím a udělám si(spíš teda chlapům)radost a něco pokoupím. Na sebe teď nic nekupuju, když vidím to břicho :x. A to mám cca 2-1,5kg do váhy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.5.13 09:47

@Olčík
Ať to brzy překonáte!!! Přeci jenom, tři děti, ty pořád doma sama, chlap přijede, taky chce mít klid…není to jednoduchý..jenom nechápu ty páry, co se vůbbbec nehádají :nevim: to neznám :mrgreen:.
Ještě, aby se mu to nelíbilo, dvě ženský kolem sebe :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
25.5.13 09:54

@Angli no nový :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: my máme hroznou herku a naši si kupovali nové auto mají už 3, tak nám jedno přenechají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.5.13 09:56

@kacenkab
Jasný i tak paráda, ne??? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.5.13 10:19

@Angli Ahojky, tak u nás noc super, tak jako vždy, ale musím zasklepat at si to nezakřiknu:)Jinak plány žádné. Manža jel do Německa nakoupit trámky a bude prtatům dělat takovou tu zahradní sestavu a já asi uvařím, poklidím a pak pujdu dělat naušničky at jsou nějaké penízky na víc. Malá mi tu ted usla v houpačce, tak je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.5.13 10:21

Holky, jak jste na tom s váhou? Já od porodu stále stojím na 78kg a nechce se to hnout a rodit jsem šla s 83-84kg. A krvácíte nebo špíníte ještě i po šestinedělce? Já sem tam pořád slabě krvácím a pobolívá mě občas břuch, takto je docela dlouho to už by nemělo nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.5.13 10:23

@asiris
Budete dělat hřišťátko? My taky :palec:.Mělo být už min.rok ale nestíhalo se, tak se moc těším, až to bude Tobísínek mít.
Děláš naušnice, šikulka…a máš nějaký stránky, nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.5.13 10:26

@asiris
Já mám cca 2kg. Mě to naštěstí šlo hned rovnou dolu a drží se mě už pár kg ale i tak to bude boj to sundat :think:. Hele, já včera skončila 6tin. a občas ještě zašpinim :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí