Poradna duly
Jana Čurdová
Nám u vanesky dr. píchala klasicky v 6týdnech a u sofinky nastřelovala v 8týdnech…
Miri ona jak která dr.to dělá některé to dělají až po všech očkování nebo aspoň po jednom, naše to dělá takhle brzy…
Holky tak sme dneska zkončily na UM
Malej pořád řval a hledal a když jsem mu dávala prso tak se odtáhl a začal řvát pak se uklidnil a pak znova
Už jsem z toho byla fakt hotová a malej měl fakt hlad tak jsem mu udělala UM…Jsem zvědavá na noc
Už nevím co mám dělat ![]()
@Liddka
já dneska odstříkávám a dávám svoje s Bebou..měla jsem úplně dorasovaný prsa a malá taky u prsa zuřila ![]()
@Olčík
mně dr. nic neříkala, tak ji zavolám a zeptám se..a byl to hodně řev? ![]()
Miri to ti asi dr.nic ríkat nebude to jekaždého věc zda bude si nechat píchat ouška nebo né a taky někteří pediatři to vubec nedělají. řev byl, ale spíš jak jim držela hlavu, ale byla to rychlovka…
@MiriamK Pěkná zásobička
Miri ty to dáváš do tvořítka na led? a jak to zmrzne tak to dáváš do krabičky? nebo jak to skladujes?
@asiris Nádherné fotky
![]()
Jinak holky my náušničky necháme taky nastřelovat u paní dr. a to hned jak to půjde
![]()
@Olčík ahojky, jakpakto? My měli noc v pohodě, malý usnul o půl 9, na jídlo vstával o půl 1, pak po třetí a nakonec před sedmou. Pak jsme leželi v posteli a hráli jsme si, prďola se na mě široce usmíval, to bylo úžasné ![]()
@Anath asi máme růstový spurt v 6týdnech, už i přes den včera hodně jedl i předešlou noc a dneska taky první stávání v půl11,pak v pul1 a pak už po hodce, před 4h. měl šílenej hiterák a to pak usnul asi na 2hodky…
@MiriamK
Ty zásoby, to je pecka, mě to rozesmálo, jak to máš krásně nachystaný
.