TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
23.5.13 21:32

@Olčík
Fialový nefialový ;) hlavně, ať máte oba klid a pohodu!!!
Prď na cvičení a běž se natáhnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
23.5.13 21:41

@Angli Jj,zkusila jsem te´d a něco málo jsem odsála, ale fakt malinko.Taky se ale říká, že nadměrným odsáváním se může laktace zastavit :nevim: Já to nechci vzdát, už s tou retencí jsem zabojovala a dotáhnu to do konce, ale ty myšlenky během kojení, když vidím, že to neteče a malej nepolyká - to je zoufalost. Pořád na to musím myslet a teď mi malý usl, ale nevím, na jak dlouho - moc toho nanatahal, spíš žužlal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
23.5.13 21:44

Amgli jj přesně tak jsme zvládla i čáats cvičení jdu taky odsát a jdu spát, tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 21:51

@zizaluska
Já třeba odsávačkou nevytáhnu po kojení ani bohový a rukama něco málo alespoň. Tak to, co vytáhneš, tak mu dávej. Kdyby ti jóó řval hlady, tak mu dej UM, když řvát nebude, nedávala bych mu nic 8).
I třeba zkus měnit polohu při kojení, u nás je oblíbená ta z boku, myslím fotbalová se jí říká? :think:.
Já vím, když kojím, tak si říkám, kdy zase začn ten vztek :cert:.Určitě se to časem zlepší, chce to čas, není to hned…
Nalejvá se ti to zdravý prso, třeba přes noc? Já mám formovače bradavek, nepoužívám je, ale jsou výborný k zachycení mlíka, co mi odkapává, když kojím, tak z druhého prsa. A čím víc je mám nalitý-teď už neee a čím dýl kojím, tím víc toho je…je to třeba 10ml, ale dobrých, ne? A zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 21:52

@Olčík
Ty jsi blázínek!!! :lol: Musíš být hotová…dobrou a klidnou nocccc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
23.5.13 21:55

Angli jj to jsme, ale musím se sebou něco dělat, když se narvu do kalhot tak mě všude všechno vyleze převyslí břicho, boky no děs a v srpnu jedeme na dovču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
23.5.13 21:59

@Angli Fotbalovou používám na to bolavé prso te´d nejvíc, jinak vsedě, vleže..jak kdy, ale střídáme to. Hm, jenže mi při kojení neukápne ani slza, prostě nemám takový reflex asik ateď se mi zdá, že i to druhé zdravé mám vycuclé. Odsaju fakt minimum a tou ruční nebo ručně, ale to není ani na lžičku :(
Malej ještě k tomu dost ublinkne, když ho dám odhříhnout a dr říkala, že když nepřibírá, tak to budem muset řešit. Prostě se to pěkně… a moje hlava asik brzo praskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 22:00

@Olčík
Co cvičíš? Já dám max leh sedy a podobně…taky začnu. Manža mi ukazoval fotky pře pár lety a to tělooooo :cert: :cert: :cert:. Paráda a to jsem si nikdy nemyslela, že ho mám pěkný, ale když to vidím teď, co bych za to dala :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
23.5.13 22:03

Angli hodím ti fotky, na té druhé fotce se cvičí sedy lehy, plus cvičím s gymanstickou gumou a dělám kliky, ale jen ty dámský, at moc nezabírám na prsa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 22:06

@zizaluska
Chápu, chápu. Víš, co říká moje mamka, hlavně, že přibírá, ne? A je to pravda, ten přírůstek není přečiš tak malej. Mé předchozí dr. fakt stačilo 100g za týden.
První syn mi špatně přibíral a nechala nás asi 14dní a pak až jsme to začali řešit.
Děláš, co můžeš, jak píšu, při nejhorším bys něco málo dokrmovala a znám ženský, co kojí i s jedním prsem. Chtělo by to možná zkusit odsávat i to zdravé prso, aby se i v něm dělalo víc mlíka a pak by mu mohlo i jedno stačit :potlesk:.Já vím, mě se to radí, je to těžký jak psycho, tak časově..ale pár dní bych to určitě zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.5.13 02:08

Ahojky devcata, tak kdyz to tu tak procitam, tak koukam, ze spousta z Vas ma nejake to trapeni bud s kojenim nebo uplakanym miminkem:o(To me moc mrzi a doufam, ze se to u Vas vsech zlepsi. Chtela jsem se zeptat, pomahaji Vam Vasi partneri, nechaji Vas nekdy odpocinout? A jak zvladate domacnost, vareni, uklid atd.?Ja jsem od porodu porad unavena a ne a ne to dospat abych byla v pohode. Kazdy den chodim spat okolo 1 rano a kojim 2krat za noc a mame to vzdy, tak na 30-45min.mala se u toho krouti a pak ji trva si odkrknout, tak proto tak dlouho. Potrebovala bych, tak na par hodin vypnout.2 deti, domacnost a chlap je nekdy fakt narocny:o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.5.13 08:53

@asiris Jak budou mrňousci větší, tak se to snad zlepší… u nás je to podobně, před porodem jsem každý den uklízela, jsem trošku úchyl na pořádek… teď už vím, že prach stačí utřít 2× do týdne a zem umýt 1× týdně :P :P
Jinak manža teda přítel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se snaží pomáhat, ale ráno v 7 jede do práce, přijede v 5 a pak valí něco dělat na zahradu, nebo doma, máme asi 30 papoušků a kozy kamerunský, takže se musí někdo postarat, takže s tou jeho pomocí to taky není tak horký… ale zas na druhou stranu musím říct, že když něco potřebuju udělat, tak malou třeba pochová, vezme ji ven, nebo občas uvaří :kytka: :kytka: :kytka: takže docela dobrý, ale mohlo by to být i lepší ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.5.13 08:55

@asiris Jinak obdivuju maminky, co maji doma mimčo a ještě další děti… já jsem ráda, že to zvládám… přijde mě, že jenom kojím, kojím, odsávám, odsávám a mezitím sem tam něco zvládnu doma :-) A taky se snažím odpočívat, třeba po obědě si lehnout, ale malá zrovna vždycky když já chci, tak ona ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a musím teda říct, že vařím jen občas, chodím si pro obědy tady k nám do JZD :oops: :oops: :oops: takže jen občas pro přítele :-)
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
24.5.13 08:57

@asiris Ahojky, tak nás krom občasného bolení bříška teď naštěstí nic netrápí, ťuk ťuk :D Já malého večer nakojím kolem půl 9 a v noci kojím většinou kolem půl 1, pak půl 4 a nakonec kolem sedmé ráno. Ale teď poslední dva dny přes den hodně spinkal a v noci se budil často, dneska o půlnoci, o půl 3, v pět, v sedm…takže jsem teď taky trošku nevypsaná. Ale dá se to:) Přítel mi pomáhá, myje nádobí, chodí s košem, malého přebaluje, v noci k němu vstane když náhodou pláče, takže si nemůžu stěžovat. A náročný není, třeba co se týká jídla tak sní cokoliv, takže vařím takové jednoduché věci nenáročné na čas. Ale se dvěmi dětmi je to určitě mnohem náročnější, to věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
24.5.13 08:59

Holky taky se na vás mrňousci už usmívají a povídají si s váma? Radovánek se na nás už široce usmívá, teda hlavně na přítele, když na něj vydává srandovní zvuky, a snaží se mu odpovídat :D Je to naprosto úžasné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí